تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 674 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون پدرام جان از خبر خوبی که گذاشتی .
    یکی دو موردو با اجازه من بیشتر توضیح بدم .
    مورد اول اینکه با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته کاربران به 5 گروه تقسیم میشن و سیستم مربوط به تقسیم بندی کاربران این تقسیم بندی رو طوری طراحی میکنه که کاربران ماهر با کاربران آماتور توی یک گروه قرار نگیرن یعنی تقسیم بندی کابران بر اساس مهارت اونها در 5 گروه مختلف صورت میگیره .
    نکته دوم اینکه قیمت بازیکنان در مستر لیگ آنلاین بستگی به میزان تقاضایی داره کاربران مختلف برای یک بازیکن دارند و این مساله سبب شهرت یک بازیکن و متعاقبا گرون تر شدن اون بازیکن در بازار نقل و انتقالات خواهد شد .
    نکته سوم . در جواب سوالی که پرسیده شده بود هدف و نتیجه غائی مستر لیگ آنلاین چیه , سیباس اشاره میکنه کاربران میتونن چند هدف رو در نظر بگیرن :
    - کسب عناوین قهرمانی
    - یا افزایش ثروت باشگاه و قرار گرفتن در جدول مربوط به ثروتمندترین باشگاهها
    - و یا جمع کردن یک تیم افسانه ای و بزرگ در تمام پستهای زمین

در مجموع طراحی مستر لیگ آنلاین ایده بسیار جالب و جذابی برای گیمرها میتونه باشه ایکاش ما هم بتونیم این بخش جذابو آنلاین بازی کنیم .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان توجه کنن ورزشگاه آنفیلد هم دیگه لایسنس نیست این چیزی نیست جز پسرفت
    بعضی دوستان گفتن گیم پلی روش کار شده والا ما چیزی ندیدیم از تریلر ها نمیدونم
    واقعا بی انصافی هست این همه انیمیشن جدید اضافه شده مود BAL تغییر پیدا کرده مستر لیگ که بخش آنلاین بهش اضافه شده و 100 درصد واقع گرایی خواهد داشت توی مصاحبه ها خبر از بهبود داوری داده شده بخش ادیتینگ بازی که فوق العاده گسترش یافته شاید بشه ادعا کرد که بازی پیشرفت زیادی نداشته ولی دیگه اینکه بگیم هیچ چیزی ندیدیم از تریلر ها کمال بی انصافی هست دیگه هیچ چیز رو هم ندیده باشید از تریلر ها حتما بخش پایانی تریلر های اخیر که اختصاص به تبلیغ کاپ لیبرتادورس یافته رو باس دیده باشید... والا من خودم هم از منتقدین PES هستم ولی دیگه جانب انصاف رو باید نگه داشت... توی این که PES هنوز توی ارائه یک محصول نکست جنریشن به موفقیت دست پیدا نکرده چیز مسلمی هست ولی بدون شک می تونه پیشرفت کنه هر چی باشه کونامی یه شرکت ژاپنی هست و ژاپنی ها هم خودشون بیش از 30 سال هست که توی کار بازی کامپیوتری هستند. پس کم نمیارن. درسته که فیفا کماکان داره یکه تازی می کنه توی این عرصه ولی PES باید بیشتر تلاش کنه.

3. 17 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهتره این بحث ها کنار گذاشته بشه بحث مقایسه واقعا سخته بخصوص تفهیم چیز هایی که شاید بعضی ها به دلایلی نمی تونن ببینند یا نمی خوان ببینند. چند روز پیش بود رفته بودم کلوپ دیدم کنسول های PS2 PS3 و XBOX360 گذاشته بعضی ها PES 2010 و بعضی ها PES 2009 بازی می کنن تک و توک هم گاها می بینی نشستن دارن GTA IV یا DLC هاش رو بازی می کنن بعضی ها هم منتظر میشن که که دو نفری که نشست با PS3 ساکر 10 بازی می کنن تموم بشن تا بشینه یه دست GOW 3 بازی کنن. خیلی جالبه که کسی فیفا بازی نمی کنه اولین روزی که رفته بودم توی اون کلوپ آوردم رو 360 WC 2010 Africa رو بازی کردم بچه نوب هایی که نشسته بودن PES 2009 می زدن توی رگ نگاه می کردن به بازی که می کردم و قیافه های جالبی هم پیدا کرده بودن همه اش می گفتن اااا ووو اووو و کلی متعجب همچین احساس غریبی می کردن که انگار نگاه کردن به فیفا یا بازی کردنش گناه کبیره اس... واقعا بعضی ها و متسفانه تعداد کثیری از فوتبال گیمر های ما الان خیال می کنن حتما چیزی رو که بهش عادت کردن رو بازی کننحتی اگه 100 مرتبه ضعیف تر از رقیبش باشه این عادت خیلی بده و برای بعضی ها شده حیثیتی. این دسته اونهایی هستند که اصلا نمی خوان خوبی ها رو توی رقیب ببینند یا باورش ندارن و ...

منظورم اینه که تو اگه بخوای به یکی از این نوب فوتبال گیمر ها توضیح بدی گیم پلی چیه سیمولیشن چیه و واقع گرایی چیه ممکنه 2 برابر عمرت هم کفاف نده واسه همین به جای اینکه بخوام باهاشون حرف بزنم ترجیح دادم به یه دست pes 2010 بازی کردن باهاشون قناعت کنم تا جای کل کل و توضیح دادنی که بدونم بی فایده هست قناعت کردم دل و زدم به دریا و با شاخ ترینشون بازی کردم و لحظات خوشی سپری کردم

5. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهم ترین چیزی که باعث میشه افراد بیشتری جذب pes شن روحی هست که توی بازی وجود داره ، شاید Game play فیفا بهتر از pes باشه ، اما چیزی که فیفا هیچوقت نداشته و pes همیشه داشته همین القای انرژی مثبت به کسی هست که اون رو داره بازی می کنه.
    یه نکته دیگه هم که شاید خیلی تاثیر داره ، اینه که اکثر ماها ذهنیت و تجربه کاملا منفی از سری بازی های فیفا داریم ، فوتبال خشک و ربات گونه و استیل افتضاح بازیکنای فیفا ، حالا هرچقدر هم که فیفا پیشرفت کنه بازم این خاطره ی بد بودن فیفا از یاد ماها پاک نمیشه و نمیزاره جذبش شیم..

به هر حال این دعوای بین pes باز و فیفا بازا همیشه بوده و هست و خواهد بود!.. فقط باید منتظر موند تا ببینیم کدوم شرکت بیشتر میتونه طرفدارای خودشو ارضا کنه..

7. 5 کاربر از pishoolii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مهم ترین چیزی که باعث میشه افراد بیشتری جذب pes شن روحی هست که توی بازی وجود داره ، شاید Game play فیفا بهتر از pes باشه ، اما چیزی که فیفا هیچوقت نداشته و pes همیشه داشته همین القای انرژی مثبت به کسی هست که اون رو داره بازی می کنه.

دوست عزیز میشه بگی کدوم روح؟!
    اگه منظور شما از روح همون personality است که باید بگم این رو نمیشه روح دونست...این فقط یک ویژگیه
    روح واقعی فوتبال توی سری فیفا بیشتر مشخصه تا PES...
    من قبلا گفتم الان هم میگم که یک PES باز سفت وسخت بودم...ولی وقتی نسخه کارنت PC رو بازی کردم دیدم همین نسخه کارنت فیفا از نسخه نسل بعد PES جلوتره...
    اگه قراره چیزی رو شبیه سازی کنیم نباید فقط از لحاظ بصری شبیه باشه باید همه جوانب اون رو هم در نظر بگیریم
    الان هم چیزی که میشه از اون به عنوان شبیه ساز فوتبال نام برد فیفاست نه PES
    Last edited by B3HZ@D; 14-08-2010 at 23:45.

9. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی کدوم روح؟!
    اگه منظور شما از روح همون personality است که باید بگم این رو نمیشه روح دونست...این فقط یک ویژگیه
    روح واقعی فوتبال توی سری فیفا بیشتر مشخصه تا PES...
    من قبلا گفتم الان هم میگم که یک PES باز سفت وسخت بودم...ولی وقتی نسخه کارنت PC رو بازی کردم دیدم همین نسخه کارنت فیفا از نسخه به نسل بعد PES جلوتره...
    اگه قراره چیزی رو شبیه سازی کنیم نباید فقط از لحاظ بصری شبیه باشه باید همه جوانب اون رو هم در نظر بگیریم
    الان هم چیزی که میشه ازا ون به عنوان شبیه ساز فوتبال نام برد فیفاست نه PES
    این ویژګی که شما الان اسم بردید به نظر من خیلی راضی کننده تر از اون سیمولیشنی هستش که فیفا توش بهتر کار کرده و شبیه ساز قویتریه این به شخصه نظر منه و کاملا سلیقه ای هستش و فیفا جایګاه خودشو داره
    نمیدونم دوستان چرا همش بحث فیفا رو میکشن توی این تاپیک
    ازتون خواهش میکنم عاجزانه تمنا دارم فقط اخبار بازی رو پیګیری کنید آخه ناسلامتی اینجا تاپیک pes2011 هستش تاپیکی که هر سال طرفداری پرشماری داشته ,بیشتر از هر بازی دیګه ای
    بیاید به سلیقه هم احترام بزاریم,علف باید به دهن بزی شیرین بیاد
    حق نګهدارتون
    Last edited by pedramgolchin; 14-08-2010 at 23:47.

11. 7 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته این نظر شماست و نظرتون هم محترمه
    ولی به نظر سیمولیشنی که EA از اون در سری فیفا استفاده کرده باعث طبیعی تر جلوه دادن اون بازی و نزدیک تر شدن اون به واقعیت شده...
    ولی PES حالتش به شدت Arcade هست و من رو اصلا راضی نمیکنه
    بیشتر به مسبقات دو میدانی شبیه تا فوتبال...بازیکنان با سرعت زیاد کل مسافت زمین رو طی میکنن بدون این که خسته بشن
    جالب اینجاست موقعی که این مسیر رو طی میکنن هیچ افت سرعتی ندارن و نفس کم نمیارن
    در کل...
    ولش کن بیخیال

13. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهتره این بحث ها کنار گذاشته بشه بحث مقایسه واقعا سخته بخصوص تفهیم چیز هایی که شاید بعضی ها به دلایلی نمی تونن ببینند یا نمی خوان ببینند. چند روز پیش بود رفته بودم کلوپ دیدم کنسول های PS2 PS3 و XBOX360 گذاشته بعضی ها PES 2010 و بعضی ها PES 2009 بازی می کنن تک و توک هم گاها می بینی نشستن دارن GTA IV یا DLC هاش رو بازی می کنن بعضی ها هم منتظر میشن که که دو نفری که نشست با PS3 ساکر 10 بازی می کنن تموم بشن تا بشینه یه دست GOW 3 بازی کنن. خیلی جالبه که کسی فیفا بازی نمی کنه اولین روزی که رفته بودم توی اون کلوپ آوردم رو 360 WC 2010 Africa رو بازی کردم بچه نوب هایی که نشسته بودن PES 2009 می زدن توی رگ نگاه می کردن به بازی که می کردم و قیافه های جالبی هم پیدا کرده بودن همه اش می گفتن اااا ووو اووو و کلی متعجب همچین احساس غریبی می کردن که انگار نگاه کردن به فیفا یا بازی کردنش گناه کبیره اس... واقعا بعضی ها و متسفانه تعداد کثیری از فوتبال گیمر های ما الان خیال می کنن حتما چیزی رو که بهش عادت کردن رو بازی کننحتی اگه 100 مرتبه ضعیف تر از رقیبش باشه این عادت خیلی بده و برای بعضی ها شده حیثیتی. این دسته اونهایی هستند که اصلا نمی خوان خوبی ها رو توی رقیب ببینند یا باورش ندارن و ...

منظورم اینه که تو اگه بخوای به یکی از این نوب فوتبال گیمر ها توضیح بدی گیم پلی چیه سیمولیشن چیه و واقع گرایی چیه ممکنه 2 برابر عمرت هم کفاف نده واسه همین به جای اینکه بخوام باهاشون حرف بزنم ترجیح دادم به یه دست pes 2010 بازی کردن باهاشون قناعت کنم تا جای کل کل و توضیح دادنی که بدونم بی فایده هست قناعت کردم دل و زدم به دریا و با شاخ ترینشون بازی کردم و لحظات خوشی سپری کردم
    الان من نفهمیدم این مطلب زیبایی که نوشتی در جواب چیه ؟!

اما آرمین جان من کاملاً که نه اما 80% با چیزایی که نوشتی موافقم اما اما اما من به تمام اون کسانی که حتی در کلوپ ها هم PES بازی میکنن حق میدم.
    من همین امسال که پیش دانشگاهی بودم اکثر دوستام میرفتن کلوپ با xbox میشستن PES بازی میکردن ! میدونی دلیلش چی بود ؟؟ دلیلش این بود که اطلاعات ندارند. بعده اینکه بهشون گفتم فیفا از نسخه ی 2009 کلاً با فیفا های همیشگی فرق کرده و بعد اینکه خودشون امتحان کردند دیگه سمت PES نرفتند همین موضوع باعث شد تا 2 نفر از دوستام به خاطر همین فیفا برن XBOX بگیرند که من هم از همین موضوع بهره بردم و از همین تابستون حداقل هفته ای دوبار میرفتم و فیفا میزدیم

نتیجه کلی اینه که متاسفانه فیفا به دلیل اینکه در نسخه های قبل 2009 به شدت از PES عقب تر بوده همه فکر میکنند که هنوز هم همینطوره. دلیل دیگش اینه که چون اکثر ایرانی ها کنسول ندارند همیشه نسخه ی کارنت فیفا رو میبینند و خبری از نسخه های کنسولی فیفا ندارند.

ممنون آرمین جان به خاطر چیزایی که نوشتی

15. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

واقعا حیف EA و FIFA و ... نیست ؟؟؟ من که کنامی رو یه شرکت عقب افتاده میدونم !!!

با اینکه از بازیش خوشم نمیاد خدا کنه ایندفعه زبان انگلیسی داشته باشه ... چون زبان 2010 ایتالیایی بود !!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا حیف EA و FIFA و ... نیست ؟؟؟ من که کنامی رو یه شرکت عقب افتاده میدونم !!!

با اینکه از بازیش خوشم نمیاد خدا کنه ایندفعه زبان انگلیسی داشته باشه ... چون زبان 2010 ایتالیایی بود !!!
    دوست عزیز دیگه اینطوری که شما میگی نیست
    شرکت عقب افتاده کجا بود...فعلا شرکت های عقب افتاده توی ایران هستن
    زبان انگلیسی هم داشته وداره فکر کنم شما زبان ایتالیایی بازی رو نصب کردین و تنظیمات اشتباه رو انجام دادین
    در کل کونامی از EA در یک سری مسائل عقب هست ولی یک سری محصولات خوب هم داشته که نمیشه اونارو نادیده گرفت
    من هم خودم میام اینجا انتقاد میکنم ولی بصورت تعصبی نظر نمیدم
    تعصب چشم و عقل رو به روی حقیقت میبنده
    در کل بهتره اینطوری نظراتتون رو بیان نکنین چون که بجز ایجاد درگیری و کل کل خاصیت دیگه ای نداره

18. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •