تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 4428 اولاول ... 5090969798991001011021031041101502006001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منظورتون از سرویسه ویژه چیه کدوم سرویس رو میفرمایی من سرویس 256 سه ماه با ظرفیت 5/4 گیگ رو گرفتم
    دوستان خواهشا با دلیل بگید این مودم zyxel چجوریاس؟؟
    و اینکه جواب اخرتون چیه 256 با 128 از نظر سرعت فرق میکنه یا نه ؟؟128 بگیرم یا 256 ؟؟(ما تو کرج میشینیم با کد 340)
    من چون کارمند افتخاری پارس آنلاین هستم جواب میدم.
    منطقه ویژه:
    Upstream (Kbps): 128
    Downstream (Kbps): 512
    128 حد اکثر سرعت 137 کیلوبایته 256 حد اکثر 183 کیلوبایت بشرطی که Downstream روی 2 مگ بسته شده باشه.
    زی زی گولو هم مودم خوبیه ولی بهتر از اون هم هست.

2. 2 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پس دلمو خوش نکنم بهتر نیست؟؟
    اینکه شما میگی مزخرفه دلیلتونو میشه بگید؟؟
    نسبت به پولی که بابتش میدی ، ارزش نداره . میتونی مودم های بهتری از Linksys یا TP-LINK بگیری.

نظر شخصی ایشونه چون کارهای خلاف شرع زیاد میکنه ولی غیر از زی زی گولو اون یکی تی پی الکی لینک رو یادش رفت بگه.[COLOR="Silver"]

جووون؟

4. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من چون کارمند افتخاری پارس آنلاین هستم جواب میدم.
    منطقه ویژه:
    Upstream (Kbps): 128
    Downstream (Kbps): 512
    128 حد اکثر سرعت 137 کیلوبایته 256 حد اکثر 183 کیلوبایت بشرطی که Downstream روی 2 مگ بسته شده باشه.
    زی زی گولو هم مودم خوبیه ولی بهتر از اون هم هست.
    reb جان ممنون از جوابه مفیدتون از اشنایی با شما خوشوقتم پس من فردا میرم بپرسم down steam بنده چقدر هست reb جان حالا بنده از کجا بفهمم که down steam من رو چند بسته شده؟؟اخه دلم نمیخواد اصلا سرم کلاه بره هر چند این زی زی گولو را 15 تومن بیشتر کردن تو.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

reb جان ممنون از جوابه مفیدتون از اشنایی با شما خوشوقتم پس من فردا میرم بپرسم down steam بنده چقدر هست reb جان حالا بنده از کجا بفهمم که down steam من رو چند بسته شده؟؟اخه دلم نمیخواد اصلا سرم کلاه بره هر چند این زی زی گولو را 15 تومن بیشتر کردن تو.....
    توی کانفیگ مودم بری upstream و downstream رو نشون میده.

7. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

192.168.1.1 رو بزن تو مرورگر یوزر و پس هر دوش admin اگر وارد شدی یکم بگردی پیدا میکنی در غیر اینصورت مارک و مدل مود رو بگو تا راهنماییت کنیم.

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ازتون ممنونم پس از این طریق نمیتونن سرم کلاه بزارن دیگه چون میترسم بهشون بگم down steam بنده رو رو 2 مگ ببندید اونا هم بگن ok ولی اینکارو نکنن.
    ففقط یه سوال دیگه این مودم زیزی گولو از نظر سرعت فرقی داره مثلا با مودم asus
    الان فهمیدم که من سرویس مناطق ویژه گرفتم میخواستم بدونم چه مزایا و معایبی داره این سرویس؟؟
    و اینکه من از کجا بفهمم مودممو اک گرفتم حالت بسته بندیش چجوریاست؟؟؟
    Last edited by amaranth_silent; 20-08-2010 at 20:34.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

ما که از روزای پارس راضی هستیم و سرویسشون عالی هست
    فقط شبا خراب می کنن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ازتون ممنونم پس از این طریق نمیتونن سرم کلاه بزارن دیگه چون میترسم بهشون بگم down steam بنده رو رو 2 مگ ببندید اونا هم بگن ok ولی اینکارو نکنن.
    ففقط یه سوال دیگه این مودم زیزی گولو از نظر سرعت فرقی داره مثلا با مودم asus
    زی زی گولو چیه دیگه
    عربی کم تدریس می کرد مهد کودک هم باز کرد
    آقا بدون فرق گذاشتن اکثر سرعتها رو روی 2 مگ میبندن به جز اونهایی که خطتشون مشکل داشته باشه مثلا فاصله من از مرکز بالا بود 2 مگ نمیکشید نویز خط رو تو مودم زیاد نشون میداد زنگ زدم پشتیبان گفت مودم رو بکش دوباره بزن تو برق درستش میکنم دیدم سرعت رو آورده رو 1 مگ یکم کار کردم دیدم اون 2 مگ بهتر بود فوقش بعضی موقه ها قطع و وصل میشه دیگه سریع زنگیدم گفتم اینکار رو کردید بدتر شده اول زیر بار نمیرفت میگفت به اون چی کار داری سرویس شما 128 هست یکم داد بیداد کردم بعد 2 مگش کرد دوباره. اگر با این دید میری که آی کلامو ورندارم بهتره نری چون وقتی 128 میگیری واست 2 مگ میبند اگر سرعتت رو بعدا بیارن پایین هیچی نمی تونی بگی.
    این رو هم بگم اگر تهرانی با ابنکه سرویست رو 2 مگ میبندن نمی تونی 240 تا دانلود کنی نرم افزاری حداکثرش رو 140 میگذارند.
    نه هیچ فرقی نداره مودم ها از نظر امکانات و عمر و گارانتی بیشتر باهم فرق دارند. البته تو قطع و صلی هم ممکنه یه ریزه نقشی داشته باشند.

13. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان فهمیدم که من سرویس مناطق ویژه گرفتم میخواستم بدونم چه مزایا و معایبی داره این سرویس؟؟
    و اینکه من از کجا بفهمم مودممو اک گرفتم حالت بسته بندیش چجوریاست؟؟؟
    اگه میشه اینم ج بدید ممنون میشم
    اخرشم ما نفهمیدیم 128 با 256 واقعا فرق مینن یا نه دوستان لطف کنن جواب قطعی رو بمن بدید فردا دارم میرم واسه قرار داد
    Last edited by amaranth_silent; 20-08-2010 at 21:15.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه میشه اینم ج بدید ممنون میشم
    اخرشم ما نفهمیدیم 128 با 256 واقعا فرق مینن یا نه دوستان لطف کنن جواب قطعی رو بمن بدید فردا دارم میرم واسه قرار داد
    مناطق ویژه سرویسش 3 ماهه با 4.5 گیگ حجمه که مطمئن باش کم میاری واسه همین ارزونتره بجاش ترافیک اضافه گیگ 9 تومنه .
    مودم تو جعبه هست دیگه. مال Tplink و Linksys رو می دونم وکیومه یعنی روش سلفون کشیده شده. فقط همونجا بگو کارت گارانتی رو نشونت بده که معموله پشت جعبه می چسبونند.

تو تهران فرق میکنه منتها نه واسه مناطق ویژه اصلا نمی دونم سرعت شبانه مناطق ویژه خوب هست یا نه ولی می دونم 128 ماهی 3 گیگ سرعتش رو 140 و 256 ماهی 8 گیگ سرعتش بالای 200 هست دیگه قیمت رو از داخل سایت در بیارید.

16. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •