عزیز الان نمیتونی اونهارو ببینییکم بازیو ادامه بده تا قدرت ها و جادو هات کامل شه
بعد کلا به صورت خودکار مسیرت به اینورا میخوره و بعد میتونی ببینیشون و ازشون استفاده کنی
![]()
عزیز الان نمیتونی اونهارو ببینییکم بازیو ادامه بده تا قدرت ها و جادو هات کامل شه
بعد کلا به صورت خودکار مسیرت به اینورا میخوره و بعد میتونی ببینیشون و ازشون استفاده کنی
![]()
خدا عمرت بده بالاخره تو جواب ما رو دادي !
دكمه تشكر نبود مجبور شدم بنويسم. sorry
من دوباره يك جايي گير افتادم نميدونم چي كار كنم.
الان تو مرحله عنكبوت ها هستم . يك ساختمون ويرون هست 3 طبقه داره . يك متوقف كننده زمان هم اونجا هست . يك تير آهن آويززون هم اون بالا . من نميدونم الان بايد چچي كار كنم. يكي از بچه ها گفت بايد بري رو تير آهن. اخه چطور ؟ من طبقه 2 هستم چطور خودمو به اون برسونم ؟
دوستان اون قسمتي كه توي شهريم و 500تا روح آبي در ازاي يه كليد داديم در مراحل اول،اون كليد آبي رو چطور بايد برداريم كه وسط زمين و هواست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AOM; 26-07-2011 at 15:29.
شما بپرین رو گوشه تیر آهن و بزارین کج بشه و انتهاش بره بالا. بعدش که زدین و زمان رو آهسته کردین به سرعت به انتهای تیر برین و پرش کنین و از لبه بگیرین...
اونی که تو هوا هست کلید نیست. یه حلقه اس که بعدا میشه ازش استفاده کرد.
شما مراحل دیگه رو برین, حالا حالا ها کار دارین... بعدش برمیگردین به اینجا...
اي واي
چه بازي سختيه
من دوباره گير افتادم.
با عزرائيل ملاقات كردم و تكه اول شمشير رو دارم الان جلوم يك شن زار هستش تهش هم يك در . ماسك هم دارم. اين تكه دوم كجاست ديوونه شدم !
Ashlands (ورودیش یادتون هست؟ اولین باری که واردش میشدین یعنی جایی که میشد زمان رو آهسته کرد... از اونجا میرین به سمت چپ نقشه...)
5 تکه دیگه رو تو محل های زیر پیدا می کنین:
Broken Stair
Choking Grounds
Crossroads
Drowned Pass
Dry Road
تشكر منتها در بسته هست درو چه شكلي بازكنيم كه مرحله رو رد كنيم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از انتخاب شیپور, دکمه وسط موس رو واسه نواختن شیپور بزنین.
تشكر دوست سوالم برطرف شد.
Last edited by AOM; 27-07-2011 at 16:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)