وقتی داستان بازی جذبت کنه لذت بخشه دیگه !کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!
بی خیال اسپم![]()
وقتی داستان بازی جذبت کنه لذت بخشه دیگه !کی گفته؟؟؟؟؟؟؟ اونوخ خارجیا از همه بازیا لذت میبرن حتی از بازیای داغون!
بی خیال اسپم![]()
بی خیال اسپم![]()
اگه انگلیسیت عالی باشه که به هر حال از همه بازیا بیشتر لذت میبری چون بیشتر میفهمی.
ولی این بازی یکی از معدود بازیایی بود که اگه انگلیسی درست حسابی بلد نباشید،بازی نکنید بهتره چون
چیز خاصی از بازی نمیفهمید.
آره قبول دارم !
خوبیش به اینه که LOG داره میشه رفت حرفایی که میزنن خوند وگرنه اینجوری امثالی مث من نمیتونن بفهمن![]()
خو سپتایتلو آن کن ...تا بفمی...
سابتایتل سریع میره .. اگه نفهمی میتونی بری تو log ببینی خیلی خوبه![]()
بله برای پی سی به تازگی اومدهاین بازی برای pc هم هست؟؟ سیستم چی میخواد؟؟
سیستم مورد نیاز:
Operating System: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3 / OnLive for PC or Mac
Processor: Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
Hard drive space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
Sound Card: 100% DirectX 9 Compatible
DVD Drive
ببخشید ولی این چه زبان نوشتاریه ؟ بجای واژه غریب و نامانوس سپتایتل زین پس بفرمایید زیرنویس
سلام همگی
بچه ها من بازیو نصب کردم یه بار اومد بالا صدا میومد ولی تصویر نداشت
کرکشو عوش کردم دیگه کلا نیومد
مشکل چیه؟؟ کسی میتونه کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)