تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 107 اولاول ... 509096979899100101102103104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1066

نام تاپيک: سریال فاصله‌ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

یه چیزی که حال ادمو به هم میزنه پریدن وقت و بیوقت صبا ولیلا تو بغل همدیگست همینجور بیدلیل

2. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من يه مسئله رو نفهميدم:
    خيلي ها تو اين تاپيك ميگن كه اين سريال مذخرفه و ... پس اگه اينطوريه چرا مي شينيد و نگاهش مي كنيد؟ من اگه از فيلمي خوشم نياد وقتم رو سرفش نمي كنم.

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من يه مسئله رو نفهميدم:
    خيلي ها تو اين تاپيك ميگن كه اين سريال مذخرفه و ... پس اگه اينطوريه چرا مي شينيد و نگاهش مي كنيد؟ من اگه از فيلمي خوشم نياد وقتم رو سرفش نمي كنم.
    به خاطر اینکه سریال جنبه ی طنز گونه داره

5. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من يه مسئله رو نفهميدم:
    به چند دلیل فنی:
    1-فارسی 1 پارازیته
    2-بیشتر به خاطره اعمالیه که بیتا(مثلا میره با پسرا و از اون کارا و دیگه خودت می دونی) انجام میده و چون این اعمال در سریال های ایرانی کم سابقه بوده در نتیجه به شیوه ای خیلی مسخره دارن اجراش می کنن و لذا این در اقشار جامعه تاثیر داره که بیان و ببینن که اینا رو در یه سیمای به اصطلاح اسلامی چطور می خوان اجرا کنن.(دوستان اشتباه برداشت نکنید منظورم این نیست ملت برا این رفتار ها میشنن و سریال میبینن منظورم اینه که نحوه ی اجرای این ها مسخرس و باعث جذابیت میشه مثلا فرض کنید که یه فرد که ادعای زهد می کنه بخواد دزدی کنه اون وقت نمایشش جذاب میشه. حالا اگه نفهمیدید بگید بیشتر توضیح بدم)
    3-چون این سریال ها از تلویزیون پخش میشه که تقریبا همه دارن پس وقتی مثلا مادر بزرگم میشینه فاصله ها میبینه خب من هم مجبورم ببینم(که نمی بینم)انتظار نداری که به مادر بزرگم توصیه کنم جای این لطیفه ها بشینه 24 ببینه که!
    4-سوتی گرفتن از سریال بعدش بیان اینجا مطرحش کنن دور هم بخندیم.
    بقیش یادم نیست
    !

7. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsenmirza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من يه مسئله رو نفهميدم:
    عزیز من جوابت خیلی ساده است .
    شما تا حالا چیزی از انحصار شنیدی ؟

9. 2 کاربر از mohsenmirza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه سؤالی امشب ذهن منو خیلی بدجور درگیر کرده؛ مگه علی الان دانشجو نیس؟ خب حدّاکثر ۲۴ یا ۲۵ سالشه؛ حسین صبوری ۲۸ سال پیش شهید شده! اون‌وقت علی چه‌جوری هِی می‌گه «بابا، بابا!»؟! نکنه اینم از همون امدادای غیبی بوده؟ :‌دی
    این دیگه قابل توجیه نیست. چون اگه می گفتن مثلا آخر جنگ شهید شده یه کاریش می شد کرد ولی چون گفتن عملیات بیت المقدس دیگه نمیشه کاریش کرد ! چون این عملیات خرداد 61 انجام شده.
    یادمه اوایل داستان علی صبوری گفتش دو سالم بود که بابام شهید شد! یعنی علی صبوری متولد 59 بید که میشه 30 سال!
    حالا مساله ای که پیش میاد اینه که حتی اگه علی صبوری خدمت سربازی + قبولی در دانشگاه تو رشته کارشناسی کشاورزی + قبولی در کنکور ارشد رو سپری کرده باشه، باز هم سنش باید کمتر از 30 باشه! چون این دوره ها اگه اشتباه نکنم نزدیک به 9 الی 10 سال طول می کشه و بالطبع این دوره ها از 18، 19 سالگی هر پسری شروع میشن و نهایتا تو سن 29 سالگی اون فرد تموم میشه! اگه علی صبوری سال آخره کارشناسی ارشد کشاورزی باشه و خدمت هم رفته باشه و از سهمیه خانواده شهدا هم استفاده نکرده باشه، انصافا هیچ جوره از روش های منطقی نمیشه این سوتی رو توجیه کرد!!! تازه این درحالیه که علی صبوری هم دوره ای کودنی مثل سعید داشته که در بچه بودن کارکتر سعید (سن در حد 22، 23) شکی نیست!!!
    ديشب گفت از 10 سالگي منتظر بابام بودم

ديشب بود؟ كي بود؟

ولي يادمه گفت!
    وقتی جنگ تموم شده به علی که اون موقع 10 سالش بوده گفتن که پدرت شهید شده... این قضیه جور در میاد!

11. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

وقتی جنگ تموم شده به علی که اون موقع 10 سالش بوده گفتن که پدرت شهید شده... این قضیه جور در میاد!
    علي متولد چه ساليه؟! با توجه به اون عمليات و اينا؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

بچه ها.....اگه گفتين اين چه ماشينيه؟

(سانسور از نوع فاصله ها)

14. 14 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

عمو رضا که دیگه حالمونا بهم زد ، شده مغز متفکر سریال

مریم کاویانی هم اگه توی سریال کلا نخنده خیلی بهتره چون دیگه قیافش غیر قابل تحمل میشه

حالب تر از همه اینه که بیتا وقتی سوار ماشین هر کی میشه کیف پول اصلا تغییر نمیکنه و همه کیف پول ها دقیقا شبیه به هم هست .

16. 11 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

عمو رضا که دیگه حالمونا بهم زد ، شده مغز متفکر سریال

مریم کاویانی هم اگه توی سریال کلا نخنده خیلی بهتره چون دیگه قیافش غیر قابل تحمل میشه

حالب تر از همه اینه که بیتا وقتی سوار ماشین هر کی میشه کیف پول اصلا تغییر نمیکنه و همه کیف پول ها دقیقا شبیه به هم هست .

ماشین ها هم شبیه هم هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •