قطع بود مهران جان. دیدی که آنتی ویروس ماکروسافت خودش 40 آنتی ویروس دیگه آنلاین استفاده میکنه. چرا استفاده نکنم ؟ : دی
قطع بود مهران جان. دیدی که آنتی ویروس ماکروسافت خودش 40 آنتی ویروس دیگه آنلاین استفاده میکنه. چرا استفاده نکنم ؟ : دی
پست 983
با avast چک شد 8 مورد یافت شد
با تشکر از دکتر عزیز یک سوال دارم ایا نرمافزار Faronics DeepFreeze Standard تونست بعد از
اجرای ویروسها سیستم رو بصورت سالم ریست کنه و بعد از ریستارت دیگه مشکلی با ویروسها
نداشتی و آثارشون از بین رفته بود یانه من هم میخوام تعدادی ویروس توسیستمهای فریز شده
اجرا کنم میتونی راهنمایی کنی
بعدش باید ویندوز عوض شود یا نه.
الان لپ تاپ خاموشه دقیق چک نکردم ببینم مشکلی داره یا نداره. اما بعد از اینکه سیستم توسط ویروس ها ریست شد ویندوز که بالا اومد هیچ آیکونی که روی دسکتاپ بود کار نمیکرد و وقتی کلیک میکردم بوق میزد که با چند بار ریست دیدم بوقش رفع شد الانم دیگه خاموش کردم. اما فکر نمیکنم مشکل داشته باشه
توی همین تاپیک توسط مهران عزیز مطلبی در مورد رد شدن ویروس ها از دست فیریز ارائه شد اگه تونستید مطالعه کنید.
موفق باشید
من که به comodo ایمان آوردم از ویروسهای پست 983 یه 5 -6 کمودو همینطوری شناخت بقیه رو هم یکی یکی اجرا کردم که همشون بجز یه دونه به اسم mask tools library از دستش فکر کنم ، (البته مطمئن نیستم )از دستش سالم در رفت حالا دوستان کمودو دار تست کنن
![]()
فایل MaskTools Library بعد از اجرا شدن درخواست وصل شدن به اینترنت رو میکنه که شما باید بلاک بکنی.
این پیغام رو که بلاک کردی متوجه میشی که زیرش پیغام رفتن به داخل Automatic Sandbox وجود داره.
وقتی تروجان دانلودر میخواد داخل سند باکس رجیستر کی ها رو تغییر بده و فایل های سیستمی رو دستکاری کنه میبینه که نمیتونه واسه همین یدونه فایل dll در مسیر c:\user\you\local به اسم ptronl.dll درست میکنه تا بتونه از طریق اون به اینترنت وصل بشه. اونوقت فایروال کمودو بهت خبر میده که این dll میخواد به اینترنت وصل بشه و شما هم باید بلاک میکنی. you در مسیری که نوشتم یوزر نیم کاربری در سیستمتون هست.
بعد از اینکه اینم بلاک کردی وقتی تروجانه میبینه کاری از دستش بر نمیاد خودکشی میکنه. یعنی خودش, خودش رو غیر فعال میکنه و از سند باکس و رم سیستم هم میوفته بیرون.
در آخر برو اون فایل dll رو در مسیری که گفتم پاک کن. همین![]()
دکترجان نظرتون راجب کلیک روی ویروسها در محیط safe aplaction کاسپرکی چی هست بنظرتون میتونند
از اون محیط نفوذ کنند به ویندوز و دردسر درست کنند.
توی ویندوز 32 بیتی بله مطمئنه اما اگه 64 بیتی دارید sandboxie نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
الان اسکن کردم 5 تا موند
با safe run کسپر بقیه رو تک تک اجرا کردم 3 تای دیگه رو خودش شناخت و پاک کرد
2 تا موند
پس شد 12 تا
بازم مثل همیشه کسپرسکای
اقا مهران سلام .میخوام یه چندتا دیگه ویروس باحال دیگه بگذاری که دارم میمیرم.راستی ما چاکرتیم.
راستش من تا دلت بخواد میتونم دقیقه به دقیقه بسته بسته براتون مخرب بزارم اما دیگه خسته شدم. کس دیگه ای نمیزاره.
باشه میگردم یک چند تا چاق و چله شو گیر میارم میزارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)