منظورتون از پارتیشن(من 14 سالمه و هنوز چیزی سر در نمیارم!) همون درایو هست؟یعنی میگید درایو c را فرمت کنم؟تو تایپیکی که تو امضامه هم یکی از دوستان گفت.اگه تونستید یه سر به اون جا بزنید.
منظورتون از پارتیشن(من 14 سالمه و هنوز چیزی سر در نمیارم!) همون درایو هست؟یعنی میگید درایو c را فرمت کنم؟تو تایپیکی که تو امضامه هم یکی از دوستان گفت.اگه تونستید یه سر به اون جا بزنید.
دوست من
پارتیشن همان درایو است , اگر قبلا ویندوز را به این طریق نصب نکرده اید من توصیه می کنم تنهایی اقدام به این کار نکنید
چون ممکن است به درایوهای دیگرتان آسیب بزنید و از یک دوست با تجربه تر در این زمینه کمک بگیرید تا در کنار خودتان این
کار را انجام بدهد تا مراحل کار را یاد بگیرید.با راهنمایی های از راه دور مشکل شما حل نمی شود چون اگر وسط کار
مشکلی هم پیش بیاید شما دسترسی به اینترنت نخواهید داشت و مشکلاتتان بیشتر می شود.
پس چاره ای نیست؟فقط باید اینکار را بکنم؟پس من فردا یا تو همین روزا کامپیوترو می برم کامپیوتری جای خونمون .
ببینید بهش این طور بگم خوبه:
پس بهش بگم که این مشکل برام پیش اومده و اگه راهی بلده انجام بده و اگه بلد نبود فقط درایو c را فرمت کنه و رویش ویندوز نصب کنه؟خوبه؟
از راهنماییتون ممنونم.هم از شما و هم از پرشن بوی .
پس وقتی ویندوزو عوض کردم بهتون خبر میدم که درست شد یا نه؟پس تا بعد.
البته چند راه حل برای مشکل شما وجود دارد ولی همگی آنها نیاز به مهارت و تسلط دارد که با توجه به این که شما هنوز
در ابتدای راه هستید انجام آنها برایتان مشکل و وقت گیر خواهد بود و کاری که می خواهید بکنید بهترین راه است فقط به
آن دوست عزیز بگویید آخرین نسخه از سرویس پک 2 ویندوز XP ( را که فکر کنم مربوط به اکتبر 2006 است ) نصب کند واز
نصب نسخه های فارسی شده و یا تغییر داده شده ( مثل ویندوز XP سانتاکروز و ... ) خوداری کند بعدا اگر باز مشکلی بود
ما در خدمتیم .فقط یادت باشد برای این که چنین مشکلی دیگر برایت پیش نیاید پس از نصب ویندوز جدید حتما یک آنتی اسپایور
و آنتی ویروس و فایروال به صورت فعال روی سیستمت داشته باشی .
احتمالا این ویروس مشخصات فایلهای شما را تغییر داده است و آنها را Hidden یا Super Hidden کرده است .با تعویض
ویندوز به احتمال زیاد خود ویروس از بین رفته است ولی تغییرات ایجاد شده باقی مانده است شما گزینه های مربوطه (
نشان ندادن فایلهای Hidden یا Super Hidden ) را در قسمت View از Folder Option را از حالت انتخاب خارج کن فایلها
ظاهر می شوند بعد می توانی مشخصات آنها را در قسمت Property عوض کنی .
من الان ویندوز xp سرویس پک 3 (شنیدم همون 2 که ایرانی ها دستکاری کردند ) را دارم.برم سرویس پک 2 را نصب کنم؟
با سیستم ریستور به طور موقت درست نمیشه؟
من توضیحات خیلی کامل تری در تایپیکی که تو امضامه نوشتم لطفا به اونم سر بزن.
میشه یک توضیح کوتاه در مورد راه های دیگه بگید؟
ممنون.
Last edited by bahdar; 21-08-2007 at 21:16.
سلام به همه دوستان
persian.boy جان امتحان کردم نشد.اگه ممکنه یه راه دیگه بگین
این چه تروجانی که همه فولدرهاحجم65کیلوبایت رانشان میدهندوهرچی هست فقط میدانم تروجان مهسا کهnew Folder در داخل خودش میسازد نیست....کمک کنید
راهنمایی ها چاره ساز نبود..
سرویس پک 3 یک چیز ساختگی است و وجود خارجی ندارد و بهتر است همانطور که گفتم آخرین نسخه سرویس پک 2 را نصب کنید ,
مشکل شما با توجه به شدت آلودگی به احتمال قریب به یقین با System Restore حل نخواهد شد . راههای دیگر مانند استفاده از
Recovery Console و Rescue CD همانطور که قبلا گفتم نیاز به مهارت و معلومات بیشتری دارد و در حال حاظر به درد شما نمی خورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)