خاویر ماسچرانو: برای ال کلاسیکو باید آرامش مان را حفظ کنیم
غول کاتالانی این هفته در لیگ قهرمانان موفق شد 3-0 پاناتینایکوس را شکست دهد و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه یابد و هافبک آرژانتینی معتقد است که این دیدار تدارک مناسبی برای ال کلسیکو بود.
سایت گل - خاویر ماسچرانو، هافبک بارسلونا، در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو که روز دوشنبه در نوکمپ برگزار می شود، از هم تیمی هایش خواست که آرامش شان را حفظ کنند.
غول کاتالانی این هفته در لیگ قهرمانان موفق شد 3-0 پاناتینایکوس را شکست دهد و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه یابد و هافبک آرژانتینی معتقد است که این دیدار تدارک مناسبی برای ال کسیکو بود.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت: "ما امیدواریم با پیروزی در ال کلاسیکو، روند پیروزی های مان ادامه پیدا کند زیرا این مسئله اهمیت زیادی دارد. البته این پیروزی در این دیدار نیز تنها سه امتیاز دارد و ما نباید خیلی به آن فکر کنیم. باید آرامش مان را حفظ کنیم. بازی روز دوشنبه برگزار می شود و نباید از همین حالا خیلی به آن فکر کنیم."
او همچنین در مورد پیروزی تیمش مقابل پاناتینایکوس گفت: "من از این پیروزی خوشحالم زیرا توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم. ما می خواستیم به عنوان تیم اول به مرحله بعد برویم.
جدا از نتیجه، این تیم همیشه به دنبال این است که به شیوه یکسانی بازی کند زیرا این سبکی است که تیم به خوبی ار عهده آن برمی آید. این سبک ویژه بارسا است.
من در دو بازی اخیر در ترکیب اصلی قرار داشتم. وقتی به بازی می روم، تلاش می کنم بهترین بازی ام را ارائه بدهم. البته سرخیو بوسکتس گزینه اول است. او بازیکن فوق العاده ای است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/26
سسک فابرگاس: امیدوارم بارسا بتواند رئال را شکست بدهد
او که زمانی در تیم جوانان بارسلونا بازی می کرد معتقد است طرفداری اش از بارسلونا اصلا عجیب نیست.
سایت گل - سسک فابرگاس، هافبک آرسنال، گفت که امیدوار است بارسلونا بتواند در دیدار روز دوشنبه مقابل رئال مادرید به پیروزی برسد.
او که زمانی در تیم جوانان بارسلونا بازی می کرد، در مصاحبه با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت: "به عنوان یک هوادار قدیمی بارسلونا، دوست دارم آنها پیروز شوند. به عنوان یک بازیکن حرفه ای، ال کلاسیکو یک دیدار حساس است که دو تیم با تاریخچه ای شگفت انگیز مقابل هم قرار می گیرند.
رئالی ها نسبت به فصل گذشته پیشرفت زیادی داشته اند و نسبت به چند سال اخیر بسیار خطرناک تر شده اند.
کسی نباید از احساس من نسبت به بارسلونا متعجب شود زیرا من این مسئله را هیچ گاه پنهان نکردم. همه اعضای خانواده من طرفدار بارسلونا هستند و من در لاماسیا پرورش پیدا کردم و به همین دلیل است که می گویم دلم می خواهم بارسلونا پیروز شود."
فابرگاس همچنین در مورد تیم حریف و تاثیری که مورینیو روی آن گذاشت گفت: "تیم آنها با بازی خاص انگلیسی اش، من را به یاد چلسی می اندازد. آنها در مرکز زمین به دنبال کوچکترین اشتباهات حریف هستند و مهاجمانی بسیار خطرناک در اختیار دارند.
آنها خیلی خوب مالکیت توپ را در زمین حریف حفظ می کنند."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/26