سلام.دوستان من اين بازي رو امروز خريدم فروشنده روي بازي قسم ميخورد كه درسته.منم بازي رو نصب كردم . بازي كردم ولي وقتي يكم توي شهر راه ميرم از بازي ميپره بيرون.مشكل چيه؟
سلام.دوستان من اين بازي رو امروز خريدم فروشنده روي بازي قسم ميخورد كه درسته.منم بازي رو نصب كردم . بازي كردم ولي وقتي يكم توي شهر راه ميرم از بازي ميپره بيرون.مشكل چيه؟
بله من هم باید یه تشکر جدا از دوست خوبم mercer بکنم که اولین کسی بود که توی هنر سرچ خودش این کرک رو پیدا کرد و باز هم p30world رو توی بهترین ها اول کرد بله راجع به نقاشی ها هم من یه کتاب از موزه ی لوور دارم که تابلو ی sacred and profane love رو توش داره که یکی از معروف ترین آثار داوینچی بوده و خوب فرهنگ هر منطقه از جهان احترام خاص خودشو داره و خوب الان در کشور ما رانندگی رو با آلمان لبنان سوییس مقایسه کنید ما هم مسلمانیم
Last edited by eslamy_iut; 08-04-2010 at 17:38.
یعنی من الان 14 هستم این آخریشه؟
چون فک می کنم من الان بعد از 14 هستم چون مرحله ی قبلش نوشت که seqence 14 complated
![]()
ایراد از کرکه بازی رو طبق آموزش پاک کن و دوباره با کرک ما بازی رو نصب کن
کودکس ها کدوم ها هستند؟
از این عکس بببین
![]()
Last edited by eslamy_iut; 08-04-2010 at 17:30.
دوستان یه سوال داشتم
این کرک آفلاین واسه من کار نکرد.کرک آنلاین درست برای این بازی هست؟
من یک بار راست کلیک کردم
یک مربع اومد اما رفتم اونجا هیچی نبود
منظورم اینه کدکس ها چه چیزی هستند وقتی اونجا میریم چی میبینیم؟یعنی کلا چی هستند که باید برشون داریم؟
![]()
همیشه codex ها توسط 4 تا نگهبان مواظبت میشه یه خونه هست که توی صندوقچه هاش codex هست و 4 تا نگهبان مراقب درش هستن
من دیروز بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا اون صحنه که زنه با دزموند حرف زد خیلی با حال بود ( اونجا من یاد برره افتادم که شیرفرهاد به کیانوش میگفت کجا رو نگاه میکنی)
مگه میشه 12 تا سکانس باشه!!!![]()
اصل داستان توی دو تا سکانس آخر مخصوصا سکانس 14
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)