DMT تاثیرش از بین رفت؟
DMT تاثیرش از بین رفت؟
نه این بدون دی ام تیه لینک هم نمیپره مگر اینکه بیاد رو -11 و چند ثانیه رو منفی بمونه
البته فرشاد تجهیزات مخابرات هم یه مقداری بی کیفیت هستن.
من با اسیاتک خطم 12مگ بسته شده بود snr بین 15 تا 18 بود.
![]()
من خطم خیلی کیفیتش بالاست تا 24مگ هم میکشه پورتی که واسم بستن مشکل داره یه تخلیه و رانژه داشتم و پورت خرابی برام بستن از اونموقع مشکل داره
Last edited by farshad0123; 04-11-2014 at 22:37.
باید دید چه گلی قراره به روی ما بزنندوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد روند فعالیت شبکه ملی اطلاعات و جایگاه بخش خصوصی در فعالیت آن، گفت: شبکه ملی اطلاعات 10 سال است که موضوعش مطرح است و در قانون برنامه پنجم به طور جدی به آن پرداخته شده است که قرار بود تا دو سال اول برنامه پنجم نهایی شود بنابراین دولت این موضوع را در اولویت کار خود قرار داده است و امیدواریم در دو سال آخر برنامه اجرایی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: مدل مفهومی برای شبکه ملی اطلاعات نهایی شده است و پروژههای آن نیز تعریف شده که انشاءالله با مساعدت آقای دکتر نوبخت و تایید بودجه آن امیدواریم بخشی از آن امسال و بخش عمده آن تا سال آینده انجام شود و در این راستا قم را به عنوان پایلوت انتخاب کردیم تا مقدمات آن فراهم شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by khoodet; 05-11-2014 at 16:37.
حیف شد شبانه رایگان سه ماه رو برداشتن من هرشب 9گیگ دانلود میکردم رایگان چند هفته ی بود سرعتش بالا بود 530 کیلوبایت امروز خواستم تمدید کنم گفتن دیگه تمدید نمیشه
امروز از ظهر سایتهای خارجی رو بشدت بد باز میکنه و پکت لاست زیاد شده.
شما مال کدوم منطقه هستید
فکر کنم مال همین شبکه ملی اطلاعات باشه خدا میدونه چه بلایی قراره سرمون بیارند![]()
Last edited by khoodet; 06-11-2014 at 00:06.
همینه دیگه ما شدیم موش ازمایشگاهیشون.
حداقل خیرشون به ما نمیرسه. وقتی شبکه ملی رو دارن اینجا تست میکنند خب سرعتشو باز بزارن. مگه چی میشه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)