برا من که بدون اون پچ لگ داشت البته برای بعضیها بدون لگ بود .سیستمتون خوبه![]()
برا من که بدون اون پچ لگ داشت البته برای بعضیها بدون لگ بود .سیستمتون خوبه![]()
سلام
خیلی ممنون CPU چطوره ؟؟ چون یکی از کاربران همینجا نوشته بود حداقل CPU 6600 میخواد ولی ماله من 4600 . مشکلی پیش نمیاره ؟؟
من با صدا مشکل دارم با direx هم درست نشد چی کار کنم ؟؟
آقا من اینو رو هارد بازی میکنم یه جا گیر کرده بودم روی اون کاهش سختی بازی کلیک کردم که آسونتر بشه بتونم رد کنم , حالا کلا آسون شده حال نمیده , چجوری دوباره سختش کنم؟
این سیوش کجاست؟
من با intel 3.2 تک هسته ای این بازیو رو اجرا کردم برا شما که حتما خوبه
وقتی رفتی مرحله بعد بیا بیرون دوباره مرحله رو شروع کن و درجه بازیو عوض کن .آقا من اینو رو هارد بازی میکنم یه جا گیر کرده بودم روی اون کاهش سختی بازی کلیک کردم که آسونتر بشه بتونم رد کنم , حالا کلا آسون شده حال نمیده , چجوری دوباره سختش کنم؟
این سیوش کجاست؟
سیو ها در پوشه ی players در محل نصب بازیه
Last edited by R O O T; 15-11-2010 at 18:47.
وقتی بازی رو اجرا میکنید روی Campaign و بعد روی Mission Select کلیک کن و درجه سختی رو انتخاب کن !آقا من اینو رو هارد بازی میکنم یه جا گیر کرده بودم روی اون کاهش سختی بازی کلیک کردم که آسونتر بشه بتونم رد کنم , حالا کلا آسون شده حال نمیده , چجوری دوباره سختش کنم؟
پوشه players داخل پوشه بازی!این سیوش کجاست؟
من با صدا مشکل دارم با direx هم نصب کردم درست نشد چی کار کنم ؟؟
دوستان من بازی رو نصبیدم ولی اجرا نمیشه . بازی 2 dvd و ریپک شدست . اجرا که می کنم همون 2 تا ارور معروف مربوط به اعمال تنظیمات میاد . قبول می کنم ولی بازی بالا نمیاد . هیچ کرک و پچی هم نصب نکردم . روی xp , 7 هر دو همین طوریه .
حداقل سیستم مورد نیاز :
- Processor: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
- Memory: 2GB
- HDD: 12GB
- Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
- Sound: DirectX 9.0c-compatible
- DirectX: 9.0c
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)