تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 139 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

1

آقا مشکل اولم به طرز مسخره آمیزی حل شد ، با اینکه این مشکل مدتها منو سرگردان کرده بود ولی یه راه خیلی ساده داشت:

مودم رو از اول کانفیگ کردم همه تنظیمات مثل قبل انجام شد، فقط تنظیمات وایرلس، اعم از اسم، نوع رمز و خود رمز رو عوض کردم، مشکل حل شد، درحالی که قبلا هم اینکار رو هزار بار انجام داده بودم، ولی هیچوقت تنظیمات جدید وارد نکرده بودم، همون قبلی ها رو میزدم

2. این کاربر از smfazel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من دیروز مودم قبلیم رو با این مودم جایگزین کردم دو تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    1 . الآن کانفیگش تموم شده و به اینترنت هم متصل هستم و مشکلی نیست ولی تو دفترچه راهنماش نوشته چراغ پورتی که کابل بهش وصل شده باید ثابت باشه درحالیکه مال به صورت چشمک زن هست . مشکلی وجود داره ؟
    2 . یوزرنیم و پسورد admin رو چطور میتونم تغییر بدم ؟
    با تشکر .

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

دوستان عزیز من دیروز مودم قبلیم رو با این مودم جایگزین کردم دو تا سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    1 . الآن کانفیگش تموم شده و به اینترنت هم متصل هستم و مشکلی نیست ولی تو دفترچه راهنماش نوشته چراغ پورتی که کابل بهش وصل شده باید ثابت باشه درحالیکه مال به صورت چشمک زن هست . مشکلی وجود داره ؟
    2 . یوزرنیم و پسورد admin رو چطور میتونم تغییر بدم ؟
    با تشکر .
    زماني كه شما داريد از اينترنت استفاده ميكنيد اون چراغ چشمك ميزنه و مشكلي از اين لحاظ وجود ندارد.

به قسمت تنظيمات مودم بريد. در قسمت Maintenance به تنظيم پسورد بپردازيد.

شاد باشيد

5. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زماني كه شما داريد از اينترنت استفاده ميكنيد اون چراغ چشمك ميزنه و مشكلي از اين لحاظ وجود ندارد.

به قسمت تنظيمات مودم بريد. در قسمت Maintenance به تنظيم پسورد بپردازيد.

شاد باشيد
    ممنون دوست من . خیلی لطف کردید .
    یه سوال دیگه هم دارم مودم رو رو حالت pppoE نصب کردم ولی وی پی ... وصل نمیشه ! چرا ؟
    مودم قبلیم usb بودم و به صورت دستی کانکت میشدم و وی پی ... هم بدون مشکل کانکت میشد .
    Last edited by farshid14; 30-08-2012 at 07:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام

دوستان اگه كسي ميتونه آموزش ساخت كانكشن وايرلس به صورت دستي رو تو ويندوز XP آموزش بده ، خيلي نياز دارم . با تشكر

تو ويندوز سون كه فك نكنم مشكلي باشه چون يكي از دوستام گفت وقتي مودم رو كانفيگ كردي موقع ساخت كانكشن ، وايرلس هم به ليست اضافه ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alikhafan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام

دوستان اگه كسي ميتونه آموزش ساخت كانكشن وايرلس به صورت دستي رو تو ويندوز XP آموزش بده ، خيلي نياز دارم . با تشكر

تو ويندوز سون كه فك نكنم مشكلي باشه چون يكي از دوستام گفت وقتي مودم رو كانفيگ كردي موقع ساخت كانكشن ، وايرلس هم به ليست اضافه ميشه

وایرلس نیاز به ساخت کانکشن نداره و در صورتی که درایور کارت شبکه وایرلس شما نصب باشه و وایرلس شما روشن باشه(در صورت داشتن لپ تاپ) دیگه مشکلی نیست.

در این صورت کارت شبکه شما هر دستگاه وایرلس که در اطراف باشه را پیدا میکنه و شما میتونی به دستگاه مد نظرت وصل بشی(موم ، اکسس پوینت، روتر و .....)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ممنون از جوابت علي خفن

در كامپيوتر PC هم يه توضيحي بدين ؟ الان من مودم وايرلس دارم و تنظيماتش رو روي بريج گذاشتم ، چون روي بريج هستش بايد كانكشن دستي بسازم واسه اتصال به نت , حالا اينو چه جوري بسازم ؟

يه سوال ديگه : مثلا من از يه شركتي واسه لپ تاپ اكانت وايرلس بگيرم ، وقتي وايرلس لپ تاپ رو روشن كنم خودش اون شركت رو پيدا مي كنه و من براي اتصال به اينترنت بايد يوزر و پس وارد كنم كه از شركت گرفتم ، درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام من يه سوال ديگه هم دارم :

اينجوري كه من از اين تاپيك فهميدم وقتي كه ما مودم وايرلس رو رو حالت pppoe كانفيگ مي كنيم اگر واسش پسورد نزاريم چند دستگاه ديگه هم مي تونن از اينترنت ما استفاده كنن بدون اينكه بخوايم اينترنت رو با به اشتراك بزاريم .

خوب اگه اينجوري ميشه اينترنت رو بدون هيچ مشكلي و خيلي راحت بين بقيه سيستم ها به اشتراك گذاشت چرا يه سري از سايت ها آموزش به اشتراك گذاشتن اينترنت وايرلس رو با ديگر دستگاه ها آموزش دادن ( مثلا اشتراك گذاري اينترنت لپ تاپ با موبايل ) كه كلي مراحل هم بايد انجام داد

اين دو روش با هم چه فرقي دارن در صورتي كه هر دو هم به صورت وايرلس هستش ؟

من كه بد جور گيج شدم اگه دوستان مي دونن قضيه چيه ما رو از اين سر در گمي نجات بدين ، از هر كسي هم كه سوال مي كنم مي گه نمي دونم .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

ممنون از جوابت علي خفن

در كامپيوتر PC هم يه توضيحي بدين ؟ الان من مودم وايرلس دارم و تنظيماتش رو روي بريج گذاشتم ، چون روي بريج هستش بايد كانكشن دستي بسازم واسه اتصال به نت , حالا اينو چه جوري بسازم ؟

يه سوال ديگه : مثلا من از يه شركتي واسه لپ تاپ اكانت وايرلس بگيرم ، وقتي وايرلس لپ تاپ رو روشن كنم خودش اون شركت رو پيدا مي كنه و من براي اتصال به اينترنت بايد يوزر و پس وارد كنم كه از شركت گرفتم ، درسته ؟
    خواهش

شما باید برا PC یک کارت شبکه وایرلس بگیری و بعد به مودم وصل بشی.

برای ساختن کانکشن هم بگو ویندوزت چیه تا راهنماییت کنم

اکانت وایرلس چیه؟؟
    اگه منظورت همون اشتراک ADSL هست که شما گفتی مودم وایرلس داری.اگه مودم وایرلس داری بهتره رو حالت PPPOE تنظیمش کنی و بعد وایرلس لپ تاپ میگرده و مودمتا پیدا میکنه و تو میتونی بهش وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام من يه سوال ديگه هم دارم :

اينجوري كه من از اين تاپيك فهميدم وقتي كه ما مودم وايرلس رو رو حالت pppoe كانفيگ مي كنيم اگر واسش پسورد نزاريم چند دستگاه ديگه هم مي تونن از اينترنت ما استفاده كنن بدون اينكه بخوايم اينترنت رو با به اشتراك بزاريم .

خوب اگه اينجوري ميشه اينترنت رو بدون هيچ مشكلي و خيلي راحت بين بقيه سيستم ها به اشتراك گذاشت چرا يه سري از سايت ها آموزش به اشتراك گذاشتن اينترنت وايرلس رو با ديگر دستگاه ها آموزش دادن ( مثلا اشتراك گذاري اينترنت لپ تاپ با موبايل ) كه كلي مراحل هم بايد انجام داد
    اين دو روش با هم چه فرقي دارن در صورتي كه هر دو هم به صورت وايرلس هستش ؟

من كه بد جور گيج شدم اگه دوستان مي دونن قضيه چيه ما رو از اين سر در گمي نجات بدين ، از هر كسي هم كه سوال مي كنم مي گه نمي دونم .

در صورتی نیاز میشه که ما مثلا اینترنت لپ تاپ را به صورت وایرلس به اشتراک بگذاریم که موبایل هم بتونه بهش وصل بشه که مودم وایرلس نداشته باشیم.

ولی اگه مودم وایرلس داشته باشیم اصلا نیازی به انجام این کارها نیست.

ولی کسی که یک مودم معمولی داره که نمیتونه با موبایل بهش وصل بشه پس باید مودما باسیم به لپ تاپ وصل کنه و با استفاده از کارت شبکه وایرلس لپ تاپ اینترنت را به اشتراک بگذاره تا با موبایل هم بشه بهش وصل شد.(که به قول شما راه طولانی داره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •