تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 323 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

امروز گوشی رو بردم برای راه اندازی gps و آپدیت . گفت gps رو راه اندازی میکنم و اگر آپدیت نیاز داشت آپدیت میکنم.

یکی جواب بده، این آپدیت و آپگرید دقیقا چیه؟ اون قضیه ی firm ware چیه؟ اون رو هم باید آپدیت کنم.؟

راستی یه مشکل دیگه:

هر وقت باتری رو در میارم تا سیم کارت رو عوض کنم، تاریخ و ساعت و تم ریست میشن، چه کار باید کرد، که نشه؟

ممنون.

2. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen.ghasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    طوس قدیم مشهد جدید

پيش فرض

میشه یه اطلاعات کلی در مورد این گوشی بهم بدین؟

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

سلام.

امروز گوشی رو بردم برای راه اندازی gps و آپدیت . گفت gps رو راه اندازی میکنم و اگر آپدیت نیاز داشت آپدیت میکنم.

یکی جواب بده، این آپدیت و آپگرید دقیقا چیه؟ اون قضیه ی firm ware چیه؟ اون رو هم باید آپدیت کنم.؟

راستی یه مشکل دیگه:

هر وقت باتری رو در میارم تا سیم کارت رو عوض کنم، تاریخ و ساعت و تم ریست میشن، چه کار باید کرد، که نشه؟

ممنون.
    firmware مثل ویندوز میمونه که واسه کامپیوتر هست و اون واسه موبایله
    هر چند وقت یه فریم ور جدید میاد که مشکلات قبلی رو بر طرف می کنه
    این مشکل دومت هم نمیشه کاریش کرد چون شرکت نو کیا بزرگ با اون همه کلاس و شکوهش یادش رفته یه حافظه مثل C-mos کامپیوتر واسه این گوشی بذاره
    البته یه نکته رو بگم توی تست Speedy Go که تو همین فروم انجام شد ایکش 6 عزیز ما با 1066 امتیاز اول شد بعد خود صاحب تاپیک دید ان 97ش کم آورد جلوی ایکس 6 گفت نرم افزار باگ داره

5. 2 کاربر از W580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

امروز گوشی رو بردم برای راه اندازی gprs و آپدیت . گفت gprs رو راه اندازی میکنم و اگر آپدیت نیاز داشت آپدیت میکنم.

راستی یه مشکل دیگه:

ممنون.
    ----------------
    کجا بردی مگه GPRS تنظیم کردن کاری داره؟
    این گوشی که شما داری خیلی خوبه حتی نیاز نیست تنظیمات GPS را دریافت کنی و کاری که می گم را بکن
    برو به
    Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
    پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
    و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
    و بعد Internet را انتخاب کن
    حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
    میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به http://www.google.comتغییر بده
    بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
    و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
    در مورد آپدیت و آپگرید بگم که ما ایرانیها تلفظ اشتباه می کنیم آپگرید برای تغییر یا ارتقای سخت افزار استفاده می شه مثلا رم کامپیوتر را از 256 به 512 تغییر بدی که در مورد گوشی صدق نمی کنه و آپدیت هم در مورد نرم افزاره که مثلا ورژن سیستم عامل گوشیت را به ورژن بالاتر ارتقا بدی یا سیستم عامل کامپیوترت را از ویندوز XP به Vista ارتقا بدی که در مورد گوشی آپدیت صدق می کنه که شما اگر شنیدی کسی گفت گوشیم را آپگرید کردم تعجب نکن و بدون منظورش همون آپدیت بوده
    و Firmware هم همون ورژن نرم افزار گوشینه که می خوای آپدیت کنی
    و مشکل آخرت نباید پیش بیاد چون این مشکل مال زمان گوشیهای 1100 بوده و شاید با آپدیت گوشیت مشکل حل بشه
    موفق باشی
    Last edited by aydin_eb7777; 02-07-2010 at 06:57.

7. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یه اطلاعات کلی در مورد این گوشی بهم بدین؟
    به لینک زیر برو و کلیه مشخصات را ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

بالاخره به قولم عمل کردم داریوش خان و یه ویدیو از گوشی در حال پخش موزیک گرفتم البته بازم میگم تو کیفیت صدا گوشی که فیلم میکیره هم مهمه که من خوبشو نداشتم یه ایکس تری داشتم که مال بابامه(ما خانوادگی سری ایکس داریم) این فیلم یکم حجمش زیاد شد ببخش دیگه 4 مگا بایتی باید دانلود کنی که اگه ADSL داری زود دانلود میشه
    یه جای خوب هم آپلود کردم که قابلیت ریسیوم داره
    کد:

10. 2 کاربر از W580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

firmware مثل ویندوز میمونه که واسه کامپیوتر هست و اون واسه موبایله
    هر چند وقت یه فریم ور جدید میاد که مشکلات قبلی رو بر طرف می کنه
    این مشکل دومت هم نمیشه کاریش کرد چون شرکت نو کیا بزرگ با اون همه کلاس و شکوهش یادش رفته یه حافظه مثل C-mos کامپیوتر واسه این گوشی بذاره
    البته یه نکته رو بگم توی تست Speedy Go که تو همین فروم انجام شد ایکش 6 عزیز ما با 1066 امتیاز اول شد بعد خود صاحب تاپیک دید ان 97ش کم آورد جلوی ایکس 6 گفت نرم افزار باگ داره
    زمانی که من 3250 داشتم که انصافا سالار بود. هیچ مشکلی نداشت. بعدش n73 دوباره همین مشکل رو داشت و الان هم ایکس 6 داره.

----------------
    کجا بردی مگه GPS تنظیم کردن کاری داره؟
    این گوشی که شما داری خیلی خوبه حتی نیاز نیست تنظیمات GPS را دریافت کنی و کاری که می گم را بکن
    برو به
    Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
    پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
    و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
    و بعد Internet را انتخاب کن
    حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
    میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به
    کد:
    بده
    بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
    و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
    در مورد آپدیت و آپگرید بگم که ما ایرانیها تلفظ اشتباه می کنیم آپگرید برای تغییر یا ارتقای سخت افزار استفاده می شه مثلا رم کامپیوتر را از 256 به 512 تغییر بدی که در مورد گوشی صدق نمی کنه و آپدیت هم در مورد نرم افزاره که مثلا ورژن سیستم عامل گوشیت را به ورژن بالاتر ارتقا بدی یا سیستم عامل کامپیوترت را از ویندوز XP به Vista ارتقا بدی که در مورد گوشی آپدیت صدق می کنه که شما اگر شنیدی کسی گفت گوشیم را آپگرید کردم تعجب نکن و بدون منظورش همون آپدیت بوده
    و Firmware هم همون ورژن نرم افزار گوشینه که می خوای آپدیت کنی
    و مشکل آخرت نباید پیش بیاد چون این مشکل مال زمان گوشیهای 1100 بوده و شاید با آپدیت گوشیت مشکل حل بشه
    والا الان بردمش به نمایندگی نوکیا، برای راه اندازی جی پی اس. خیلی وقت بود گوشی عوض نکرده بودم، اصلا تو این وادی ها نبودم. متاسفانه الان رفتم بگیرمش، گفت که سیستم آنلاینمون قطع شده، شنبه بیا.

البته برای اینترنت یه مشکلی دارم. هر چی به این ایرانسل لامصب پیام میدم که تنظیمات بفرسته. نمیفرسته. همون اس ام اسی که باید سیو کرد.

راستی برای چی پی اس باید آنلاین بود؟ اگه آنلاین باشی ، سرعتش لودش پایین میاد؟ و آیا همه ی شهرها رو با جزئیات داره؟

ممنون از کمکتون.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ممنون.
    این مشکل وقتی رخ میده که باطری داخل گوشی فاسد شده باشه که معمولا توی 1 2 سال اول کار گوشی بعیده...

firmware این مشکل دومت هم نمیشه کاریش کرد چون شرکت نو کیا بزرگ با اون همه کلاس و شکوهش یادش رفته یه حافظه مثل C-mos کامپیوتر واسه این گوشی بذاره
    چی باتری سیموس نداره؟ عجب گوشی پیشرفته ای...

حالا جدی نداره یا شوخی بود؟

بالاخره به قولم عمل کردم داریوش خان و یه ویدیو از گوشی در حال پخش موزیک گرفتم البته بازم میگم تو کیفیت صدا گوشی که فیلم میکیره هم مهمه که من خوبشو نداشتم یه ایکس تری داشتم که مال بابامه(ما خانوادگی سری ایکس داریم) این فیلم یکم حجمش زیاد شد ببخش دیگه 4 مگا بایتی باید دانلود کنی که اگه ADSL داری زود دانلود میشه
    یه جای خوب هم آپلود کردم که قابلیت ریسیوم داره
    کد:
    با این ویدئو که کلا کیفیت صدای این گوشی رو زیر سوال بردی...
    صدای 1100 بهتر درمیاد! با چی فیلم گرفتی اینطوری شده!؟ صدای خودتن خیلی ناجوره

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

راستی برای چی پی اس باید آنلاین بود؟ اگه آنلاین باشی ، سرعتش لودش پایین میاد؟ و آیا همه ی شهرها رو با جزئیات داره؟

ممنون از کمکتون.
    اگه انلاین باشی A-GPS فعال میشه که 2 ثانیه ای لاک میشه!
    ولی اگه آنلاین نباشی GPS معمولی کار میکنه و 20 30 ثامیه تا 10 15 دقیقه سول میکشه لاک بشه!(بستگی به جایی داره که تو هستی)
    5 6 شهر + جاده های ایران تکمیل هست(تهران/تبریز/قزوین/...) + عکس هوایی از همه جای کشور
    برای شهر های دیگه هم از نرمافزار های اسمارتکام و گارمین مستونی استفاده کنی

13. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

چی باتری سیموس نداره؟ عجب گوشی پیشرفته ای...

حالا جدی نداره یا شوخی بود؟

با این ویدئو که کلا کیفیت صدای این گوشی رو زیر سوال بردی...
    صدای 1100 بهتر درمیاد! با چی فیلم گرفتی اینطوری شده!؟ صدای خودتن خیلی ناجوره
    فک کنم داره اشکال از فریم ور گوشی هست فک کنم کهه با در آوردن باتری ریست میشه تمو ساعت و تاریخ(البته به گوشی توهین نکنا تعصبی هستم شدید) زن داییم هم ان97 داشت همین طوری میشد
    با X3 گرفتم آره صداش خیلی بد ضبط شده مثل گرامافون شده
    در مورد صدای خودمم بگم صدام همین جوری هست دوستام بهم میگن اژدها بخاطر صدا

15. این کاربر از W580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال داشتم درباره بک گراند

تو x6 اگه یه عکس رو به عنوان wallpaper انتخاب کنیم ایا عکس به صورت فول قرار میگیره

یا مثلا مثل مدل 6120 نوارهای مربوط به theme گوشی بالا و پایین صفحه باقی میمونه ؟

17. این کاربر از RAGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •