البته اينم اضافه كنم كه بعد اومدن 3Gs هم تغييري تو وضعيت تركها به وجود نيومد
نمونش گوشي خودم كه پشتش تركاي خيلي ريز(البته ترك نيست، رگه هاي ريز) داره
البته اينم اضافه كنم كه بعد اومدن 3Gs هم تغييري تو وضعيت تركها به وجود نيومد
نمونش گوشي خودم كه پشتش تركاي خيلي ريز(البته ترك نيست، رگه هاي ريز) داره
احسنت....آقا من سفید می خوام پس کی میاد ؟!!؟ تا آخر این ماه میاد؟ سپتامبر ؟
از این یونیورسال داک میشه به جای کابل اتصال به TV هم استفاده کرد ؟ به نظرم اومد پشتش S-VIDEO داره !
خیر سپتامبر نمیاد ... هنوز خبری نیست (بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد!)
خلاصه اینکه برای آیفون 4 سفید صبر نکنید همین سیاه رو بگیرید.
بله خروجی تلویزیون داره. S-Video هفت پین که میشه به Component یا Composite هم تبدیلش کرد.
+
iOS 4.2 Beta هم برای Developer ها عرضه شد (برای آیفون، آیپاد و آیپد)
دوستانی که اکانت Developer دارن می تونن تست کنن ... من متاسفانه مسافرت هستم و مک بوک همرام نیست و نمی تونم تا وقتی برگردم تست کنم.
خبرهای بعدی و امکانات اضافه شده بزودی منتشر میشن.
من ، Universal Dock رو دارم ، ولی از S-Video خبری نیست!
پشتش ، فقط اتصال Headphone و USB داره!
ولی ، فکر کنم ، اینی که شما میگی رو یکجا دیده باشم!
آقا این چه حرفیه میزنی!!!! مگه اپل مثل ایران خودرو هه که عکس آیفون سفید رو بذار رو سایت اش بعد بگه نمیشه
نگو آقا زشته....مدیری ناسلامتی اینجا![]()
من عرض کردم "بعضی ها میگن اصلا شاید نیاد" ... از خودم حرفی نزدم و کاملا مشخصه حدس و گمان بقیه بوده... اون "بعضی" ها هم چهار نفر تو چهار تا فروم نبودن، وبلاگ نویس ها و خبرنگارهایی بودن که سال هاست دارن خبرهای اپل رو پوشش می دن و مسلما تفاوت هاش رو با ایران خودرو (اگه ایران خودرو رو بشناسن!) می دونن! منظور از اینکه نیاد هم این نیست که اصلا یه دونش هم به فروش نرسه (مثل کاری که ایران خودرو با ماشین هاش می کنه
) ، منظور اینه که تعداد آیفون های سفیدی که ساخته میشه اونقدری نباشه که بشه اسمش رو یک عرضه کلی در دنیا دونست و شاید به خیلی جاها اصلا نرسه.
دلیل اینکه گفته میشه شاید اصلا نیاد هم مشکلاتیه که توی ساخت قطعاتی با رنگ سفید هست که هم تولیدش وقت و هزینه بیشتری داره و هم از بعضی جهات نسبت به رنگهای تیره فاکتورهای منفی داره. به هر حال تا وقتی اپل تاریخ قطعی از عرضه آیفون 4 سفید نداده فکر کنم منطقی باشه بگیم برای آیفون 4 سفید صبر نکنید!![]()
البته یه چیزیم بگم اون اینکه من از مک بوت سفید که داشتم اصلاً راضی نبودم چون واقعاً به درد ایران لااقل نمی خوره چرک مود میشه و آدم رو عصبی میکنه (البته تو ایران اینجوریه از بس مملکت ک...داریم) وگرنه توی آمریکا که میگن بهشته کفششون هم روی زمین راه میرن کفش سفید سیاه نمیشه چه برسه به ...
خلاصه نمیدونم جنس سفید آیفون 4 چیه ولی اگه مثل مک بوک باشه که واسه آدم های حساسی مثل من فایده ای نداره
![]()
تا آخر این ماه صبر می کنیم اومد که اومد نیامد میذارم واسه آبفون 6 (5 نه)![]()
صحبت های شما کاملا غیر منطقیه.
مگه .... هکه لک بگیره یا برای آدمای حساس باشه یا نباشه.
به قول شما که هنوز دارین با اون طرز تفکر به این سبک محصول ها نگاه می کنید خب با یه دستمال پاک می شه.آقای وسواس سرامیک خونت نیست که بخوای 5 ساعت بسابی.(یادم رفت بسابی رو چجوری می نویسن اگه غلطه ببخشید)(دارم یه ذره فکر می کنم می گم خب این جوری قشنگتره تا بصابی و بثابی
)(ساعت 4:10)
در ضمن همون طور که گفتم طرز تفکر غلط باعث انتخاب نادرست می شه.
کثیف شدن،صبر کردن برای سال بعد برای مدل جدید تر و بهتر،تردید،از خواسته های کوچک زدن و ... از این جور تفکر هاست.
به قول همون مدیری که گفتی اگه پولشو داری برو همین و بگیر.منم مثل شما 3 ماهمو بی خودی تلف کردم.
کلا آدم اینجوری فکر کنه از زندگی مدرن عقب می مونه.
در ضمن آقای Stream اگه حداکثر به مدت یک ماه آیفون 4 سفید به ایران برسه شما چه جوابی نسبت به کسایی دارین که گفتین همین مشکی رو بگیرن و اونا سفید رو می خواستن؟
حرف شما کاملا منطقی هستش اما صحبت من این هست که اپل هنوز تاریخ دقیق مشخص نکرده.
شاید شما اینو بگید که بعد از خرید مشکی راضی بشن و مهم امکانات نرم افزاری این محصول است.
من خودمم در این قسمت قانع نیستم و باید بگم این شرکت اپل هست که اشتب زده.اگه بعد از آماده شدن سفید اونو عرضه می کرد(شاید شما بگید اگه این کار و می کرد باید 2011 عرضه می کرد اما باید به آب و آتیش می زد و سعی خودشو می کرد که اونو عرضه کنه علاوه بر اون مشکلاتی همچون آنتن دهی و از این حرفا به وجود می اومد پس اگه شما اطمینان دارید که اپل شرکت بزرگی هست و قطعا همین طوره پس باید این کار رو عملی می کرد بدون این که مشکلی پیش بیاد نمی خوام دوباره بحث مشکلات رو پیش بکشم ولی قبول کنید که اپل برای عرضه ی(به جرأت دارم اینو می گم)تکنولوژی چند سال بعد عجله کرد و در بین راه به مشکلاتی بر خورد که صد البته ارزشش رو داشت.شما تصور کنید شاید با این روند پیشرفت تکنو شاید ما این امکانات رو حداقل در اواسط سال آینده(میلادی)داشتیم اما اپل این کار بزرگ رو انجام داد(برای مثال فیس تایم یا هر چیز دیگه ای که خودتون می دونید)و این کار بزرگ پیامد هایی همچون مشکلاتی که وجود داره رو به همراه داشت.گفته ی من اینه که شرکت به این بزرگی نباید اشتباه داشته باشه.هیچ گونه عرض و بهانه ای هم جایز نیست.چون این شرکت اپل ه.صحبت قبل از پرانتز رو بخونید تا یادتون نرفته باشه که بحث در رابطه با چی بود.)دیگه این چنین افرادی ناراضی نبودند.به گفته ی اپل اونا می خوان همه شاد باشن.اپل گفته:حتی نظر یک فرد از شما برای ما مهمه.
آقای arash s.b به گفته ی خودش در ایران داره آیفون 4 عرضه می کنه یعنی این گوشی همش در حال گردش بین دستان این شخص هستش اما به دلیل علاقه ی این شخص به آیفون 4 سفید اون علاقه ی اصلیش نسبت به آیفون 4 برزو پیدا نمی کنه.و هنوز منتظر سفیدش هست.چرا چون که اپل در تولید اون تأخیر داشت.
ببخشید که همیشه زیاد می نویسم.همون طور که همیشه می گم در نوشتن نمی شه لحن آدما رو تشخیص داد.برای همین می گم اگه جایی رو اشتباه متوجه شدین منو ببخشین چون از همه کوچکترم و احترام همتون برای من در جایگاه اوله.
البته آقای Stream از بحث خوششون می آد.البته من خودمم اینجوریم.خیلی بحث رو دوست دارم به دلیل این که آخرش چیزی به جز نتیجه گیری درست و منطقی باقی نمی مونه.آخه هر چی می آم می نویسم یا پاک می شه یا یکی می گه چرا جبهه می گیری و چرا 8 سال دفاع مقدس و از این حرفا.برای همین یه چند وقته خودمو راضی کردم چیزی ننویسم یا کم بنویسم.آخه این همه مهندس کی می آد حرف یه بچه مدرسه ای رو گوش بده؟اینو جدی گفتم.(البته حق با اوناست.چون که دانش و علم فناوری در این اشخاص حدودا شاید 100 یا 101 برابر بنده باشه.البته سعی خودمو می کنم تا در سن اونا از اونا بیشتر بدونم
البته باید بهم کمک کنید و بگید باید چیکار کنم تا به این هدف برسم.)علاوه بر اون همایتی نیست و همون جریان جبهه دیگه.
مدیران عزیز توجه کنین که در این پست بنده مسائل مربوط به تاپیک هم موجوده پس خواهشمند است این یکیو دیگه ......البته مسائل خارج از بحثم زیاده اما چه می شه کرد؟
![]()
به نظر من ، تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنید!
به احتمال ۹۰ درصد ، آیفون ۴ سفید بعد از کنفرانس ژانویه ی ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد!
چون معرفی شده ، عرضه میشه! و طبق شایعات موجود زودتر از ژانویه ی ۲۰۱۱ عرضه اش غیر ممکن ه!
ولی ، چون سفید اش قرار نیست مثل عکس هایی باشه که تو سایت اپل ه! پس زیاد نباید روش حساب کرد!
با وحود همه ی این حرف ها ، ممکنه آیفون ۴ سفید اصلا عرضه نشه! و این موضوع به هیچ وجه دور از ذهن نیست! طبق اطلاعات لو رفته ، رنگ سفید به کار رفته در مدل سفید رنگ آیفون ۴ باعث کاهش Brightness صفحه نمایش رتینا میشه! و این موضوع قابل چشم پوشی نیست! اپل هم این رو میدونه !
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 17-09-2010 at 05:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)