نرم افزار dumeter هست که برای اندازه گیری سند و ریسو استفاده میشه
یه نوع مونیتورینگ
اون اعداد زیر 03 04 05 06 نشون دهنده ساعت هست
یعنی مثلا از ساعت 3:00 تا 3:59 مثلا 2.8 گیگ گرفته و ... و روی هم 9.6 گیگ رو از ساعت 3:00 تا 7 صبح دانلود کردم
ضمنا من دانشجوی تبریز شدم و سرعت اینجا این شکلیه
زیاد تعجب نکنید و به نظر من بیشتر زیر سر مخابرات هست
الان مخابرات داره تو بعضی مناطق چند خط تلفن رو روی یه رشته سیم مسی میده و تصور کنید که هر چند نفر ای دی اس ال داشته باشند و بخوان دانلود هم بکنن سرعت هیچ پهنای باندی نمی مونه
ولی مخابرات منطقه ما خیلی خوبه و امکان این رو گذاشته که من بتونم پهنای باند 10 مگا بیت رو بگیرم که میشه یک مگا بایت در ثانیه
گر چه که خیلی ها فکر می کنند این یک باگ در سیستم صبا هست و اینطور چیزی غیر ممکن هست
اما باید بگم تمام دوستان من که به پیشنهاد من تو تبریز رفتن از صبا نت گرفتن شدیدا راضی هستن و حداقل با سرعت 230 کیلوبایت در روز دانلود دارند.
امیدوارم دوباره کاربران به من حمله نکنند که چرا گراف گذاشتم
گرچه که اونهایی که وابسته به شاتل و پارس آنلاینهستن این کار رو میکنن تا صبانت رو تخریب کنند
من از صبانت تعریف نمی کنم ولی بابت سرویس خوبی که به من دادند گفتم من هم حداقل این کار رو بکنم تا یه عده فرصت طلب نیان و تخریب کنند بقیه رو
گرچه که همون اول هم گفتم که خیلی از جاها داستان زیر سر مخا-برات هست که خوب سرویس نمیده نه صبانت
بعضی ها هم گفتن مصرفش خیلی بالاست
ولی باید بگم قیمتهای صبانت نسبت به کیفیت و چهنای باندش خیلی پایین هست
حتی اگر همچین کاری هم کرده باشه گرچه که از نظر اخلاقی درست نیست اما حق داره
نمیدونم شماها برای خونه خرید میکردین یا میکنین ولی اگر دقت کرده باشین یه سیستم تو جامعه حاکم شده
که برای اینکه بگن تورم نداریم همه شرکتها رو تحت فشار گذاشتن و مجبور شدن که مثلا پنیری که باید توش 500 گرم خالص باشه رو 400 گرم بریزن
به نظر شما اون شرکتها چاره ای دارن؟
اگر سرپیچی کنن از ونور ضرر میکنن و اگر بخوان سرپا بمونن چاره غیر این ندارن
امیدوارم داستان " س ی ا س ی " نشه