بااین که من علی کریمی رو میپسندم باید بگم بازیکن 90دقیقه ای نیست اونهم توی بوندس لیگا...هرچند زمان حضورش توی زمین موثر بود اما بعید میدونم بتونه توی ترکیب اصلی جایی برای خودش فراهم کنه.
بهرحال امیدوارم موفق باشه.
بااین که من علی کریمی رو میپسندم باید بگم بازیکن 90دقیقه ای نیست اونهم توی بوندس لیگا...هرچند زمان حضورش توی زمین موثر بود اما بعید میدونم بتونه توی ترکیب اصلی جایی برای خودش فراهم کنه.
بهرحال امیدوارم موفق باشه.
ماریو گومز و توماس مولر مصدوم شدند
امروز در تمرینات باشگاه بایرن مونیخ، ماریو گومز و مولر، مصدوم شدند، این اتفاق برای باواریاییها بسیار غیر منتظره بود.
ماریو گومز، مهاجم بایرن، از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده است، همچنین مولر از ناحیه ابرو دچار آسیب دیدگی شده است.
پزشکان باشگاه بایرن مونیخ در حال رسیدگی برای درمان سریع این دو بازیکن هستند اما هنوز مشخص نیست که آنها میتوانند در بازی هفته سی و دوم بوندسلیگا مقابل شالکه، حضور یابند یا خیر.
کادر فنی باشگاه بایرن مونیخ بسیار نگران جدی بودن مصدومیت این دو بازیکن است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------------------------
آرین روبن: بایرن مونیخ به 3-2 بازیکن جدید نیاز دارد
آرین روبن، ستاره هلندی بایرن مونیخ، گفت این باشگاه اگر می خواهد فصل آینده بار دیگر قهرمان بوندس لیگا شود و به مراحل پایانی لیگ قهرمانان برسد، به 3-2 بازیکن جدید نیاز دارد.
او از مدیران باشگاه خواست برای خرید های جدید هزینه کنند و به بیلد گفت:" این فصل نشان داد که ما می توانیم با دو یا سه خرید جدید بهتر کار کنیم."
علی رغم اینکه بایرنی ها هنوز از جایگاه شان در رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان اطمینان ندارند، این ملی پوش هلندی موفقیت در این رقابت ها را یکی از اهدافش برای فصل بعد می داند.
" ما می خواهیم فصل آینده قهرمان چمپیونزلیگ شویم. اگر بازیکنی می خواهد به بایرن مونیخ بیاید، باید به دنبال چنین هدفی باشد.
بایرن مونیخ در حال حاضر در رتبه چهارم جدول قرار دارد و یک امتیاز با هانوفر رده سومی فاصله دارد.
Arjen Robben: Bayern Munich need two or three new players for next season
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------
هوینس: مبالغ نجومی برای خرید نویر نمیپردازیم
اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن مونیخ به شالکه هشدار داده و گفته هرچند بایرن به خرید مانوئل نویر علاقه دارد اما مبالغ هنگفت برای او نمیپردازد.
این بازیکن 25 ساله نمایشی درخشان در جریان شکست دو بر صفر تیمش مقابل منچستریونایتد در لیگقهرمانان داشت و باعث شد علاقهها به او بیشتر هم شو.د
بایرن قصد دارد نویر را در لیگ قهرمانان نگه دارد و هوینس گفته شالکه باید معقول رفتار کند: «ما مانوئل را میخواهیم.
هنگامی که میخواهیم، میتوانیم راه حلی بیابیم اما مدیران شالکه نباید قیمتی نجومی ارائه دهند.»
ملیپوش آلمانی گفته قراردادش را با شالکه تمدید نمیکند.
Bayern Munich president Uli Hoeness: We will not pay an astronomical sum for Manuel Neuer
.
اینتر در تعقیب متس هوملز
اینتر قصد دارد در تابستان خریدهایی گسترده انجام دهد و متس هوملز، مدافع میانی بروسیا دورتموند را زیر نظر گرفته است.
این بازیکن 22 ساله در این فصل با نمایشهایی درخشان در خط دفاعی توجه بسیاری را در اروپا جلب کرده و به موفقیت دورتموند در بوندسلیگا کمک کرده است.
دورتموند در حال حاضر در صدر جدول آلمان است و تنها 19 گل در لیگ دریافت کرده که در تقابل کامل با عملکرد خط دفاعی اینتر است.
مردان لئوناردو در این فصل استحکام دفاعی نداشتهاند و در 26 بازی زیر نظر لئوناردو، تنها هفت بار دروازه خود را بسته نگاه داشتهاند. به این ترتیب این بازیکن سابق جوانان بایرن مونیخ میتواند به دفاع آنها کمک کند.
البته این قرارداد ارزان نخواهد بود. هرچند مبلغ اولیه بازخرید هوملز 8 میلیون یورو بود و قرارداد او تا سال 2013 اعتبار داشت، اما این قرارداد تا سال 2014 تمدید شد و بند بازخرید هم برداشته شد.
اینتر همچنین کاسمیرو، هافبک سائوپائولو را هم در نظر دارد.
Borussia Dortmund's Mats Hummels on Inter radar - report
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
پیتر اشمایکل : نویر شاید بهترین دروازه بان جهان باشه .
Manuel Neuer is probably the best goalkeeper in the world - former Manchester United star Peter Schmeichel
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------
مانوئل نویر : منچستر هرگز انتخاب من نبوده .
Schalke's Manuel Neuer: Manchester United was never an option
-----------------------------------
این رئال هم دست گذوشته رو کونترائو که ...برا راضی کردنش هم ۵ میلیون بیشتر از بایرن میخواد خرج کنه . یعنی ۳۰ میلیون یورو .
.
شاید نه داداش بگو حتما بهترینه.پیتر اشمایکل : نویر شاید بهترین دروازه بان جهان باشه .
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
عجب جمله آلمانیی گفت این هوینس.
هنگامی که میخواهیم، میتوانیم راه حلی بیابیم
امیدوارم شنبه بتونیم شالکه رو ببریم با توجه به بازی هانوفر با گلادباخی که خودش خطر سقوط رو خیلی احساس می کنه . شاید فرجی شد!
من که کماکان به سوم شدن امیدوارم . مگه میشه لیگ قهرمانان بدون بایرن؟! . همون اون سال بسمون بود.
امیدوارم مارکو رویس تو بازی با هانوفر بترکونه
روبن هم برمیگرده واسه بایرن بازی کنه
گومز هم بهتره بره رو نیمکت و کلوزه و پشت سرش هم کروس بازی کنن
بابا بی خیال دیگه نهایتش هم clرو از دست بدین ،ما جور شما رو میکشیمشوخیدم بابایی
سهمیه میگیرین نگران نباشین.![]()
چه غلطا : دیاینتر در تعقیب متس هوملز
یه چیزی برای خودشون میگن شما خودت رو ناراحت نکن![]()
به نظر من اگر بايرن ميخواد همپاي تيمهاي حرفه اي اروپا جلو بره بايد در فصل نقل و انتقالات بيشتر خرج كنه
اميدوارم نویر هم به سرنوشت اوزيل دچار نشه
گفتم اوزيل
انصافا توي اين الكلاسيكو ها چقدر بد ازش استفاده ميشه كه البته واردش نميشم تا دوستان رئالي نيان اينجا هم از مورينيو دفاع كنن
فكر ميكنم اوزيل اگر به آلمان برگرده يكي از حرفه اي ترين تصميماتش رو گرفته
رئال انبوهي از ستاره داره كه اجازه نميده اوزيل در جاي دلخواهش بازي كنه
اون خصوصيات يك رهبر رو داره مثل ژاوي و با اين سن كم براي اينكه بهتر اين خصوصياتش پرورش داده بشه بايد از همين حالا در تيم نقش رهبري رو ايفا كنه
اما در رئال چندين رهبر و ستاره وجود داره كه هر كدوم از بازي سهم خودشون رو ميخوان
اوزيل براي پشرفت بايد در تيمي بازي كنه كه به او آزادي عمل بيشتري بده و البته در اون تيم هم ثبات داشته باشه
مثل ژاوي كه سالهاست در بارسا توپ ميزنه
بدون هيچ تعصبي بايرن ميتونه بهترين مقصد اوزيل در تابستان باشه
من به شخصه دوست دارم هر از چند گاهي تولد و رشد يك نابغه رو ببينم به همين خاطره كه دوست دارم از اوزيل درست استفاده بشه
Last edited by گرافيكار; 29-04-2011 at 13:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)