یه چیزی که حال ادمو به هم میزنه پریدن وقت و بیوقت صبا ولیلا تو بغل همدیگست همینجور بیدلیل![]()
یه چیزی که حال ادمو به هم میزنه پریدن وقت و بیوقت صبا ولیلا تو بغل همدیگست همینجور بیدلیل![]()
من يه مسئله رو نفهميدم:
خيلي ها تو اين تاپيك ميگن كه اين سريال مذخرفه و ... پس اگه اينطوريه چرا مي شينيد و نگاهش مي كنيد؟ من اگه از فيلمي خوشم نياد وقتم رو سرفش نمي كنم.
به خاطر اینکه سریال جنبه ی طنز گونه داره![]()
به چند دلیل فنی:
1-فارسی 1 پارازیته
2-بیشتر به خاطره اعمالیه که بیتا(مثلا میره با پسرا و از اون کارا و دیگه خودت می دونی) انجام میده و چون این اعمال در سریال های ایرانی کم سابقه بوده در نتیجه به شیوه ای خیلی مسخره دارن اجراش می کنن و لذا این در اقشار جامعه تاثیر داره که بیان و ببینن که اینا رو در یه سیمای به اصطلاح اسلامی چطور می خوان اجرا کنن.(دوستان اشتباه برداشت نکنید منظورم این نیست ملت برا این رفتار ها میشنن و سریال میبینن منظورم اینه که نحوه ی اجرای این ها مسخرس و باعث جذابیت میشه مثلا فرض کنید که یه فرد که ادعای زهد می کنه بخواد دزدی کنه اون وقت نمایشش جذاب میشه. حالا اگه نفهمیدید بگید بیشتر توضیح بدم
)
3-چون این سریال ها از تلویزیون پخش میشه که تقریبا همه دارن پس وقتی مثلا مادر بزرگم میشینه فاصله ها میبینه خب من هم مجبورم ببینم(که نمی بینم)انتظار نداری که به مادر بزرگم توصیه کنم جای این لطیفه ها بشینه 24 ببینه که!
4-سوتی گرفتن از سریال بعدش بیان اینجا مطرحش کنن دور هم بخندیم.
بقیش یادم نیست
!
عزیز من جوابت خیلی ساده است .
شما تا حالا چیزی از انحصار شنیدی ؟
یادمه اوایل داستان علی صبوری گفتش دو سالم بود که بابام شهید شد! یعنی علی صبوری متولد 59 بید که میشه 30 سال!
حالا مساله ای که پیش میاد اینه که حتی اگه علی صبوری خدمت سربازی + قبولی در دانشگاه تو رشته کارشناسی کشاورزی + قبولی در کنکور ارشد رو سپری کرده باشه، باز هم سنش باید کمتر از 30 باشه! چون این دوره ها اگه اشتباه نکنم نزدیک به 9 الی 10 سال طول می کشه و بالطبع این دوره ها از 18، 19 سالگی هر پسری شروع میشن و نهایتا تو سن 29 سالگی اون فرد تموم میشه! اگه علی صبوری سال آخره کارشناسی ارشد کشاورزی باشه و خدمت هم رفته باشه و از سهمیه خانواده شهدا هم استفاده نکرده باشه، انصافا هیچ جوره از روش های منطقی نمیشه این سوتی رو توجیه کرد!!! تازه این درحالیه که علی صبوری هم دوره ای کودنی مثل سعید داشته که در بچه بودن کارکتر سعید (سن در حد 22، 23) شکی نیست!!!
وقتی جنگ تموم شده به علی که اون موقع 10 سالش بوده گفتن که پدرت شهید شده... این قضیه جور در میاد!![]()
علي متولد چه ساليه؟! با توجه به اون عمليات و اينا؟!وقتی جنگ تموم شده به علی که اون موقع 10 سالش بوده گفتن که پدرت شهید شده... این قضیه جور در میاد!![]()
بچه ها.....اگه گفتين اين چه ماشينيه؟
(سانسور از نوع فاصله ها)
![]()
عمو رضا که دیگه حالمونا بهم زد ، شده مغز متفکر سریال
مریم کاویانی هم اگه توی سریال کلا نخنده خیلی بهتره چون دیگه قیافش غیر قابل تحمل میشه
حالب تر از همه اینه که بیتا وقتی سوار ماشین هر کی میشه کیف پول اصلا تغییر نمیکنه و همه کیف پول ها دقیقا شبیه به هم هست .![]()
ماشین ها هم شبیه هم هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)