???????????????
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
???????????????
آقا فیلترنت مخابرات ما الان 3 روزه قطعه ولی چراغ Status ADSL به صورت ثابت روشنه! تلفن هم بوق داره! زنگ زدم به 1899 اصلا و ابدا نتونستم حتی یک بار با اوپراتور فنی صحبت کنم و فقط تونستم پیغام بگذارم اما پس از نیم ساعت که دوباره زنگ میزنم میبینم که پیغام من رو پاک کرده اند (یعنی دیگه نمیگه تحت بررسی هست و به جاش میگه پیغام بگذارید!)
حالا چی کار کنم؟ یه آب باریکه 100 کیلوبیت در ثانیه ای داشتیم که اونم قطع شده! همه چیز درسته. مودم رو بردم خونه همسایه با تنظیمات اونا درست کار کرد اما اومدم خونه تنظیمات خودمون رو دوباره بهش دادم اتفاقی نیفتاد!
به نظر شما چه کار کنم؟ کلافه شدم از بس به 1899 زنگ زدم و کسی جوابم رو نداد!
منم الان 5 روزه دقیقا همین مشکل رو دارم. 1899 بعد از 5 بار پیغام گذاشتن جوابمو داد و گفت مشکل از مودمه.آقا فیلترنت مخابرات ما الان 3 روزه قطعه ولی چراغ Status ADSL به صورت ثابت روشنه! تلفن هم بوق داره! زنگ زدم به 1899 اصلا و ابدا نتونستم حتی یک بار با اوپراتور فنی صحبت کنم و فقط تونستم پیغام بگذارم اما پس از نیم ساعت که دوباره زنگ میزنم میبینم که پیغام من رو پاک کرده اند (یعنی دیگه نمیگه تحت بررسی هست و به جاش میگه پیغام بگذارید!)
حالا چی کار کنم؟ یه آب باریکه 100 کیلوبیت در ثانیه ای داشتیم که اونم قطع شده! همه چیز درسته. مودم رو بردم خونه همسایه با تنظیمات اونا درست کار کرد اما اومدم خونه تنظیمات خودمون رو دوباره بهش دادم اتفاقی نیفتاد!
به نظر شما چه کار کنم؟ کلافه شدم از بس به 1899 زنگ زدم و کسی جوابم رو نداد!
رفتم مخابرات (مرکز توکلی) معاونتش گفت کارتاتون سوخته دادیم درست کنن، دیگه اینکه این کارتا چی هست رو نمیدونم؟؟؟؟
سلام sms 11 جان
نه اصلا محدودیت حجمی نداره
من توی ماه نوامبر 31 گیگ سند و رسیو داشتمو ماه قبلش (اکتبر) رو هم 30 گیگ
این صحبت رو چند ماه پیش هم بعضی بچه ها کردن ولی صحت نداره
البته اگه مشتاق محدودیت حجمی هستید می تونیم با وزیر احمق صحبت کنیم تا حماقت رو به حد اعلا برسونه
و کل اینترنت کشور رو با محدودیت حجمی ارائه بده![]()
شما 128 گرفتی ؟سرعتت چند بوده که یه ماهه 30 گیگ گرفتی؟
من خودم میخوام 64 بگیرم فقط برای یه وبگردی ساده و دانلود کم حجم ؟
آیا قطعی پیاپی داره ؟ مثلا چند روز کلا قطع بشه ...؟
![]()
ایشون 256 دارن ولی این عکس بالا مال یه مشترک 64 هست که اجازه ویژه میخواد و به هرکسی نمیدن پس دنبال 64 اصلا نرو چون نمیدن.
هنوز تهران محدود نشده وگرنه مناطق جنوبی و همدان که اول نامحدود بودند حالا محدودیت حجمی گذاشتند.
با 64 چه جوری 250 گیگ دانلود کرده!!!!!!!!!!؟
این برنامش چیه راستی؟!
![]()
البته مخاطب این جواب منحصرا ایشون بود نه هیچ کس دیگه ایی
اون برنامه هم اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)