برو تو اون کلوپ اندروید که لینک دادم شاید مشکل شما رو حل کرده باشن ....
برو تو اون کلوپ اندروید که لینک دادم شاید مشکل شما رو حل کرده باشن ....
رفتم . یه برنامه داده بوود که کار نمیکرد
بنظرم کاستوم رام روش بریزین خیلی بهتره.
در ضمن رام leedroid که فارسی رو خیلی عالی ساپورت میکنه و تو sms هم دیگه قاطی و پاتی نشون نمیده.
تو رام leedroid ورژن 2.2.2 همه چی عالیه بخصوص ساپورت فارسی.
در کل روت برای گوشیهای آندروئید یکی از واجباته که تو نصب بعضی از نرم افزارها و دسترسی به فایلهای سیستمی خیلی بدرد میخوره.
سلام
اوکی حق با شماست اما میدونید مشکل چیه ؟؟ اینه که هیچ جای مطمئنی برای دانلود این رام من پیدا نکردم . به عنوان مثال تو همین انجمن 2 یا 3 جا بود لینک داده بود . من یکیشو که طرف کلی هم گفته بود مطمئن و چنینه و چنانه دانلود ونصب کردم !!!!! چشمت روز بد نبینه . گوشیم یه برنامه مثل آدم اجرا نمیکرد و همش force close میداد . خلاصه مجبور شدم با 1000 بدبختی گوشی رو دانگرید کنم و دوباره رام اورژینال اروپا بریزم روش . این رام اورژینال عالی بود ولی خوب باز هم از سر این تجربه همش تو دلم بود که این رام هم واقعا اورژینال نیست . و بعد از 1 ماه پاکش کردم رام اورژینال عربی ریختم که این هم ایراد زیاد داره .
حالا شما دوست عزیز اگه میتونی یه کمکی به من بکن و این 2 تا لینک زیر رو از یه جای مطمئن به من بده . یه عمر دعات میکنم .
1- همون رام leedroid ورژن 2.2.2
2- رام اورژینال اروپا (100 اورژینال) واسه این که تا چند روز دیگه اندروئید 2.3 که میاد میخوام این رام رو بریزم و آپگرید کنم ببینم این 2.3 چیچیه . و میخوام حتما از سایت خود HTC آپگرید بشه .
ممنون می شم اگه کمک کنید
سلام بر دوستان عزیز
من بین این گوشی و آرک موندم!
میتونید مزیتهای این گوشی رو به آرک بگید؟
واقعا موندم کدومو انتخاب کنم....
دوستانی گوشی رو دارند و یا باهاش کار کردند اگه بخواهید چند تا عیب گوشی رو بگید چی میگید ؟
حالا اگه بخواهید چند تا خوبی گوشی رو بگید چی میگید ؟
قیمت بدون گارانتیش تو تهران چنده ؟
ممنون
اگه سایز صفحه برات زیاد مهم نباشه و بتونی کمی صبر کنی desire s رو بگیر همین سخت افزار ها روشه و ....
من dhd ندارم اما dhd دارها رو دوست دارم
مختصر و مفيد
مزاياش : صفحه بزرگ و سخت افزار فوق العاده قويش هست
معايبش : باتري ضعيف
دوستان این Rom فارسی که در صفحه ی قبل مرفی شده واقعا orginal هستش؟ و Update میشه یا خیر؟
به نظرتون بریزم؟
با نصبش برنامه ها و شماره ها و عکس ها و ... پاک میشن یا نه؟
Last edited by Shahab_H; 05-04-2011 at 19:15.
قیمتش رو نگفتی دوستدار دوستاران dhd![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)