اقا مثل اینکه اشتباه بوده این بازی 15تا مرحله داره من حواسم نبود اون موقعی که گفت م16 تا داره هنوز بازی رو تموم نکرده بودم و خیلی وقت پیش که تمومش کرده بودم...
شما توی کدوم سطح بازی کردی؟
اقا مثل اینکه اشتباه بوده این بازی 15تا مرحله داره من حواسم نبود اون موقعی که گفت م16 تا داره هنوز بازی رو تموم نکرده بودم و خیلی وقت پیش که تمومش کرده بودم...
شما توی کدوم سطح بازی کردی؟
نرمال.......
اها نرمال بازی کردی اینجور گیر کرده بودی برو زیلوت میفهمی چی میگم...
آره،
ولی آخه تو رزیدنت اویل هم موقعی که دختره داشت با زامبی ها می جنگید اینو گفت ...
منم با بازی کردن Witcher 2 حس گیمریم رفتخداییش امسال با وجود این بازی , Portal 2 و Deus EX حسی گیمری بهم برگشت میخواستم ترک گیم کنم که اینا خیلی بهم حال داد باز برگشتم
من تو نرمال هم همیشه گلوله کم میوردم ، چه برسه به زیلوت، کلا گلوله کم بود تو بازی به نظرم . یا من زیاد مصرف می کردماها نرمال بازی کردی اینجور گیر کرده بودی برو زیلوت میفهمی چی میگم...![]()
مسخره میکنی ؟ خجالتم خوب چیزیه !
محض اطلاعتون من بیشتر بازیامو تو hard level تموم میکنم ، این بازی یه سبک جدید بود برام به خاطر همون نرمال رفتم !
مسخره چیه خجالت بکش من قفط پیشنهاد کردم که برو زیلوت در ضمن خواستم کاری کنم که حواست باشه زیلوت خیلی سخت تره...
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
توی زیلوت پولم بدجور کمه نمیدونم چرا! ولی پلاسما کاتر رو داشته باشی توی زیلوت خوبه...من همه ی سطح ها رو همیشه با پلاسما بردم....من تو نرمال هم همیشه گلوله کم میوردم ، چه برسه به زیلوت، کلا گلوله کم بود تو بازی به نظرم . یا من زیاد مصرف می کردم![]()
امیدوارم همینجوری ک یو میگی باشه!![]()
این DEAD SPACE 3 کی میادش؟؟؟؟
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
میگم فاصله 1 تا 2 سه سال بود نکنه اینا هم بخوان 2014 بازی رو بیارن؟؟؟ سکته رو میزنماااا
منم امیدوارم که تونسته باشم کمکی به شما بکنم بدون که راستی میگویمزج
خب هزارمین پست این تاپیک رو من بزارم با اعلام اینکه بالاخره بعد از ماه ها تعلل و دودلی عزمم رو جزم(!) کردم و بازی رو رو مود هاردکور() رفتم و با گرفتن تروفی Hard to the Core و صدالبته تروفی پلاتینیم بالاخره پوز بازی رو به خاک مالیدم!
لازمه بدونین که تو مود هاردکور درجه سختی بازی چیزی در حدود مود survivalist هست. فراوانی بسته های سلامتی،بسته های stasis،پول و ammo ها در حدود مود zealot هست و در کل بازی هم تنها می تونین سه بار بازی رو ذخیره کنین. در ضمن +new game هم درکار نیست و باید بدون کوچکترین آپگرید و پولی بازی رو شروع کنین. همه اینها باعث شدن که مود هاردکور مود واقعاً خوفناکی به نظر بیاد و واسه همین تا مدت ها سراغش نرفتم تا اینکه بالاخره حدوداً 10 روز پیش استارتشو زدم و پس از تحمل مشقت فراوان تمومش کردم.
سخت ترین قسمت های بازی واسه من مبارزه تو laundry تو چپتر 2،آخرین مبارزه چپتر 3 قبل از ورود به کلیسای Unitology،چپتر 11 و چپتر 13 بود. البته سه چهار باری هم در صحنه های instant kill بازی کشته شدم. مثلاً boosting آیزاک در خلاً برای رسیدن به Transport Hub یا صحنه پایانی بازی که آیزاک باید خودشو به شاتل الی برسونه که واقعاً این نوع مرگ ها در مود هاردکور بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنین دردناکه.
دفعه اولی که بازی رو رو هاردکور رفتم قبل از آخرین مبارزه چپتر 3 بازی رو ذخیره کردم و دومین save ام هم قبل از چپتر 9 بود اما بعد با خودم فکر کردم که سخته بخوام 7 چپتر انتهایی بازی رو درحالی برم که فقط میتونم یه بار save کنم واسه همین برگشتم از اول و یک ضرب تا level 9 رو رفتم و اینجا اولین save ام رو انجام دادم!save دوم رو قبل از drill انجام دادم و آخرین save رو هم قبل از eye-poking machine.خلاصه این روش نتیجه داد و درنهایت مود هاردکور رو تموم کردم و افزون بر تروفی شیرین پلاتینیم سلاح بسیار قدرتمند hand cannon رو هم گرفتم.
تروفی پلاتینیم Dead Space 2 مثل Vanquish دشوار و در عین حال پس از گرفتن بسیار شیرین هست و از اون دست تروفی هایی هست که آنلاک شدنش مهارت یک بازیباز رو در انجام بازی نشون میده نه صرفاً وقت صرف کردن(از خودم تعریف نمیکنم دارم حقیقت رو میگم!). نهایتاً اینو بگم که تا وقتی مود هاردکور Dead Space 2 رو تموم نکنین به هیچ وجه نمیتونین ادعا کنین که در بازی کردن Dead Space 2 مهارت دارین
این اسم مسم ها رو از کجا میاری ... Transport Hub.Unitology boosting ...ما که این بازی رو تموم کردیم رفت نفمیدم قضیه چیه ... واقعا چطور میشه موقع بازی فهمیدم قضیه چیه ؟ من زبان انگلسیم در حد متوسط ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)