یه وی پروتئین اپتیموم دارم 10 پوندی هر کی خواست خبر بده.از آمریکام خریدم
یه وی پروتئین اپتیموم دارم 10 پوندی هر کی خواست خبر بده.از آمریکام خریدم
سلام
یه تردمیل با قدرت و استحکام(موتور و بدنه), امکانات و برنامه های متنوع, دارای شیب, گارانتی معتبر, ورزن 120, تا حداکثر 1 تومان
چه مدل هایی پیشنهاد میدید؟
نظرتون دباره شرکت های راین و لطیفی چیه؟
ببخشید خلاصه گفتم
ممنون![]()
ظاهــــــــــــر میشویـــــــــــمـ !
بر و بچ قدیمـیــ کوجان؟!؟
...
شما برای افزایش حجم و وزن و صد البته قدرت عضلانی باید روی یه سری مسایل توجه داشته باشی . اینکه تو یک سال اول پیشرفت خوبی داشتی دلیلش موجه هست و پاسخ بدنت به شوکی هست که بهش دادی / بعد از این مدت شرایطی پیش میاد که بدن بهش خو میگیره و برای تحریک به رشد نیاز به تنوع داره . هم تمرینی و هم تغذیه ای .
پیشنهادم اینه شما برنامه ای هایی که ازش تا حالا استفاده کردی رو برامون بذاری تا روش برات یه پیشنهاد تاپ داشته باشیم .
مطمئنم لذت تمرین رو تازه احساس خواهی کرد .
ضمنا ... 300 تومن واسه چی میخوای هزینه کنی !!؟؟!؟!؟!نهایتش همون زیر 100 تومنه اونم نه همین اول کار ...
LSB یکی از مکمل های اشتها آوره . احتمالا با توجه به ترکیبش با تحریک HGH باعث افزایش اشتها و وزن میشن . مثل تموم مکمل های افزایش وزن و اشتها ویتامین های سری B رو داره که شما با مخمر آبجو هم میتونید این ویتامین ها رو جذب کنید . حاوی سه نوع باکتری :
Lactobacillus acidophilus (Bacteria A) ~ Bifidobacterium longum (Bacteria B) ~ Streptococcus thermophilus
که این باکتری ها گمونم تو فراورده های لبنی مخصوصا ماست هست .
دوستان اطلاعات کامل تری دارن بفرمایید .
![]()
مرسی
سینه با دستگاه باز 3*15
پرس سینه با هالتر 3*9+1*5
قفسه سینه با دمبل 1*16
بالا سینه با هالتر3*9+1*5
شنو سوئدی 3*9
پل آور با دمبل 3*9
بارفیکس3*9
زیربغل سیم کش از جلو باز 3*9+1*5
برنامه 2
جلو بازو دمبل تک تک نشسته 3*9
جلوبازو هالتر لاری3*9 1*5
جلوبازوتک دمبل درشیب بالا3*9 1*5
پشت بازو تک دمبل نشسته3*9
پشت جفت دمبل خوابیده 3*9
پشت باکابل+پشت گردن3*9
سرشانه هالترازپشت نشسته3*9
سرشانه ازجلو3*9 1*5
شراک بادمبل نشسته3*9
نشرازجلوبادمبل تک تک نشسته3*9
جلوران بادستگاه4*10 +2*8
پشت ران3*10 3*8
ساق پا2*30
درضمن مربی من هر2ماه یک باربرنامه روعوض میکنه این برنامه جدیدمه
چندتاسوال دارم بااجازه مطرح میکنم
۱.عضله سازی وچربی سوزی نبایدهمزمان باشه؟اگه عضله سازی مربوط به یه قسمت وچربی سوزی مال یه قسمت دیگه باشه چی؟
۲.تو بدنسازی ورزشی هم هست که واسه افزایش قد مفیدباشه؟
۳.شایداینجاواسه مطرح کردن سوال سومم مناسب نباشهاماخوب به بزرگی خودتون عفوکنین
من تویهوبلاگی خوندم میشه باورزش های خاصی افتادگی ابرو روبرطرف کرد یاگونه هاولب ها رو حجیم ترکردبعضی جاهاورزش هایی رو هم شنیدم واسه این قسمت ها حالااینایی که شنیدم درسته؟یعنی میشه؟اگه میشه تاچه حدی موثره؟
Last edited by s@har; 25-11-2011 at 11:20.
سلام دوستان
ببخشید می خواستم بدونم برای اینکه بدنم مثل این عکسه بشه حتما باید برم باشگاه ؟ منظورم اینه که خودم نمی تونم
با ورزش و توی خونه و بدون داشتن وسایل آنچنانی هیکلم رو این شکلی کنم ؟!
البته من بیشتر روی شکم و سینه تاکید دارم و همین جوری که این عکس هست شاید هم کمتر واسم کافیه ! نمی خوام
هیکل آنچنانی درست کنم!
من تا 1 سال پیش بدنسازی کار میکردم ولی الان به خاطر مشغله متاسفانه نمیتونم کار کنم. فقط مواظب بدنتون باشید و زیاد حجمی کار نکنید که اگر بدن حجم بگیره و ترک باشگاه کنین همه اضلات میره رو شکم سعی کنید بیشتر تا حد امکان تفکیک کار کنید
...
ببین دوست من ، برنامه کمی مورد دار هست ( البته مربی شما رو از نزدیک دیده و حتما هدفی داشته ) ولی به نظرم فشار وارده روی یه عضله نسبت به عضله دیگه بیشتر هست و حرکات با هم مچ نیستند .
هدف ما اینه که حرکاتی رو انتخاب کنیم که در کنار عضله هدف عضلات کمکی رو هم درگیر کنه تا تحریک مضاعف برای رشد صورت بگیره .
این پیشنهاد منه برای 4 هفته : ( با رعایت جزء به جزء مسایلی که میگم و نحوه صحیح اجرای حرکات )
جلسه اول:
گرم کردنی و کششی 5 تا 10 دقیقه
پرس سینه هالتر 2 ست 15 تایی سبک - 3 ست 8 تایی متوسط
پرس بالاسینه هالتر 3 ست 12 تایی
قفسه سینه دمبل 3 ست 10 تایی
پارالل 2 ست X تایی
سرشانه هالتر از جلو 3 ست 12 تایی ( دست بازتر از عرض شانه
سرشانه دمبل طرفین 3 ست 12 تایی
سرشانه هالتر از پشت 3 ست 10 تایی
شکم کرانچ
...
جلسه دوم :
جلوران دستگاه 2 ست 12 تایی سبک
اسکوات هالتر2 ست 12 تایی سبک - 3 ست 8 تایی
پشت ران هالتر 3 ست 12 تایی
ساق پا ایستاده 2 ست X تایی
فیله کمر دستگاه یا سلام ژاپنی 3 ست 15 تایی
...
جلسه سوم :
بارفیکس 3 ست 8 تایی
زیر بغل تک دمبل خم 3 ست 10 تایی
زیر بغل سیمکش از پشت 3 ست 12 تایی
زیر بغل قایقی یا روئینگ 3 ست 10 تایی
کول هالتر 3 ست 10 تایی
جلوبازو هالتر ایستاده 2 ست 20 تایی سبک
جلوبازو هالتر ایستاده دست متوسط 3 ست 10 تایی
جلوبازو دمبل نشسته تکی 3 ست 10 تایی
پشت بازو سیمکش 3 ست 12 تایی
پشت بازو هالتر خوابیده 3 ست 8 تایی
پشت بازو نیمکت 2 ست 15 تایی
...
بین حرکات 2 دقیقه استراحت
بین ستها 1 دقیقه نهایتا استراحت
این برنامه مقدماتی هست و شما رو برای برنامه بعدی آماده میکنه .
از دید ما پاورلیفتر ها کلید رشد حرکات عجیب غریب بدنسازی نیست بلکه درست زدن حرکات ، پایبند بودن به حرکات اصلی پایه و سخت کوشیه .
.............
1- سوالتو اینطور میشه خلاصه جواب داد که عضله برای تامین انرژی از کالری استفاده میکنه و اگر ذخایرش محدود باشه و یا تموم شه آخرین جایی که میره چربی ها هستند و به همینخاطر رشد عضلانی و به تبع اون استفاده بیشتر از کالری باعث میشه زودتر سراغ چربی ها برن و چربی سوزی صورت بگیره . چربی سوزی به هیچ وجه موضعی نیست و کلی صورت میگیره .s@har چندتاسوال دارم بااجازه مطرح میکنم
۱.عضله سازی وچربی سوزی نبایدهمزمان باشه؟اگه عضله سازی مربوط به یه قسمت وچربی سوزی مال یه قسمت دیگه باشه چی؟
۲.تو بدنسازی ورزشی هم هست که واسه افزایش قد مفیدباشه؟
۳.شایداینجاواسه مطرح کردن سوال سومم مناسب نباشهاماخوب به بزرگی خودتون عفوکنین
من تویهوبلاگی خوندم میشه باورزش های خاصی افتادگی ابرو روبرطرف کرد یاگونه هاولب ها رو حجیم ترکردبعضی جاهاورزش هایی رو هم شنیدم واسه این قسمت ها حالااینایی که شنیدم درسته؟یعنی میشه؟اگه میشه تاچه حدی موثره؟
2- کلا بدنسازی و ورزشهای قدرتی بر خلاف تصور عموم باعث افزایش قد هم میشه ! البته برخی ورزشهای قدرتی مثل پاورلیفتینگ یا وزنه برداری یا ... چون یه سری حرکات اجتناب ناپذیر هستند باعث جلوگیری از رشد قد میشن . شما فقط باید از اجرای حرکاتی که به صفحات رشد قد فشار میارن خودداری کنی یا نشسته بزنی . مثلا اسکوات نزنی یا پرس های سرشانه رونشسته انجام بدی و ... . وزنه زدن باعث ترشح بیشتر هورمون رشد میشه و مفیدترین روش ها برای رشد قدیه .
3- این قسمت هایی که گفتیدبعضیاش یا عضله ندارند یا عضلاتش بسیار کوچک و ضعیف هستند که بشه با تمرین فرم بهش داد . ولی شاید باورت نشه تمریناتی برای مردمک چشم هم هست که به سادگی ازش میگذریم. دقیقا با تمرین روی عضلات صورت مثل ابروها و گونه و ... میشه بهش فرم داد ولی حجیم کردنشو اصلا نمیشه قول داد .
بالا پایین کردن و انقباض این عضلات راحت ترین تمریناتشونن .
........
داداشــــ این هیکل اونچنانی به اون راحتی هم که میگی درست نشده ! پدرش در اومده تا اینچوری Honey شده !Glad Boy سلام دوستان
ببخشید می خواستم بدونم برای اینکه بدنم مثل این عکسه بشه حتما باید برم باشگاه ؟ منظورم اینه که خودم نمی تونم
با ورزش و توی خونه و بدون داشتن وسایل آنچنانی هیکلم رو این شکلی کنم ؟!
توی خونه میشه تمرین کرد . چرا نشه ولی خب جوش بسیار با شرایط تمرینی باشگاه فرق داره .
البته یچیزو بدون که این وضعیت عضلانی 70 درصد تغذیه ست و بقیه ش تمرین . یعنی یه رژیم فوق العاده حساب شده .
...
علیـ جون فکر کنم قبلا یبار درباره این قضیه با دوستان صحبت کردم ولی بازم بگم با همه احترام به نظرت من از خودم مثال میزنم که شک توش نباشه .ali703 من تا 1 سال پیش بدنسازی کار میکردم ولی الان به خاطر مشغله متاسفانه نمیتونم کار کنم. فقط مواظب بدنتون باشید و زیاد حجمی کار نکنید که اگر بدن حجم بگیره و ترک باشگاه کنین همه اضلات میره رو شکم سعی کنید بیشتر تا حد امکان تفکیک کار کنید
من بدنسازی ( به صورتی که شما پیگیرش هستید ) کار نکردم و رشته م پاورلیفتینگ بوده . پایه تمرینیم هم روی حرکات و تمرینات پایه بوده که گاهی برای تنوع حرکات و برنامه های بدنسازی رو ضمیمه میکردیم . البته تفاوت چندان نیست ولی نوع تمرینش زمین تا اسمون تفاوت داره .
باید بگم دوبار وقفه جدی تو تمریناتم افتاد . اولیش که تو اوج تمرین و مسابقه و رکورد و ... بودم رفتم سربازی. 3 ماه آموزشی رو دست به وزنه نزدم . شاید باورت نشه ولی افت وزنی شاید 3 4 کیلویی داشتم ولی از لحاظ حجم عضلانی و ... خیلی نه . ( سربازیم هم وسط کویر بود ! تو زمستون ! ) ... دومیش هم که الان توش بسر میبریم ! 2 سالی هست که بخاطر شرایط کار و زندگیم نمیرسم برم تمرین. پاور رو که کلا گذاشتم کنار و در کنارش کوهنوردی و شنا و پیاده روی رو هم همینطور !!!!! شاید 3 هفته 1 جلسه یا ماهی 2 3 جلسه برم تمرین . ولی بحثم اینه که افتی چشمگیر احساس نمیشه .
به نظرم افت کردن هم مهم نیست. مهم تایم برگشت قضیه ست که بعد از 2 3 هفته همه چیز میاد سر جاش و انگار نه انگار ... و این به خاطر پایه تمرینی صحیح هست . حرکات پایه ای . اجرای صحیح
حرکات ، تکرار های بالا و ...
بهت قول میدم اگر کسی بخواد به جای جلوبازو سیمکش ایستاده تک دست ، جلوبازو هالتر ایستاده رو در برنامه ش پایه کنه ( نه همیشه کار کنه ! منظورم اینه پایه ش باشه ) یا به جای جلوران دمبل از اسکوات استفاده کنه هرگز نگران از بین رفتن چارچوب بدنش نخواهد بود . صد البته تغذیه و تمرین سالم و بدون دارو فراموش نشه .
البته نظر شما صحیحه و عمومیت هم داره . ممنون
آدم باید چی استفاده کنه ؟ منظورم کراتینو پروتئینو ....ایناس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)