من برای تک رقمی می خونم ! اصلا هم شوخی نیست ... ولی نمی تونم اطمینان صد در صد به خودم بدم
چون رتبه های یک رقمی هم همیشه میگن هدفشون این بوده ولی مطمئن نبودن که بتونن مثلا رتبه 2 3 4 ...
بیارن ولی در کل هدفم این هست زیر 100 کشوری بیارم حتما !
من برای تک رقمی می خونم ! اصلا هم شوخی نیست ... ولی نمی تونم اطمینان صد در صد به خودم بدم
چون رتبه های یک رقمی هم همیشه میگن هدفشون این بوده ولی مطمئن نبودن که بتونن مثلا رتبه 2 3 4 ...
بیارن ولی در کل هدفم این هست زیر 100 کشوری بیارم حتما !
من دارم ميخونم![]()
>>رتبه های برتر کنکور 90 >> در حال اماده سازی...
تاپیک جدید
نزن تاپیک رو عزیز جان! بسته می شه...
کاملا با حرف شما موافقم من خودم هیچ کلاس کنکوری نرفتم ولی بعضی از بچه ها یه سری درسهارو ضعیفن و بدون دبیر نمیتونن به جایی برسن پس بهتره با خودشون روراست باشن فقط همون درس (یا درسها) رو کلاس برن و الکی پول ندن هزینه کلاس کنکور سرسام آوره![]()
سلام
دیروز کتاب "خودم می توانم" رو خریدم . ولی فکر کنم خیلی دنگ و فنگ داره . حالا می خواستم ببینم از دوستان کسایی که تونستن باهاش کار کنن اعلام امادگی کنن تا من سوالاتمو بپرسم . خیلی ممنون
تا به مشکلی توی یه سوال برخوردین، پا نشین سوال رو آپلود کنید و این جا بنویسین و این همه وقتتون گرفته بشه یا سریع زنگ بزنید دوستتون و ازش بپرسید! من قبلا این عادت رو داشتم که تا جایی گیر می کردم زنگ می زدم دوستام. ولی پارسال که یه شرایطی پیش اومده بود که کسی نبود جواب سوالام رو بده، خیلی به نفعم شد. باعث شد این ذهنیت برام شکل بگیره که من خودم باید حتما این سوال رو حل بکنم و این ذهنیت باعث می شه از قدرت درونیتون بیش تر استفاده بکنید و فکرتون بیش تر به کار بیفته و خلاقیتتون هم بالا بره. سر جلسه ی کنکور هم در برخورد با سوالات جدید آشفته نمی شید...
پس انقدر فکر بکنید تا حلش بکنید. این اتلاف وقت سر فکر کردن زیاد روی یک مسئله خیلی ارزش داره. و این که حتی اگه جوابش رو هم در دسترس داشتید، تا حسابی روش فکر نکردید به جواب نگاه نکنید...
نه بابا چه دنگ و فنگی؟ یه بار که راهنماشو بخونی دستت میاد!حالا اگه سوالی داری بپرس من پارسال داشتم .
مجموعه دی وی دی های تدریس کامل شیمی 1 پیش دانشگاهی و شیمی 2 دبیرستان مهندس بهمن بازرگانی آماده فروش است.
قیمت این مجموعه ها به تفکیک وبا ارسال رایگان در تهران 5000 تومان است.
برای تهیه وارسال با تلفن زیر در وقت اداری تماس بگیرید: 021-6491 داخلی 444
به نقل از سایت مبتکران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ خبر 27/6/1389
دکون باز کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)