سلام
مبارک باشه عزیزم!!
اره چرا که نه!! منم ویندوزم کرکیه ولی آپدیتش میکنم و تا الان مشکلی نداشتم!!
سلام
مبارک باشه عزیزم!!
اره چرا که نه!! منم ویندوزم کرکیه ولی آپدیتش میکنم و تا الان مشکلی نداشتم!!
خوب اگه دقت کنی میبینی که بیدلیل نیست که به بعضی پستها جواب داده نمیشه
احتمالا سوالاتی که پرسیدید ما هم از جوابش مطمئن نبودیم بنابر این نمیتونیم جوابی بدیم که بعدا شرمندتون شیم درستشم اینه که کسی که تجربه ای در اون ضمینه داره جواب بده
هیچ کس اینجا با عصبانیت جواب کسی رو نمیده مخصوصا میلاد عزیز که اینهمه زحمت میکشه و مشکل بچه ها رو برطرف میکنه ، این خاصیت حروف که نمیتونن احساسات رو منتقل کنن
به نظر من اگه به آپدیت ها نیازی نداری آپدیت نکن ، مطمئنن مایکروسافت هر چند وقت سعی میکنه ویندوز های کپی رو شناسایی کنه![]()
اما سرعت تاچ پد لپ تاپ من خوبه
شما رو آیکون تاچ پد در سمت راست تسک بار دابل کلیک کن و در پنجره ای که باز میشه سربرگ pointer option رو انتخاب کن و motion رو روی fast بذار و ok بزن، من که گذاشتم مثل فشنک حرکت میکنه
اگه بازم نشد در همین پنجره آخرین سربرگ یعنی device setting رو انتخاب کن و در قسمت divice روی yes.. کلیک کن و دکمه setting رو بزن ، اونجا کلی تنظیمات مربوط به تاچ پد هست ببین میشه سرعتشم زیاد کرد یا نه![]()
Last edited by sheytoon001; 03-10-2010 at 22:20.
دوستان من یه 5010 خریدم که گرافیکش 550v و سی پی یوش 460mه
این کانفیگو من جائی ندیدم
چجوریاس کلا؟
سلام N5O1O دکمه قطع پد لمسی رو داره چرا کار نمی کنه![]()
راستی کسی درایو بلوتوث را داره؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این همون کانفیگیه که زیگورات به اشتباه با ati 4650 معرفی کرده، البته میگن 550v همون 4650 هست که کمی مشخصاتش رو تغییر دادن
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
دکمه قطع تاچ پد در کنار دکمه insert قرار داره اگه کار نمیکنه نمی دونم دلیلش نرم افزاریه یا سخت افزاری
بفرمایید
59 مگ بیشتر نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sheytoon001; 04-10-2010 at 12:40.
سیامک جان ، این motion رو از کنترل پنل پیدا کردم ولی از اینجا که شما گفتی نتونستم.میشه بیشتر توضیح بدی .ممنون
سلام بچه ها !
منم یه 5010 خریدم با کانفیگ سی پی یو آی5 و گرافیک 5470 !
درایور وبکم و وایرلسش برای ویندوز7 32بیت میخام !
یه درایور برای وایرلس دان کردم جواب نداد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)