تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 101 اولاول ... 509096979899100101 آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا مثل اینکه اشتباه بوده این بازی 15تا مرحله داره من حواسم نبود اون موقعی که گفت م16 تا داره هنوز بازی رو تموم نکرده بودم و خیلی وقت پیش که تمومش کرده بودم...

iهر جوری بود ردش کردم ،خیلی حال داد!!!
    این مرحله 16 کدوم یکیه ؟ من هر دو تا new game رو زدم اما از اول اورد !
    شما توی کدوم سطح بازی کردی؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

شما توی کدوم سطح بازی کردی؟
    نرمال.......

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اها نرمال بازی کردی اینجور گیر کرده بودی برو زیلوت میفهمی چی میگم...

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همون الی.تو خیلی جاها گفته شده ولی من با لهجه عصبی زنانه ایش خوشم اومد.التش همچین قدرتی نداره فقط بدرد اون تیک توی مهد کودک میخوره
    آره،
    ولی آخه تو رزیدنت اویل هم موقعی که دختره داشت با زامبی ها می جنگید اینو گفت ...

خداییش امسال با وجود این بازی , Portal 2 و Deus EX حسی گیمری بهم برگشت میخواستم ترک گیم کنم که اینا خیلی بهم حال داد باز برگشتم
    منم با بازی کردن Witcher 2 حس گیمریم رفت

من تو نرمال هم همیشه گلوله کم میوردم ، چه برسه به زیلوت، کلا گلوله کم بود تو بازی به نظرم . یا من زیاد مصرف می کردم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مسخره میکنی ؟ خجالتم خوب چیزیه !
    محض اطلاعتون من بیشتر بازیامو تو hard level تموم میکنم ، این بازی یه سبک جدید بود برام به خاطر همون نرمال رفتم !

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مسخره چیه خجالت بکش من قفط پیشنهاد کردم که برو زیلوت در ضمن خواستم کاری کنم که حواست باشه زیلوت خیلی سخت تره...

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

من تو نرمال هم همیشه گلوله کم میوردم ، چه برسه به زیلوت، کلا گلوله کم بود تو بازی به نظرم . یا من زیاد مصرف می کردم
    توی زیلوت پولم بدجور کمه نمیدونم چرا! ولی پلاسما کاتر رو داشته باشی توی زیلوت خوبه...من همه ی سطح ها رو همیشه با پلاسما بردم....

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مسخره چیه خجالت بکش من قفط پیشنهاد کردم که برو زیلوت در ضمن خواستم کاری کنم که حواست باشه زیلوت خیلی سخت تره...

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

توی زیلوت پولم بدجور کمه نمیدونم چرا! ولی پلاسما کاتر رو داشته باشی توی زیلوت خوبه...من همه ی سطح ها رو همیشه با پلاسما بردم....
    امیدوارم همینجوری ک یو میگی باشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این DEAD SPACE 3 کی میادش؟؟؟؟

---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

میگم فاصله 1 تا 2 سه سال بود نکنه اینا هم بخوان 2014 بازی رو بیارن؟؟؟ سکته رو میزنماااا

منم امیدوارم که تونسته باشم کمکی به شما بکنم بدون که راستی میگویمزج

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

خب هزارمین پست این تاپیک رو من بزارم با اعلام اینکه بالاخره بعد از ماه ها تعلل و دودلی عزمم رو جزم(!) کردم و بازی رو رو مود هاردکور() رفتم و با گرفتن تروفی Hard to the Core و صدالبته تروفی پلاتینیم بالاخره پوز بازی رو به خاک مالیدم!

لازمه بدونین که تو مود هاردکور درجه سختی بازی چیزی در حدود مود survivalist هست. فراوانی بسته های سلامتی،بسته های stasis،پول و ammo ها در حدود مود zealot هست و در کل بازی هم تنها می تونین سه بار بازی رو ذخیره کنین. در ضمن +new game هم درکار نیست و باید بدون کوچکترین آپگرید و پولی بازی رو شروع کنین. همه اینها باعث شدن که مود هاردکور مود واقعاً خوفناکی به نظر بیاد و واسه همین تا مدت ها سراغش نرفتم تا اینکه بالاخره حدوداً 10 روز پیش استارتشو زدم و پس از تحمل مشقت فراوان تمومش کردم.

سخت ترین قسمت های بازی واسه من مبارزه تو laundry تو چپتر 2،آخرین مبارزه چپتر 3 قبل از ورود به کلیسای Unitology،چپتر 11 و چپتر 13 بود. البته سه چهار باری هم در صحنه های instant kill بازی کشته شدم. مثلاً boosting آیزاک در خلاً برای رسیدن به Transport Hub یا صحنه پایانی بازی که آیزاک باید خودشو به شاتل الی برسونه که واقعاً این نوع مرگ ها در مود هاردکور بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنین دردناکه.

دفعه اولی که بازی رو رو هاردکور رفتم قبل از آخرین مبارزه چپتر 3 بازی رو ذخیره کردم و دومین save ام هم قبل از چپتر 9 بود اما بعد با خودم فکر کردم که سخته بخوام 7 چپتر انتهایی بازی رو درحالی برم که فقط میتونم یه بار save کنم واسه همین برگشتم از اول و یک ضرب تا level 9 رو رفتم و اینجا اولین save ام رو انجام دادم!save دوم رو قبل از drill انجام دادم و آخرین save رو هم قبل از eye-poking machine.خلاصه این روش نتیجه داد و درنهایت مود هاردکور رو تموم کردم و افزون بر تروفی شیرین پلاتینیم سلاح بسیار قدرتمند hand cannon رو هم گرفتم.

تروفی پلاتینیم Dead Space 2 مثل Vanquish دشوار و در عین حال پس از گرفتن بسیار شیرین هست و از اون دست تروفی هایی هست که آنلاک شدنش مهارت یک بازیباز رو در انجام بازی نشون میده نه صرفاً وقت صرف کردن(از خودم تعریف نمیکنم دارم حقیقت رو میگم!). نهایتاً اینو بگم که تا وقتی مود هاردکور Dead Space 2 رو تموم نکنین به هیچ وجه نمیتونین ادعا کنین که در بازی کردن Dead Space 2 مهارت دارین

10. 7 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این اسم مسم ها رو از کجا میاری ... Transport Hub.Unitology boosting ... ما که این بازی رو تموم کردیم رفت نفمیدم قضیه چیه ... واقعا چطور میشه موقع بازی فهمیدم قضیه چیه ؟ من زبان انگلسیم در حد متوسط ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •