تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 311 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این خبری که دوستمون لطف کرده و اینجا گذاشته یک چیز دیگه میگه
    من هم خودم جا خوردم وقتی دیدم منیجر مود توی نسخه PC قرار داده نشده
    البته امیدوارم اشتباه شده باشه...چون که علاقه زیادی به اون مود دارم
    حالا یکی هم نمیاد شفاف سازی کنه
    career mode برای کنسولها دارای 3 مدل مختلف بازیه:
    1- شما فقط مربی باشگاهی و مانند منیجر مد همه چی در اختیار شماست مربی گری تیم رو انجام میدین. و تو هر بازی هم کنترل 11 نفر رو در اختیار داری.

2-شما علاوه بر مربی بودن یک بازیکن از تیمت هستی که اون رو کنترل میکنی به جای یازده نفر.یک جورایی شما نقش بازیکن مربی رو داری.نقشی که پل گاسکویین تو تیم بوستون داشت سال 2006 یا علی دایی تو سایپا

3- شما فقط یک بازیکن از تیمی و مانند be a pro بازی میکنید و دیگه وظایف مربی گری رو نداری.

ولی تو فیفای کامپیوتر فقط قسمت manager mode و be a pro سال پیش کنسول رو خواهیم داشت و حتی نوع نقل انتقالات امسال که واقعی شده رو در کامپیوتر نخواهیم داشت.

نوع جدید نقل انتقالات به این صورته که وقتی به بازیکنی پیش نهاد داده میشه اول باید با باشگاه مذاکره کرد بعد که باشگاه اون بازیکن با مبلغ پیشنهادی شما موافقت کرد باید با خود بازیکن هم به توافق رسید که کسی که تست کرده بود بازی رو میگفت وقتی تیم منچستر بوده و به هیگواین پیشنهاد داده هیگویان اعلام کرده دوست نداره کشور محل سکونتش یعنی ساپانیا رو تغییر بده و هوای انگلستان به علت بارش باران زیاد خیلی بده و با اینکه با باشگاه به توافق رسیده بودن با بازیکن به توافق نرسید.

من جایی نخوندم این مدل نقل و انتقالات تو کامپیوتر هم باشه و خوب حداقل من حسرت میخورم بابت این

2. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بابا حواستون کجاست مگه من همین یکی دو هفته پیش یک خبر نذاشتم که کارگردا نسخه پی سی گفته امسال منیجر توی نسخه 11 پی سی تمام باگهای منیجر مود رو که حدود 60-70 تا میشده برطرف کردیم بعد باز شما میپرسید که منیجر مود توی نسخه پی سی هست یا نه ؟

ممنون شهاب جان بابت مطالبی که گذاشتی اگه اشتباه نکنم با توجه به این خودت گفتی اینا رو از ویکی پدیا گرفتی منبع این اخبار باید لینک زیر باشه درسته ؟ :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من این بخش کری یر مود رو یک کم بیشتر توضیح بدم . امسال همونطوریکه شهاب گفت تغییراتی درش داده شده از جمله اینکه تمام بخشها رو میشه 15 سال بازی کرد . یک مورد دیگه در مورد قرار داد بستن با یک بازیکنه که گیمر بعنوان مربی تیم در مورد فی خرید بازیکن باید با باشگاه هماهنگ باشه . مورد دوم اینکه تنها موافقت دو باشگاه برای انتقال یک بازیکن کافی نیست و شرطو شروط خود بازیکن هم برای هر دو باشگاه ( فروشنده بازیکن و خریدار اون بازیکن ) مهمه مثلا اگه دو تا باشگاه خواهان به خدمت گرفتن یک بازیکن باشن خود بازیکن بعد از اینکه شرط و شروطشو به هر دو باشگاه گفت بعد تصمیم میگیره کدوم باشگاهو انتخاب کنه .
    مورد بعدی اختصاص بودجه باشگاه هستش که امسال یک شاخص در این بخش قرار داده شده که شما باید ابتدا نسبت اختصاص بودجه باشگاه رو تعیین کنید مثلا بگید 50 م دلار برای خرج های دیگه و مثلا 10 م برای دستمزد بازیکنان . در ادامه اگه تصمیم به خرید یک بازیکن خاص داشتید که مثلا بودجه خریدتون کمه میتونید این نسبت رو تغییر بدید که این مساله انعطاف بیشتری برای تصمیماتتون میده اما این مساله محدودیت داره و نهایتا تا سه بار میتونید این نسبت رو تغییر بدید .
    بخشهای تمرین بازیکن , ارتقاء باشگاه و ... توی این بخش وجود نداره . بخشهای شهرت مربی و اعتماد به مربی و ... مثل پارسال هنوز وجود داره . بخش مربوط به استعداد یابی یک خورده توسعه داده شده و کمک مربی اظهار نظر بیشتری در مورد آینده بازیکنان میکنه .کمک مربی ایمیلهای بیشتری براتون میفرسته و پیشنهادات و نظرات خودشو در مورد بازیکنان میده مثلا فلان بازیکن بهتره توی ترکیب باشه یا اینکه مثلا مسئولیت بیشتری توی تیم بهش واگذار بشه یا اینکه مثلا فلان بازیکن مصدومه و ...

در مورد هوش دروازه بانها هم گفته شده الان درک بهتری برای جایگیری توی محوطه جریمه دارن تا توپهای سرگردونه جمع کنن همچنین سریع تر میجنبن ( کار اضافه نمیکنن ) . چالاک ترن و شوتها رو بهتر جمع میکنن . البته اینجا گفته شده همه پلتفرمها اما توی فروشگاه EA این ویژگی برای نسخه پی سی اومده که ممکنه این تغییرات رو نسبت به نسخه 9 گفته باشه .

4. 16 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آره دیگه منیجر مود تو نسخه pc هست ، مگه ویدئویی که کارگردان pc داشت قسمتهای مختلف بازیو معرفی میکرد تو نمایشگاه gamescom ندیدین. نشون میده گزینه منیجر مد رو و یه توضیح کوچیکم در بارش میده

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان یکی بگه دقیقا دموی بازی کی میاد ؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

25 شهریور.....

----------------------------------------------------------

ویرایش : لینک ویدیو گیم پلی PC  بازی آرسنال و چلسی .....

37 MB

کد:
    Last edited by smallfrank; 11-09-2010 at 12:24.

8. 3 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من pes بازم و فقط pes زدم حدود 20 بار هم تا حالا فیفا زدم . اولین دلیل اینکه بازی نمیکردم فیفا به خاطره گرافیک مسخرش روی pc و مخصوصا روی چهره بازیکنا بود . من با کنسول بازی نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم .
    شنیدم امسال گرافیکش در حد کنسول میشه درسته؟ یعنی میشه ما pc دارا هم امیدوار باشیم که fifa رو با گرافیک درست حسابی بازی کنیم؟؟

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من pes بازم و فقط pes زدم حدود 20 بار هم تا حالا فیفا زدم . اولین دلیل اینکه بازی نمیکردم فیفا به خاطره گرافیک مسخرش روی pc و مخصوصا روی چهره بازیکنا بود . من با کنسول بازی نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم .
    شنیدم امسال گرافیکش در حد کنسول میشه درسته؟ یعنی میشه ما pc دارا هم امیدوار باشیم که fifa رو با گرافیک درست حسابی بازی کنیم؟؟
    آره ... امسال فیفا روی pc دقیقا مانند کنسوله ... حتما حتما فیفا 11 رو بگیر و طعم واقعی یه فوتبال درست و حسابی رو بچش

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حذف شود...............................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

25 شهریور.....

----------------------------------------------------------

ویرایش : لینک ویدیو گیم پلی PC  بازی آرسنال و چلسی .....

37 MB

کد:
    یکی نمی تونه این لینک رو مستقیم کنه؟
    ممنون میشیم

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره ... امسال فیفا روی pc دقیقا مانند کنسوله ... حتما حتما فیفا 11 رو بگیر و طعم واقعی یه فوتبال درست و حسابی رو بچش
    فیفا 11 رو حتما میگیرم اما طعم واقعی فوتبال رو با PES 2011 خواهیم چشید . فقط گیر ندین به این پست من ها

خودتون میاید به تاپیک ما اون همه پست میدین چیزی میگیم پس پیش به سوی بازگشت پادشاه

Last edited by vahidreza2007; 11-09-2010 at 16:48.

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •