مگه اساسین ها میمیرن؟دوستان من اساسین هام مردن چه جوری دوباره میتونم اساسین داشته باشم
مگه اساسین ها میمیرن؟دوستان من اساسین هام مردن چه جوری دوباره میتونم اساسین داشته باشم
آره سعيد جان ... ميميرن ... اگه زياد كار بلد نباشن ممكنه خيلي هاشون هم كشته بشن ... به تدريج كه ماموريت انجام ميدي و اين اساسين ها آدم ميكشن شما ميتوني توانايي هاشون رو افزايش بدي ... سلاح جديد براشون آپگريد كني يا زره براشون آپگريد كني ... اين مساله هم مربوط ميشه به تعداد كسايي كه ميكشن ... هرچي بيشتر بكشن پس شما بيشتر ميتوني لولشون رو ارتقا بديمگه اساسین ها میمیرن؟
دوست عزيز روي نقشه جاهايي هست كه با دايره هاي سياه و سفيد مشخص شده و روشون نوشته Assassins ركويت... بعد ميري و اونجا مردم رو نجات ميدي و اون ها هم به تيم اساسين هاي شما ميپيوندند ... ودوستان من اساسین هام مردن چه جوری دوباره میتونم اساسین داشته باشم
توجه:
وقتي اساسين شما كشته بشه خود به خود ايم شكل هل ظاهر ميشه دور و ور شما تا شما اساسين استخدام كنيد.بيشتر از يه حدي هم نميشه داشته باشيد اساسين
اره میدونم...........من فکر کردم که اگه تو ماموریتن شکست بخورن شکست خوردن دیگه......دیگه نمیمیرنآره سعيد جان ... ميميرن ... اگه زياد كار بلد نباشن ممكنه خيلي هاشون هم كشته بشن ... به تدريج كه ماموريت انجام ميدي و اين اساسين ها آدم ميكشن شما ميتوني توانايي هاشون رو افزايش بدي ... سلاح جديد براشون آپگريد كني يا زره براشون آپگريد كني ... اين مساله هم مربوط ميشه به تعداد كسايي كه ميكشن ... هرچي بيشتر بكشن پس شما بيشتر ميتوني لولشون رو ارتقا بدي
بهتره اساسین ها رو به ماموریت هایی که امکان موفق شدنشون کمتر از 50 درصده نفرستید...........
من الان همشون رو بر همین قاعده میفرستم ماموریت همشونم موفق میشن!
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
راستی اون signal ها بیشتر از 3 تا نمیشن؟
نه از 3تا بیشتر نمیشه.که وقتی 3تا پر باشه میتونی با فشار دادن و نگه داشتن T دشمناتو تیربارون کنی.
دوستان سایتی یا کتابی هستش که تک تک دیالوگهای بازی رو نوشته باشه؟
بعضی وقتها خیلی تند میگن آدم متوجه نمیشه
فكر كنم تو تنظيمات بازي گزينه اي باشه براي روشن بودن زيرنويس ... از اونجا زيرنويس رو روشن كنيد ...
ممنون
سوالم کلی بود یعنی
تو اون یکی قسمتها 1و 2 هم مدنظرم بود
چون واقعا بعضی وقتها حرفهای جالبی میزنند توش
شاید سایتی یا کتابی باشه تا آدم بتونه بهتر روش نظر بیفکند
اقا من سکانس 6 هستم چند تا سکانس دیگه مونده ؟
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست من شما باید آپدیت 1.1 رو نصب کنید که می تونید لینکش رو از تاپیک مشکلات نصب و اجرا پست اول پیدا کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)