تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 124 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال داشتم
    1-گارانتی اولیه پراید قبلا از کیلومتر 800 تا 1500 بود ولی حالا شنیدم از کیلومتر4500 تا 5500 هست این موضوع درسته؟ یا اگه اشتباه میکنم گارانتی اولیه پراید رو چه کیلومتریه؟
    2-پراید جدیدا مصرف بنزینشون بیشتر از قدیمیا هست؟! چند نفر از تعمیر کارها بهم گفتن ماشینو بیار یه نرم افزار روش نصب کنیم تا مصرف سوخت مثل قبلیا بشه قیمتشم 30000تمن
    از دوستان دراین مورد اطلاعاتی دارن آیا کار خوبیه یا نه به ای سی یو صدمه نمی زنه و اگه خوبه چرا خود سایپا این کارو نمی کنه؟
    در مورد سرویس اولیه بین کیلومتر 4500 تا 5500 هست.
    در مورد سوال دوم خودتون جواب خودتون رو دادین! اگر مصرف با یه نرم افزار کم میشد برای سایپا خرجی نداشت درستش کنه.
    مصرف به نوع رانندگی و مسیر شما مربوط میشه. وقتی تمام وقت تو شهر و پشت ترافیک رانندگی میکنید پراید تا 10 تا هم مصرف میکنه!
    همون پراید رو فقط تو اتوبان و با سرعت 95 تا و دنده 5 میری مصرف میشه 6.5 مشکل از پراید نیست (البته یه جورایی هست!) کاملا به نوع رانندگی شما ربط داره.
    یه کمی صبر کنید با بالا رفتن کیلومتر ماشین به بیشتر از 10000 تا مصرف به صورت مشهود کمتر میشه

2. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. مصرف بنزین پراید هیچ مشکلی نداره. تو جاده با دنده 5 و دور موتورهای حدود 2500 من تا صدی 5 هم سوزوندم. همیشهم چک می کنم. تو شهر هم صدی 7 و نهایتا 8. من تهرانم همیشه هم تو ترافیک شدید ميام و میرم. من خودم مصرف دیسک و صفحم بالا است!!!!

Sent from my LT29i using Tapatalk

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چند وقته به مشکلی دارم. ماشین بعضی وقتا روشن نميشه. یعنی استارت نمی خوره. انگار خفه کرده باشه. صدای کف کف ميده استارتش. بعد از چند بار استارت زدن درست ميشه. نميدونم دلیلش چيه. قبلا هم یکی دوبار اینطور شده بود اما تو زمستون بود و خودشم درست شد. کسی به این مشکل خورده؟ ایراد از چه؟ من فکر نمی کنم از باتری باشه. چون قاعدتا ماشینی که باتری نداره استارت می خوره روشن نميشه. ماشین من تو 99 درصد موارد با تک استارت روشن میشه. روغن و فیلترش هم حدود 4000 تا از عمرشون میگذرد. یه مورد دیگر هم هست، ماشینو بردم که چرخهاشو جابجا کنم. بعد از عقب جلو کردن و بالانس چرخهای جلو حس می کنم فرمون ماشین گیج میانه. یعنی ماشین صاف نميره البته همیشه اینطور نیست اما گاهی تمایل به چپ یا راست داره، کمک های جلو روغن میدن اینا به هم ربطی داره؟ من تو 26 هزارتا کل جلوبندیو عوض کردم. اما خب ماشاالله. شهرمون پر دست اندازه. ایراد از کمک ها است یا جلوبندی؟ممنونم.

Sent from my LT29i using Tapatalk
    Last edited by ronin_2607; 30-03-2014 at 00:59.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با سلام

به نظرتون الان وقت خوبیه برای فروش پراید..؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان وتبریک سال نو
    شب عید بی وسیله شدم یه 131 اس ای خریدم تو تعطیلات عید باطریش خراب شدفعلا یه باطری روش انداختم تا بعدا برم برا باطری گارانتی استفاده کنم آخه تو دفترچه نوشته 12 ماه یا 24000 کیلومتر برای باطری.
    هفته دوم عید رفتم مسافرت از اصفهان به خرم آباد کرمانشاه گیلانغرب جوانرود و بلعکساکثر مسیر کوهستانی بود و سر بالایی های زیادی داشت تو سربالایی ها ماشینه کم میاورد بقیه پراید ها چه جدیدا چه قدیمیا راحت ازمن سبقت میگرفتند
    رفتم تعمیرگاه دستگاه گزاشت گفت خطا و مشکلی نداره استپر رو هم بازدید کرد فقط گفت پایش سوخت باید 2.5 باشه ولی رو 3.2 هست تو خلاص که گاز میدی ول میکنی صدای پارق پارق از تو اگزوز میاد
    بنظر دوستان مشکل چیه؟
    مصرف سوخت تو شهر 8 بوده و تو این مسافرت 7 بوده ماشین 2500 کیلومتر کار کرده
    شنبه میخوام ببرم نمایندگی برای گارانتی باطری و بد کار کردن موتور

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان وتبریک سال نو
    شب عید بی وسیله شدم یه 131 اس ای خریدم تو تعطیلات عید باطریش خراب شدفعلا یه باطری روش انداختم تا بعدا برم برا باطری گارانتی استفاده کنم آخه تو دفترچه نوشته 12 ماه یا 24000 کیلومتر برای باطری.
    هفته دوم عید رفتم مسافرت از اصفهان به خرم آباد کرمانشاه گیلانغرب جوانرود و بلعکساکثر مسیر کوهستانی بود و سر بالایی های زیادی داشت تو سربالایی ها ماشینه کم میاورد بقیه پراید ها چه جدیدا چه قدیمیا راحت ازمن سبقت میگرفتند
    رفتم تعمیرگاه دستگاه گزاشت گفت خطا و مشکلی نداره استپر رو هم بازدید کرد فقط گفت پایش سوخت باید 2.5 باشه ولی رو 3.2 هست تو خلاص که گاز میدی ول میکنی صدای پارق پارق از تو اگزوز میاد
    بنظر دوستان مشکل چیه؟
    مصرف سوخت تو شهر 8 بوده و تو این مسافرت 7 بوده ماشین 2500 کیلومتر کار کرده
    شنبه میخوام ببرم نمایندگی برای گارانتی باطری و بد کار کردن موتور

اشتباه کردید که با ماشین آب بندی نشده رفتید مسافرت . تا زمانی که ماشین شما فیلرگیری نشده هم موتور جون نداره و هم مصرفش بالاست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اشتباه کردید که با ماشین آب بندی نشده رفتید مسافرت . تا زمانی که ماشین شما فیلرگیری نشده هم موتور جون نداره و هم مصرفش بالاست .
    این لگنا که احتیاج به آببندی نداره

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    تهروون

پيش فرض

سلام
    من ماشینم و (131) گاسوز کردم ... خوبه یا بده؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال
    131 بهتره یا 132 برای یه جوونه 20 ساله ؟؟؟
    با دلیل بگین
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال
    131 بهتره یا 132 برای یه جوونه 20 ساله ؟؟؟
    با دلیل بگین
    ممنون
    فرقی که ندارن دوست عزیز فقط 132 قشنگتره به نظر من حداقل مخصوصا سفید
    من خودم دارم راضیم
    فقط مصرف بالاست که ربطی به مدل نداره همه همینه

12. این کاربر از john nash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •