صد در صد اپل توصیه میشه
و اصلا نگران نباشید شما میتونید در لپ تاپ اپل در کنار مکینتاش ویندوز هم نصب کنید و به راحتی استفاده کنید
دوستان
میشه مشخصات و دم و دستگاه مدل
MC373LL/A رو بگید؟مثلا چقدر رم و سی پی یو و ... داره
آخه یه لپ تاپ MSI دیدم که 1 گیگ گرافیک داشت!12 گیگ رم ddr3 و سی پی یو یادم نیس!یا Core5i بود یا 7 و 500 گیگ هم هارد داشت!!
بنظرتون این بهتره واسه کار سنگین یا
MC373LL/A ؟؟؟
مرسی از شما...
خب ، ببینید ، مک بوک پرو با پارت نامبر MC373LL/A دارای : پردازنده ی دو هسته ای Core i7 620M 2,.66GHz ، رم 4GB DDR3 1066MHz و دو چیپ ست گرافیکی اینتل 4500HD و انویدیا 330M GT است! (هاردش هم 500GB 5400rpm ه!)
اپل با هیچ برندی قابل مقایسه نیست!آخه یه لپ تاپ MSI دیدم که 1 گیگ گرافیک داشت!12 گیگ رم ddr3 و سی پی یو یادم نیس!یا Core5i بود یا 7 و 500 گیگ هم هارد داشت!!
بنظرتون این بهتره واسه کار سنگین یا
MC373LL/A ؟؟؟
مرسی از شما...
ولی خب ، کانفیگی که شما میگی وسوسه کننده است! (اینو قبول دارم!)
ولی برای کار سنگین ، بازم مک بوک پرو رو پیشنهاد مبکنم!
از نظر زیبایی و.... هم که دیگه حتما خودتتون می دونید ، اپل در دیزاین ، همیشه حرف اول و آخر رو میزنه!
به برندی مثل MSI نمیشه اعتماد کرد ! (جنوب شرق آسیاست دیگه!)
دیگه خود دانید! من نظرمو گفتم!
موفق باشید ،
امید
اقا ما دچار یه پارادوکس های فجیعی شدیم امروز چن تا مورد هست که باید بپرسم ازتون :
یکی از بچه ها میگفت که نباید ویندوز رو کنار مک نصب کرد و به سیستم آسیب میزنه ؟ این درسته ؟ میگفت نسب کردن ویندوز کنار مک درست نیست و سخت افزار بهش فشار میاد و برای همین گرم میکنه . نظرتون چیه ؟
مورد بعدی اینکه من برای رایت سی دی از برنامه نرو استفاده میکنم . توی مک از چی استفاده باید کرد ؟
مورد بعدی اینکه من سی دی های موسیقیم رو با یک برنامه توی ویندوز به ام پی 3 تبدیل میکنم و همینطور بعضی فیلم هامو با جت آئودیو به ام پی 3 تبدیل میکنم تا گوش بدم . توی مک با چی این کارو باید بکنم ؟
مورد بعدی اینکه من عکسامو توی ویندوز با برنامه ای سی دی سی نیگا میکنم توی مک با چی باید نیگا بکنم ؟
اینا فلن به مغزم رسید گفتم بپرسم ازتون که تو مک یه وخت مشکل پیدا نکنم
دوستان تا 3 تومن چی پیشنهاد میدین ؟
فقط و فقط mc373ll/a
دوستان من از اصفهان 374 رو با گارانتی و بدون هیچ تجهیزات جانبی 1560 قیمت گرفتم. نظرتون چیه؟
مبارکه .
شما هم به دنیای بزرگ مکینتاش وارد شدید . اگر مایل باشید به زودی به گروه دعوت میشید
خوب خریدیدتهران هم همین قیمته
به موقع دست به کار شدید :
دوستان دلار بالا رفته و با بالا رفتن دلار قیمت ها میره بالا![]()
نه هنوز، تا چند ساعت دیگه
بله، گروه دوست دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)