گاهی اوقات دیدین! چیزی به دلتون می افته! همون حس ششمه
بهش ایمان بیارین! انجام بدین که بعدا پشیمون نیشین!
نگین گفتما........ حیف شد کاش اون کار و کرده بودم یا از اون راه رفته بودم یا بهش گفته بود و.....
گاهی اوقات دیدین! چیزی به دلتون می افته! همون حس ششمه
بهش ایمان بیارین! انجام بدین که بعدا پشیمون نیشین!
نگین گفتما........ حیف شد کاش اون کار و کرده بودم یا از اون راه رفته بودم یا بهش گفته بود و.....
بزرگترین تجربه ای که تا حالا داشتم و خیلی هم ازش ضربه خورده ام ، هوس آدم رو آتیش میزنه...![]()
سلام
اگر در سایتی مطلبی نوشتین و عده ای براتون دکمه ی تشکر رو زدند , معنیش این نیست که حرفِ شما حتماً و بدونِ شک صحیح هست .
بلکه معنیش اینه که کسانی که دکمه تشکر رو زده اند با شما هم عقیده هستند .
اما اینکه آیا حرفتان صحیح هست یا نه , این یک موضوع دیگه هست و به تعداد تشکرها هیچ ارتباطی نداره .
شاید هیچکس تشکر نکنه اما حرفتون کاملاً صحیح باشه .
شاید 1000 نفر تشکر کنند اما حرفتون صحیح نباشه.
============================================
نتیجه ی منطقی :
نه از تشکر نکردن ناراحت و دلسرد بشین و نه از تشکرها خرسند .
فقط در فکر این باشید که اطلاعاتِ صحیح و مفید و خداپسندانه بنویسید .
اما اگر اطلاعاتی مفید و سودمند خواندید حتماً تشکر کنید . کسی که از مخلوق تشکر نکنه , از خالق تشکر نکرده .
مَن لَم یَشکُرُ المخلوقَ لَم یَشکُرُ الله
================================ ==
وقتی کار خیری انجام میدین به هیچ وجه منتظر تشکر بندگانِ خدا نباشین .
فقط در دل بگین :
خدایا ممنون که افتخار انجام این کار خیر رو به من دادی . اجر من با تو خدایِ شکور هست که اجر هیچ نیکوکاری رو ضایع نمیکنی . و چه خوش اجردهنده ای . به تشکر بندگانت هم نیازی ندارم .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 31-07-2011 at 06:13.
من چون فروشنده ام این تجربیات رو میذارم
برای مغازه هایی که اجناس ریز و تزیینی دارند یا لباس فروشی هستند حتما وارد مغازه بشوید.وقتی از دور به مغازه نگاه میکنید نه چیزی میتوانید ببینید نه از قیمت ها خبردار میشوید.
وقتی وارد مغازه شدید نگاه کنید که قیمت ها به ریال هست یا تومان.اگر ندانستید از فروشنده بپرسید.بارها شده جنسی که قیمتش به تومان هست رو مشتری پسندیده و کادو کرده ام و بعد وقت پول دادن...
فروشنده فقط برایش فروش مهم هست.خجالت نکشید اگر سر و وضع مناسبی نداشتید و خیلی هم دلتان میخواهد آن مغازه را ببینید وارد مغازه شوید.
چانه زدن خوب هست ولی اول ببینید آن قیمتی که فروشنده میگوید به جنس میخورد یا خیر.بارها شده جنسی که قیمتش صد وپنجاه تومان بود را ما گفتیم پانزده تومان.بعد مشتری میگوید اقا ده تومان می شود؟؟؟اینجوری فقط مورد مسخره فروشنده قرار میگیرید..(این را گفتم چون ایرانی ها به شدت چانه میزنند.گاهی جنس را هم نمیخواهند بخرند ولی باز چانه میزنند.
هیچ وقت برای کسی بیشتر از توانتون مایه نذارین اگه انجام کاری براتون مقدور نیست بدون تعارف به طرف بگین
به عبارت دیگه همیشه خودتون و احساسات خودتون رو دز اولویت قرار بدید
امروز و دیروز برای من یه چیزی پیش اومد که اصلأ فکرشو نمی کردم افرادی که همه جوره باهاشون همراه بودم تو هر شرایطی خیلی راحت منو فاکتور گرفتن مجبور شدم خودم به تنهایی کارم رو انجام بدم
اینجا بود که فهمیدم جز خودم کسی دلش برا من نمی سوزه
البته برای من که خیلی نیاز به تمرین هست تا بتونم این کار رو انجام بدم
ویه نکته دیگه اینکه :
وقتی به کسی زیاد محبت می کنی بعد از مدتی براش این تصور بوجود میاد که داری وظیفه ات رو انجام می دی و اگه بخوای یه جا کات کنی محبت رو رفتارش باهات تغییر میکنه
سعی کن تو زندگیت همیشه برای خودت یه چهارچوب داشته باشی
کسی که تو زندگی اش چهارچوب داره یعنی برای خودش ارزش قائله
یعنی من ارزشمند هستم
هیچ وقت تابع یه زندگی علی اصغری نباشید
....
در هر کاری که هستی سعی کن بهترین باشی
هيچ وقت، زود تصميم نگيريد.
من از اين موضوع ضربه خوردم شما نخوريد. هميشه براي هر كاري حتي يك اس ام اس اول فكر كنيد و زود كاري رو انجام نديد. وقتي احساس ميكنيد از چيزي حرصتون گرفته اصلآ قضاوت نكنيد و كار خاصي انجام نديد.
هیچ وقت عاشق نشین
عشق فقط عشق بچه به پدر و مادر و نیز برعکسش
و همچنین عشق خدایی
دختر و زن و... به غیر از اشک و زاری چیزی نداره..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)