خب الان من 5 مگ از سایت خارجی دانلود کنم 10 مگ کم میشه. پس از اصل 100 گیگ میدن دیگه ؟ (فقط استفاده خارجی)
خب الان من 5 مگ از سایت خارجی دانلود کنم 10 مگ کم میشه. پس از اصل 100 گیگ میدن دیگه ؟ (فقط استفاده خارجی)
شما دقیق نخوندی پاسخ قبلی من رو!
عرض کردم که یک سوم هست در صورت داخلی استفاده کردن!
شما سرویس 8 مگ رو اگر بگیری 204 گیگ و 800 مگ حجم خالص تو پنل داری!
اگر فقط از ترافیک خارجی استفاده کنی مطابق مصرف شما حجم کم میشه!
مثلا یه فایل 1 گیگ دانلود می کنی از سایت خارجی عینا 1 گیگ هم کم میشه!
اما!
اگر مثلا بری تو سایت شاتل لند که تو لیست سایت های منتخب هست و یک فایل یک گیگ دانلود کنی به جای 1 گیگ ازت 300 مگ کم می کنه( البته بدون در نظر گرفتن اپلود ) !!!!
حالا چرا 300 مگ کم می کنه ؟ چون ترافیک داخلی یک سوم هست!
یا 200 گیگ خارجی میتونی استفاده کنی یا 600 گیگ داخلی!
من اوضاعم افتضاح شده !!!
تک کانکشنم فاجعه ست!
از استور با 50 کیلو بایت دانلود می کنه!
مرکز پهنا نداره ظاهرا!
لودبالانس دو خط پیشگامان
![]()
سلام
با چی لود بالانس کردید ؟ میکروتیک ؟؟
با connectify dispach لودبالانس کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دستگاه روتر داشته باشین واسه لودبالانس سرعتتون از این بالاتر میره .
یه مقدار تعجب کردم چون دوتا خط 16 رو دیگه دست کمش باید 30 مگابیت در ثانیه به شما بده
تست سرعت خودشون رو هم انجام بدین چقدره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ببخشید کسی در محدوده دولت پاسداران پیشگامان داره؟ راضی هستید؟
محاسبه مقدار ترافیک شرکت پیشگامان مقداری عجیب هست .
مقدار ترافیک مصرفی خودم رو محاسبه کردم ، شبکه داخلی من بطور دقیق مقدار مصرفش ثبت میشه و علاوه بر اون یک دستگاه کامپیوتر جداگانه خارج از این شبکه دارم که تست سرعت شبکه و علاوه بر اون مقداری مصرف داشته که مجموع اون حدود 5 گیگابایت میشه . در نهایت و مجموع عدد مصرف من 37 گیگابایت است .
محتوای مخفی: محاسبه مصرف داخلی
حالا در پنل پیشگامان بخش گزارشات ، میزان مصرف
با عددی تقریبا مشابه و درست روبرو می شوم که با محاسبه مقدار مصرف من برابری می کند :
محتوای مخفی: میزان مصرف
اما مسئله بر سر بخش گزارشات / ترافیک مصرفی است .
در این محل من تمام بازه زمانی از آغاز فعالیت سرویس تا امروز را انتخاب کردم و همانطور که مشاهده میکنید تعداد آن نیز از 500 رکورد بیشتر نشده است .
البته مسئله مهم این است که کل ترافیک مصرفی من را چیزی در حدود 70 گیگابایت ثبت کرده است که این عدد بسیار عجیب و غیرواقعی است.
و البته جالب تر این هست که مقدار ترافیک کسر شده من را کمتر از مقدار واقعی مصرف من ثبت کرده است که برابر با 31 گیگابایت است.
محتوای مخفی: ترافیک مصرفی
حاالا این مقدار کسر شده و نمایش داده شده را در پنل با مقدار ترافیک کسر شده واقعی از سرویس خودم مقایسه میکنم :
همانطور که مشاهده میکنید از مقدار کل ترافیک بین الملل من 55 گیگابایت کسر شده است ! که این عدد حتا در پنل خود شرکت نیز ثبت نگشته است !
و همچنین مقدار بیشتر از مقدار واقعی مصرف ترافیک من است .
محتوای مخفی: نتیجه
به همین دلیل محاسبات من با مقدار ترافیک کسر شده و محاسبه شده پیشگامان همخوانی ندارد .
اگه کسی از دوستان کار با این پنل رو بلد هست ، و میتونه اگه خطایی در محاسبه من وجود داره اون رو به من نشان بده بسیار ممنونش خواهم شد.
ویرایش - توضیح :
اگر ترافیک کل سرویس را هزارگیگابایت درنظر بگیریم مقدار کسر شده ترافیک همان 31 گیگابایت می شود و درست خواهد بود اما مسئله این است که در ابتدای پنل و زمان راه اندازی سرویس مقدار ترافیک 1024 مگابایت ذکر شده بود (بگذریم از این که اشتباه تایپی دارد و باید گیگابایت نوشته می شد)
اما این مقدار به سرعت کم شده؛ و همان 55 گیگابایت را از سرویس کم کرده است ، جالب تر اینجاست که مقدار کسر شده آن از مقدار ثبت شده درپنل میزان مصرف(ترافیک باقی مانده) نیز کمتر است و سریع تر کم می شود.
محتوای مخفی: پنل ابتدایی ورود
Last edited by shaahani; 08-02-2018 at 14:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)