ببخشید 6960 wifi داخلی داره؟؟ من موبایلی دارم که dlna داره می خواستم بدونم روی این جواب میده؟؟
ببخشید 6960 wifi داخلی داره؟؟ من موبایلی دارم که dlna داره می خواستم بدونم روی این جواب میده؟؟
وایرلس داخلی نداره باید دانگلش رو جدا بگیرید که گرون هم هست 70 به بالا چون هر وایرلس اداپتوری بهش نمیخوره در اینصورت میتونید از ویژگی dlna استفاده کنید
کسی اطلاعاتی از سامسونگ سری 6 در مورد کیفیت تصویر داره؟ روی تصاویر اس دی چگونه عمل میکنه؟ آیا نیازی هست به آپگرید فریمور و آیا در تنظیمات رنگ هم تاثیری داره؟؟
-نيازي به اپديت فريمور نداره و فعلا همون ورژن 1013 اخرين فريموري هست كه اومده براش
-سري 6 يكي از بهترين پنل ها در upscaling هست بدون شك
به نام خدا
سلام
ما ال ای دی 6260 خریدیم که نصابش گفت نمیتونه ضبط کنه
به نظر شما ممکنه با آپدیت کردنش این قابلیت بهش اضافه بشه
بهم گفت تلویزیونهای مدلهای قدیمی تر میتونستن اما این مدل جدید تر ها نمیتونن![]()
Last edited by rouhallah; 25-02-2011 at 00:11.
سلام دوستان خسته نباشید من در منو مخفی تنظیمات رو کمی دستکاری کردم
قسمت بالای کنترل کلا از کار افتاده البته موقع دستکاری و خارج شدن هتل مد را
خاموش کردم دیکه نمی تونم هتل مد را ON کنم چون قسمت اعداد از کار افتاده
البته وارد منو مخفی میشم چند بارم ریست فکتوری کردم ولی نشد از یک کنترل
دیکه البته مدل LCD استفاده کردم اما نشد راستی از روی خود پنل TV دکمه ها
کار میکنند فقط کنترل از کار افتاده کسی از دوستان راهلی بلدهاین مشکل رو
داشتید لطفا راهنمای کنید.
-بهيچ وجه عزيز c6200 قابليت pvr نداره
-منظورشون كدوم مدل هست؟
-خدا هر چي فروشنده هست رو هدايت كنه
ازدوستان تا حالا کسی فرمت m2ts رو امتحان کرده یا نه چون میخواستم سری 6900 بگیرم برام مهمه که این فرمت رو پخش کنه چون کلی کلیپ با کیفیت دانلود کرده ام
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
ایا مدل 6900 pvr داره با تشکر
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
ایا مدل 6900 pvr داره با تشکر
-من امتحان نكردم (البته فكر ميكنم يكي از دوستان امتحان كردند ميتونيد تغيير پسوند بدين به avi يا..)
=C6900 اين قابليت رو نداره عزيز
به نام خدا
سلام
ممنونم از راهنماییتون
اما عیبی نداره با اون دستگاه ایکس ویژن که داریم ضبط می کنم. باورم نمیشه که این مدل 6260 میتونه فرمت trp رو پخش کنه
الان راحت میتونم هم با این تلویزیون بدون نیاز به اون مبدل ایکس ویژن این فرمت رو ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)