کاملا موافقم god father خیلی ناجور بود من خودم در اتاق رو میبستم بازی میکردم
GTA که دیگه یاده یه زمانی یه پچ امده بود برای SA میرفتی خودت انجام میدادی
در کل این خیلی بابا خوبه تازه سانسور شده![]()
کاملا موافقم god father خیلی ناجور بود من خودم در اتاق رو میبستم بازی میکردم
GTA که دیگه یاده یه زمانی یه پچ امده بود برای SA میرفتی خودت انجام میدادی
در کل این خیلی بابا خوبه تازه سانسور شده![]()
دوست عزیزی که داستانا رو مینوشتن، بقیه چپترها کجاس ؟؟؟ تا 5 بیشتر نبود.
آخه خیلی خوب نوشته. دستش درد نکنه. فقط اگه امکانش هست بقیشم بزاره ممنون میشیم.![]()
دوستان اون سیو مجله ها رو که دادم خودم تک تک پیداشون کردم و 100% تست شده است
شاید با overwrite مشکل داره.شما ترجیحا سیو قبلی رو پاک کنید و بعد اینو بریزید
اقا محمد من از این پست دانلود کردم.تا اخر بازی هم با همین کرک رفتم.هیچ مشکلی هم نداشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش شد ........![]()
Last edited by vahidreza2007; 29-08-2010 at 13:20.
البته به نظر من این درست نیست که ما فکر کنیم، که هر چیزی رو که واقعیت داره، باید به تصویر کشید و حتی اون رو تحسین هم کرد.و بهتره بدونین در زمان جنگ جهانی توی بیشتر کشورها دلخوشی سربازهای چیزی جز این نبود. توی خیلی بازیها اینطور هست و اگه واقعا چیز مسخره ای بود فقط توی این مورد بهش اضافه نمیشد!!!
مثل ولفنشتاین! تو یارو رو که داره با یه هرزه عشق بازی میکنه رو میکشی. یه گروهبان بود فکر کنم!!
در کل بودن این چیزا مسخره نیست به نظر من جالب اینجاست که واقعیت رو نشون دادن. و واقعا سربازها مامورها پلیسها خیلی هاشون دریده تر از الان بودن چون دلخوشی و آزادی کامل رو نداشتن!!!
که متاسفانه تو کشورمون رعایت نمیشه. حتما متوجه هستید که این تصاویر روی افراد یازده، دوازده ساله چه تاثیری میگذاره.یه چیز دیگه.
روی پک بازی زده Mature یعنی بالا 17 18 سال باید بازی کنن!
این رده بندی سنی رو برای کسانی زدن که میخوان در خرید بازی دقت کنن.
البته بعید میدونم که فقط مختص کشور ما باشه.
ابدا نمیگم. بلکه میگم تصویر کشیدن بی پرده ی این موضوعات درست نیست.اگه بخواین شما با دید اینکه هرچیزی نگاه س ک س ی داره بگین بده پس حتما شاهکار استنلی کوبریک؛ساعت کوکی نارجی رو هم میگین مسخره هست؟ که پسره از اول فیلم فقط تو کار تجاوزه و آخرش هم ترکش میدن!!!
اینا یه جور واقعیت هست تو زندگی که اگه کمی دقت کنیم بهش دیده میشه!!
اما آیا به این افراط کشیده میشد؟ که گویا یکی از اصول بازی هست. وقتی که این افراط در تصویر کشیدن این به قول شما واقعیات به وجود میاد، انسان ذهنش از موضوع اصلی منحرف میشه. و کم کم متوجه میشه که اینها تنها محرکی برای ادامه ی داستان نیستند، بلکه برای خود درونی او، یکی از اصل ها شده برای رفع میل او.اگه دقت کنین توی شاهرکارهای COD هم پوستر های س ک س ی هم روی در و دیوار زیاد بودن. پس این یه جوری آمیخته با این موضوع بوده در زمان چنگ.
اتفاقا یکی از نتایج و اهدافش همین میشه که تا آخرین عکس رو پیدا نکنی، آروم نمیگیریما داریم جوش میزنیم که این سیو کامل با مجله ها رو گیر بیاریم حالا شما بگو توهینه![]()
. نه فقط شما. همه.
نه اتفاقا فارسی هم اون رو بازی نکردم. این بازی رو هم تا چپتر 12 فکر کنم رفتم. بقیه ی داستان رو هم از ترجمه ی دوستان استفاده خواهم کرد.شما وقتی کامل بازی رو تموم نکردی نگو عزیز این حرفا رو . داستان به زیبایی شماره 1 هست . هر چند شاید شما نسخه فارسی 1 رو بازی کردین .
من هم گفتم ، به غیر اون موارد چرا باید، آیتم یوز فون باشه؟در مورد تلفن دوستان گفتن موقع تعقیب پلیس می تونی باز نگ زدن و پرداخت جریمه از شر پلیس خلاص شی . پس همچینم بی کاربرد نیست . راستی اون موقع تلفانبانک بود ؟؟!!![]()
نظر شخصی من اون بود و سلیقه ام. علاوه بر اون، برای تموم کردنش، وقت بازی سه برابر میشه با این رانندگی های طولانیدر مورد trip mode . همه صفای بازی به رانندگیشه . اگه رانندگیش نبود اصلا متوجه زیبایی نورپردازی و گرافیک نمی شدی . همین که رانندگی بازی هر سری جذابتر از قبل بود و اصلا تکراری نبود . یکم انس بگیرید با بازی . اینقدر گیر ندید . خوبه 50 تومن پول بابتش ندادینا اینقدر گیر میدین .
در مورد مجله ها میشه.دوست خوب. خب شما میتونی مجله ها رو نگاه نکنی. دمو هاشم رد کنی![]()
در مورد مجله ها که من، اولش اصلا نمیدونستم چی شده که این عکس ها میاد.که بعد از دو سه تا تازه تو منوی بازی فهمیدم که جریان چیه؟
اما در مورد دمو، اگر این کار رو کنم، تا حدودی نمیتونم اصلا داستان رو بفهمم که چی شد. گفتم که بررسی داستان هم برام مهم بود.
Last edited by REZAt1980; 29-08-2010 at 13:08.
بقیه داستان رو هم اگه بذارید ممنون میشم
تا chapter 5 بیشتر نیست
یکی از دوستان که ترینر خواست ار gamecopyworld کنه
اگه فیل-تره از این لینک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پســــت شـــــماره هـــــــــزار
حاجی جون، تلفنبانک چیه!؟ اون برای رشوه دادنه! وقتی میخوان بکشنت که حرف جریمه و این حرف ها نیست!در مورد تلفن دوستان گفتن موقع تعقیب پلیس می تونی باز نگ زدن و پرداخت جریمه از شر پلیس خلاص شی . پس همچینم بی کاربرد نیست . راستی اون موقع تلفانبانک بود ؟؟!!![]()
ـــــــــــــــــــــــــ
من دیروز بازی رو تموم کردم (71%)، با وجود همه اشکالاتی که این همه آدم گرفتن، به نظرم فوق العاده بود، مهم ترین دلیلش هم یادآوری خاطرات سالهایی بود که با مافیا1 زندگی میکردم!(یادش به خیر!) ،نکات مثبتش به نظر من؛ داستان بسیار خفنی که داشت (گرچه به پای داستان مافیا1 نمیرسید و خیلی کوتاه بود!)، رانندگی های نسبتا طبیعی (نسبت به GTA و ...)، گرافیک واقعا عالی(حتی با حداقل سخت افزار*)، آهنگ های یادآور مافیا1 و تخریب پذیری عالی محیط! (مثلا اون رستوران چینی، یا اون ساختمون نیمه کاره چپتر 14) بود و بزرگترین نقص رو هم تو نداشتن حالت Free Ride میدونم که واقعا ناامید کننده بود و در برابر Free Ride و Free Ride Extreme که توی مافیا1 بود یه پسرفت عظیم محسوب میشه!
اشکالات که وارد شده، بعضی هاش صحیحه، بعضی هاش قابل چشم پوشی و بی اهمیته و بعضی ها کاملا واضح جانبدارانه مطرح میشه! در ضمن به نظر من مقایسه GTA IV و MafiaII به خاطر سبک متفاوتشون زیاد جالب نیست!
*من روی لپتاپم (مشخصات تو امضام هست!) با رزولوشن 768*1366 بدون افت فریم و لگ با کیفیت خیلی خوب تونستم بازی کنم!
ـــــــــــــــــــــــــ
بهترین راه برای ولگردی توی شهر بعد از اتمام بازی چیه!؟ اگه مثلا از چپتر 9 LOAD کنیم، سیو چپتر 10 به بعد میپره دیگه!؟ باز اگه پروفایل داشت میشد یه کاریش کرد!
Last edited by P A R S A; 29-08-2010 at 13:32.
یه کلام به ما بگین با کاهش رزولوشن و سایر چیزها میتونم بازی رو اجرا کنم یا نه؟
اگه نه کجاشو و چقدر ارتقا بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)