دوستان در مورد خرید دانگل به چه نکاتی باید توجه کرد و چه برند هایی کیفیت بهتری دارن؟
دوستان در مورد خرید دانگل به چه نکاتی باید توجه کرد و چه برند هایی کیفیت بهتری دارن؟
دوست عزیز و گرانبها
بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم ... متشکرم که به رایگان این اطلاعات را در اختیارمان قرار دادید ...
سلام دوستان
یه مودم واسه استفاده از اینترنت همراه اول گرفتم اما به کامپیوتر که وصلش می کنم عکس العملی نداره !
نه اینترنت وصل میشه ، نه اصلا مودم رو میشناسه !
فقط چراغ قرمز روی مودم روشن میشه و بس !
مدلش ظاهرا HSDPA Modem هست !
نیاز به تنظیمات خاصی داره ؟
هیچ کدوم از دوستان در مورد HSDPA اطلاعی نداره ؟![]()
سلام من یک مودم gprs مارک افراتاب خریدم به قیمت 180000
وقتی می خواهم نصبش کنم تو دفترچه راهنما نوشته در قست phone and modems کنترل پنل ,بر روی قسمت peropertis و بعد روی قسمت advanced در extra setting نوشته شده :
"AT+CGDCONT=1,"IP","MTNIRANCELL
تو مودم من نوشته نشده وقتی هم وارد می کنم بازم مودم کار نمی کنه
سلام به دوستان خوبم
بچه ها من یه latitude E6510 دارم میخوام از طریق سیم کارت خونش به اینترنت وصل بشم.وقتی سیم کارت میذارم هیچ اتفاقی نمیفته.دوستان اگه میدونن چه جوریه کمک کنن.الان 4-5 ماهه باهاش درگیرم.هرکی یه چیزی گفته.یکی میگه ایران کار نمیکنه-یکی میگه باید مودم wwan براش بخرم و داخل دستگاه نصب کنم و خلاصه یه جواب درست حسابی نشنیدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
با سلام
وقتی یو اس بی رو وارد سیستم میکنید اصلا اتفاقی میفته؟
مثلا مودم رو میشناسه یا نه؟؟
موفق باشید.
بازم سلام.من از USB استفاده نمیکنم.پشت باطری خشاب سیم کارت داره.وقتی سیم کارت میزارم هیچ اتفاقی نمیفته.حالا باید چیکار کنم؟از نرم افزار MOBILE UTILITY MANAGER استفاده کردم ولی نشد.ممنون از راهنماییتون.
با سلام
خوب درایورش توی ویندوز نصب هست ؟
به device manager برید و ببینید که تمام سخت افزارها نصب شده هستن و چیزی ناشناخته وجود نداشته باشه.
موفق باشید.
با سلام
معمولا اگه برند معتبری رو خریداری کنید دیگه از کیفیتش راضی هستید و نکته ی دیگه ای رو نمیخواد توجه کرد.
مثلا برند at&t اصل رو اگه بتونید گیر بیارید میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام.بله درایورش نصب شده.به نمایندگی زیگورات زنگ زدم گفتن سیم کارتهای ایران ساپوت نمیکنه و باید یه مودم که GSM ایران و ساپورت کنه داخل دستگاه بزاری.حرفش درست بوده یا اونم پیچونده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)