ممنون که جواب دادی دوست عزیز مرسی
ممنون که جواب دادی دوست عزیز مرسی
آره درست 300 تاست اما مراحل اخر خیلی خیلی سخته من هنوز مرحله ی216 هستم و کم کم بازی داره سخت می شه راستی من همه ی fatality های کاراکتر ها را دارم اگه می خوای به من بنویس که می خوام من هم ان ها را به تو می دهم![]()
دوست عزیز می تونی بیای تو وبلاگ من رمز بازی های xbox 360 را در وبلاگم نوشتم اگه بیای خوش حال میشم رمز بازی mortal kombat 2011 یا جدید در وبلاگم است![]()
ادرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نو هست 58 و دست 2 هست 40 ، گرون نخري ...
يه مغازه تو زير زمين لباف هست يه بار ديدم كه داشت ، تو پايتخت هم احتمال %99 پيدا ميشه
من خودم بندرعباسم . حالا ببینم کسی میره تهران یا نه بگم بگیرن . اگه این فروشگاه اینترنتی ها میفروختن خوب بود . قیمتش رو نمیدونی ؟
من بدون بازی ارجینالش رو میخوام .
اگه دنبال پول مفت توی کریپت هستید :
(شاید تکراری باشه ولی شایدم بعضیا ندونن):
یه جاهایی توی کریپت هست که سوسکهای سبز داره و اگه چند ثانیه نزدیک سوسکها وایسی 5000 تا پول بهت میده :
1 - Deadlands: از 45 که برید به سمت 52 یه نگاه به جلوتون دست راست بندازید لای علفا میبینیدشون .
2 - Hollow Of Infestation : از دم دریاچه بیخ دیوار شروع کنید ، چسبیده به دیوار برید جلو ، یه جایی جلوی یدونه از اون کله سنگیا میبینیدشون .
3 - Bloodmarsh: از شماره 81 یه مقدار برید راست ، نزدیک دیوار .
4 - Meadow Of Despair: از نکروپلیس چند قدم بیاید عقب و چند قدم به سمت راست .
Last edited by Alireza.M67; 05-06-2011 at 21:09.
والا واقعا که می گن نمیاد ، ولی مجازیا شاید بیاد![]()
من پول دارم ولي به دردم نميخوره تا الان 1 مليون از اون مسخره ها دارم ... تو اون مسخره هم رفتيم هر چي چيز مسخره داشت خريديم ... يه جني هم بود يهو پريد تو مانيتور خيلي لذت بخش و قشنگ و جالب و بيخود بود ...
اگه ميشه يه راهنمايي كنين كه پولاي اضافي رو چيكار كنيم ...
تشكر ميشه
این همه سکه از کجا اوردی اخه ؟ جز باز کردن ایتم های کریپت دیگه به هیچ دردی نمیخورن .
راستی تونستی اون اچیو دراگون هارو بگیری ؟ من فقط مستری کل کارکترها مونده با همین تست یور لاک . بقیه اچیوهای افلاین رو گرفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)