تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 134 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رئال مادرید 40 میلیون پوند برای کارلوس توز می‌پردازد

رئالی‌ها به دنبال یک ستاره آرژانتینی دیگر هستند.

سایت گل – رئال مادرید قصد دارد کارلوس توز را از منچسترسیتی خریداری کند. آنها 40 میلیون پوند برای او خواهند پرداخت.

توز 26 ساله، پس از انتقال جنجالی از منچستریونایتد به منچسترسیتی فصلی عالی را گذراند.

28 گل او سیتی را در آستانه رسیدن به لیگ قهرمانان قرار داد و نمایش‌های متعصبانه او باعث شده هواداران او را قهرمان تیم بدانند.

بازی او مادریدی‌ها را جذب کرده و آنها قصد دارند دستمزدی معادل 180 هزار پوند در هفته برای توز بپردازند و او را بخرند.

با توجه به جدایی احتمالی رائول و رفتن محتمل کریم بنزما به منچستر یونایتد، توز در کنار گونسالو ایگواین و آنخل دی‌ماریا،

دو هم‌وطنش می‌تواند خط حمله خطرناکی برای رئال بسازد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اینارو داشته باشین تا اینکه امروز رئال به استیون جرارد پیشنهاد 20 میلیون پوندی داده و چون وضع لیورپول هم افتضاحه احتمالا با سر قبول میکنه!!!

2. این کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

کلوزه: مارادونا یک مربي فوق العاده است

مهاجم گلزن ژرمنها گفت: کار گروهی یکی از مهم ترین عوامل برتری ما مقابل انگلستان بود چیزی که آنها از نداشتنش رنج می برند.
    به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) و به نقل از سایت رسمی جام جهانی 2010 (فیفا) میروسلاو کلوزه مهاجم تیم ملی فوتبال آلمان گفت: انگلستان در بازی با آلمان مانند یک تیم نبود.
    وی ادامه داد: آلمان در بازی مقابل انگلستان یک تیم کامل و کار گروهی یکی از مهم ترین عوامل برتری ما مقابل انگلستان بود، چیزی که آنها از نداشتنش رنج می برند. درست است که قبل از بازی آنها روی کاغذ از ما قوی تر بودند اما در پایان این آلمان بود که پیروز از میدان خارج شد.
    مهاجم 2 گله تیم ملی آلمان در مورد بازی مقابل آرژانتین در مرحله یک چهارم نهای جام جهانی گفت: هر بازی وضعیت خاص خودش را دارد و آرژانتین قابل قیاس با انگلستان نیست اما آنها باید بدانند که آلمان هم تیم دست و پا بسته ای نیست و ما قطعا آرژانتین اذیت خواهیم کرد.
    وی در مورد مارادونا گفت: آنچه که من از مارادونا در زمان بازیگری اش در تلوزیون دیده ام نیاز به توضیح ندارد. یکی از مزیتهای تیم آرژانتین حضور مارادونا به عنوان مربی این تیم است زیرا او یک مربی فوق العاده است.

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

جنتیله: مارادونا یک شارلاتان است!
    کلودیو جنتیله، مدافع سابق یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در جام جهانی 1982، پاسخگوی اظهارات دیه‌گو آرماندو مارادونا،که در پایان دیدار تیم ملی آرژانتین مقابل مکزیک برزبان آورده بود شد.
    مربی سابق تیم ملی زیر 21 ساله‌های ایتالیا گفت: «پس از آنکه صحبتهای مارادونا پس از دیدار مقابل مکزیک را شنیدم، احساس کردم که حق با پله و پلاتینی است. مارادونا بیشتر یک شارلاتان است تا یک مربی.»
    سرمربی تیم ملی آرژانتین در صحبتهایش اعلام کرده بود که جنتیله از آن دسته مدافعانی بوده که با خشونت بازی می‌کرده و مرتکب خطا می‌شده است.
    جنتیله ادامه داد: «مارادونا مرا قاتل نامید ولی من هرگز به دلیل بازی خشن از زمین مسابقه اخراج نشدم و تنها و تنها یک بار به دلیل خطای هند در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مجبور به ترک زمین مسابقه شدم. از سوی دیگر مارادونا که بی دلیل به من حمله کرده است، در جریان رقابتهای جام جهانی 1982 به دلیل درگیری با یک بازیکن برزیلی از زمین مسابقه اخراج شده بود.»

4. 2 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با پیشگویی 8 پا آلمان از سد آرژانتین می گذرد!
    هشت پای معروفی که پیش از این پیروزی آلمان در برابر انگلیس را به درستی پیشگویی کرده بود باز هم لب به سخن باز کرد و نشان داد که این بار هم ژرمنها پیروز می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این هشت پای عجیب که "پل" نام دارد و در آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان زندگی می کند دو سال قبل و در طول بازیهای جام ملتهای اروپا در سال 2008 توانست نتایج 80 درصد از بازیهای تیم ملی آلمان را به درستی پیشگویی کند.

در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی این موجود دریایی شگفت انگیز پیشگویی کرد که آلمان از سد انگلیس می گذرد و به یک چهارم نهایی می رسد. این نتیجه به دست آمد تا آلمان در مقابل آرژانتین قرار گیرد.

اکنون بار دیگر "پل" لب به سخن گشوده است و نتیجه بازی آلمان و آرژانتین در یک چهارم نهایی را پیشگویی کرد. برطبق پیشگویی جدید این هشت پا ژرمنها از سد شاگردان مارادونا می گذرند و به نیمه نهایی راه می یابند.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، این هشت پا پیشگویی خود را به این روش نشان می دهد: دو جعبه که روی آنها پرچم هریک تیمها قرار داده می شود و داخل جعبه ها غذا گذاشته می شود. هر جعبه ای که "پل" با دستهای خود زودتر در آن را باز و شروع به خوردن غذا کند برنده خواهد بود.

سخنگوی آکواریم اوبرهاوزن در خصوص پیشگویی جدید این هشت پا گفت: پیشگویی پل پس از یک ساعت نبرد سخت درونی اتفاق افتاد و این بار نیز در جعبه منقش به پرچم آلمان را باز کرد و صدف خوشمزه مورد علاقه خود را خورد.

البته اين 8 پا حالش خوب نيست
    ما با همون 20 درصد هم ميبريم خيال آرژانتينيها راحت باشه

6. 3 کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال پيكان قزوين گفت: آرژانتين مي تواند قهرمان جام جهاني شود.
    محمد احمدزاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: آرژانتين بهتر از ديگر تيم ها ظاهر شده است و مي تواند قهرمان شود و البته اگر اسپانيا ستارگان خود را براي اين رقابت ها آماده مي كرد اين تيم مي توانست قهرمان جام جهاني شود ولي اكنون يك تورس ضعيف را در تيم اسپانيا مي بينيم كه سبب افت فوتبال اسپانيا شده است.
    وي گفت: بدون شك بازي هاي اين دوره جام جهاني بسيار ضعيف تر از دوره هاي قبل شده و همين مسئله سبب كم شدن بيننده هاي اين دوره شده است.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

مارادونا:چرا بايد به بازي با آلمان فكر كنم؟
    خبرگزاري آريا- سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين اعلام کرد:با توجه به داشتن بازيکناني که در تيم دارم چرا بايد به بازي با آلمان فکر کنم.
    به گزارش خبرگزاري آريا، ديگو مارادونا در گفت‌وگويي با تلويزيون کشورش ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: آلمان تيم کاملا متفاوت با مکزيک است ولي ما با توجه به بازيکنان خوب قادريم بر اين حريف غلبه کنيم.
    متن مصاحبه مربي 49 ساله آرژانتين بدين شرح است:
    آقاي مارادونا،در مورد برد 3 بر يک مقابل مکزيک چه نظري داريد؟
    ما در بازي مقابل مکزيک در حقيقت در ديداري بزرگ برنده شديم.مي دانستيم وقتي آنها حمله مي‌کنند، چگونه بايد پاسخ دهيم و فضاها را تنگ و محدود کنيم. به اين ترتيب آرژانتين 90 دقيقه تمام بر حريف خود برتري داشت.
    آلمان حريف مرحله يک چهارم نهايي خود را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟
    اجازه دهيد الان از بازي که مقابل مکزيک انجام داديم، لذت ببرم.چرا بايد به فکر آلمان باشم؟در اين باره بعدا فکر خواهم کرد.
    اوضاع و احوال کادر بزرگ تيم‌تان چگونه است؟
    ما بازيکني نداريم که خيال کند هميشه در ترکيب است. هريک از بازيکنانم مي‌توانند به ترکيب وارد يا از آن خارج شوند. جوانانم به اين نکته بسيار خوب واقف هستند. در نتيجه آماده‌ايم براي کسب افتخار و غرور کشورمان نبرد کنيم.
    حتي مقابل آلمان؟
    ما مي‌دانيم آلمان تيم کاملا متفاوتي با مکزيک است. اين تيم قوي تر است. بازيکنان خيلي خوبي داريم که بتوانيم آلمان را نيز شکست داده و باز هم صعود کنيم.
    به عنوان سرمربي تيم ملي آرژانتين چه احساسي داريد؟
    بديهي احساس خوشايندي دارم و دلم مي‌خواهد مي توانستم پيراهن تيم کشورم را به تن کرده و وارد زمين شوم. خب، خيلي عالي است که يک تکه از پازل تيم باشم. قبلا مي گفتند که من در قالب مربي، فاقد اطلاعات و ايده بازي هستم اما الان 4 بازي است که برنده شده‌ايم. با اين حال تغيير نکرده‌ام و فردا هم هميني که الان هستم، خواهم بود. البته برد چه به عنوان بازيکن و چه در قالب مربي چيزي بسيار ارزشمند است.
    به عنوان سرمربي چه کار مي‌کنيد تا تيم صعود کند؟
    خب،تمرين دادن بازيکنان و هدايت آنان، وظيفه ام است.من با آنها صميمي هستم و رابطه خوبي دارم ولي در عين حال به بازيکنان تفهيم کرده‌ام تمام 23 عضو کادر بايد با هم صادق باشند که اين هم دستاورد حضورم است.

9. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

مارادونا: آرژانتين را مدعي قهرماني نمي‌بينم

فوتبال- همشهري آنلاين:
    ديه‌ گو آرماندو مارادونا بار ديگر تاكيد كرد به هيچ وجه تيمش را مدعي قهرماني نمي‌بيند.

به گزارش ايسنا، سرمربي آلبي سلسته با وجود عملكرد درخشان شاگردانش و پيروزي در هر 4 مسابقه در جام جهاني 2010 همچنان عقيده دارد آرژانتين را نبايد يكي از مدعيان قهرماني دانست.[
    مارادونا در گفت‌وگو با خبرنگاران عنوان كرد: ما به آفريقاي جنوبي آمده‌ايم تا با تمام وجود بجنگيم. اينكه دائما درباره شانس قهرماني و مدعيان فتح جام صحبت مي‌شود اصلا خوب نيست ما مي‌خواهيم تاريخ ساز شويم و اين مسايل به ما ضربه مي‌زند.
    سرمربي آرژانتين در ادامه افزود: قبل از هر بازي به تمام بازيكنان مي‌گويم به حرف‌هاي ديگران توجهي نداشته باشند و كار خودشان را در زمين انجام دهند. تيمي كه از اكنون به فكر حريفان مراحل آينده باشد نمي‌تواند با تمركز وارد ميدان شود.
    مارادونا در پايان عنوان كرد: به نظر من بعد از پايان رقابت‌ها به اندازه كافي فرصت خواهيم داشت تا در مورد تيم قهرمان و اتفاق‌هاي رخ داده در جام جهاني بحث كنيم.
    آرژانتين درآخرين ديدار خود در مرحله يك هشتم نهايي با عبور از سد مكزيك حريف آلمان در مرحله يك چهارم نهايي شد. اين ديدار 12 تيرماه در ورزشگاه گرين پوينت كيپ تاون برگزار خواهد شد.

11. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

با پیشگویی 8 پا آلمان از سد آرژانتین می گذرد!

هشت پای معروفی که پیش از این پیروزی آلمان در برابر انگلیس را به درستی پیشگویی کرده بود باز هم لب به سخن باز کرد و نشان داد که این بار هم ژرمنها پیروز می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این هشت پای عجیب که "پل" نام دارد و در آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان زندگی می کند دو سال قبل و در طول بازیهای جام ملتهای اروپا در سال 2008 توانست نتایج 80 درصد از بازیهای تیم ملی آلمان را به درستی پیشگویی کند.

در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی این موجود دریایی شگفت انگیز پیشگویی کرد که آلمان از سد انگلیس می گذرد و به یک چهارم نهایی می رسد. این نتیجه به دست آمد تا آلمان در مقابل آرژانتین قرار گیرد.

اکنون بار دیگر "پل" لب به سخن گشوده است و نتیجه بازی آلمان و آرژانتین در یک چهارم نهایی را پیشگویی کرد. برطبق پیشگویی جدید این هشت پا ژرمنها از سد شاگردان مارادونا می گذرند و به نیمه نهایی راه می یابند.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، این هشت پا پیشگویی خود را به این روش نشان می دهد: دو جعبه که روی آنها پرچم هریک تیمها قرار داده می شود و داخل جعبه ها غذا گذاشته می شود. هر جعبه ای که "پل" با دستهای خود زودتر در آن را باز و شروع به خوردن غذا کند برنده خواهد بود.

سخنگوی آکواریم اوبرهاوزن در خصوص پیشگویی جدید این هشت پا گفت: پیشگویی پل پس از یک ساعت نبرد سخت درونی اتفاق افتاد و این بار نیز در جعبه منقش به پرچم آلمان را باز کرد و صدف خوشمزه مورد علاقه خود را خورد.

البته اين 8 پا حالش خوب نيست
    ما با همون 20 درصد هم ميبريم خيال آرژانتينيها راحت باشه
    البته این 8 پاهه ساکن آلمانه و با پرچم آلمان به طور کامل آشنایی داره.....!!!
    و مجبوره که آلمان رو انتخاب کنه.....
    البته قیافش هم شیش میزنه.....فکر میکنم یه چیزی مصرف میکنه....زیر چشم هاشو نگاه کنین....

13. 5 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این عکس هیولا هم داشته باشین!!!

اینم بد نیست.

15. این کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

البته قیافش هم شیش میزنه.....فکر میکنم یه چیزی مصرف میکنه....زیر چشم هاشو نگاه کنین....
    اره بابا عملیه!!!
    حالا معلوم نیست تو اون صدفه چیه! بد بختو معتاد کردن به خاطر یه ذره --- چه کارایی که که ازش نمی کشن!!

17. 3 کاربر از salarhiv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تو باغ وحش كه پرچم نشونشون نميدن 

من كه به شخصه به اين چيزا علاقه ندارم ..
    اصلا اين چيزا يه جورايي خرافاته ..

19. 4 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •