دلیل علمی دارید یا حدس میزنید؟
دلیل علمی دارید یا حدس میزنید؟
حدس زدن که نه! ولی احتمالش زیاده به چند علت:
1- آنتن برج میلاد برای نسل آخر قراره تنظیم بشه ، و اصولاً صرف این هزینه های گذاف برای آنتن نسل دوم یک گاگولیت محض هست!!! (ببخشید!!)
2- همیشه BTS ها عمر مفید دارن و کلاً باید همیشه سرویس بشن و از نظر تکنیکی و الکترونیکی میتونن با تغییرات کوچیک و 100 البته نه کم هزینه! مشکل رو برطرف کنن (حداقل در حدی که آنتن بده )
3- برای اپراتور سوم باید بستر سازی بشه و آمدن اپراتور سوم 100% هست و بسترسازیش هم به عهده همراه اول هست و قراره اپراتور سوم اپراتوری باشه که از تمامی امکانات نسل سوم بشه استفاده کرد.
به هر حال تا ابد به این شکل نمیماند!!!!!
و در مورد دوربین هم که قضیه مشخصه! مشکل نرم افزاریه! و روی HD امتحان شده رام HD2 و همون مشکل برای اون هم به وجود اومده!!! پس با Hotfix حل میشه.
بحث دوربین که جداس .. منم احتمال میدم نرم افزاری باشه .. اما همین نرم افزاری بودن هم یه ایراد بزرگ واسه htc هست .. ایشالا زودتر رام جدید میاد که به احتمال زیاد اون رام این مشکلات رو نداره... ولی واسه آنتن من زیاد خوش بین نیستم .. دوست عزیز اینجا ایرانه و اون دلایلی که شما میگید واسه جاییه که مدیریت داشته باشه و آینده نگری ...اما تا اونجا که من سر در میارم اینجا پروژها یا پیمانی هست یا ضابطه ای و اصلا بعید نیست که تو آنتن های جدید مشکل باقی بمونه .. حرفتون غلط نیست اما دلیلی هم نیست که پیش بینیتون درست باشه .. 50-50 هست ..
من هم امید دارم درست بشه!!! چون واقعاً بعد از مدتها یک پاکت پی سی اومد که به دلم مینشست و میخواستم بخرمش ، من هیچ پاکت پی سی رو 10 روز هم نتونستم تحمل کنم ، ولی HD2 فوق العاده هست و از اونجایی که کلاً با اپل حال نمیکنم میخواستم بخرم که پوز اپل دارهای فامیل رو بزنم شدید
که پوزم خورد!! البته هنوز نخریدم ولی امید دارم مشکل برطرف بشه و بخرم![]()
از دوستانی که hd2 دارن کسی هم هست که دوربینش ایراد نداشته باشه ؟!
...
اگه اینجوری بخواد پیش بره به گمونم اونور سال میلادی باید این گوشی رو بخریم ! تا کاملا" این یکم مشکلات بزرگش حل بشه !!!!. ولی خداییش خیلی گوشی خفنیه . قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست ......
من که صبر میکنم تا اوضاعش ردیف بشه بعد تدتیبش رو میدم
مشکل ِ همه مونه ، گفتم بچه های اینور هم بدونن
یکی از دوستام گرفته
دوربینش موردی نداره
ولی آنتن نداره
اهواز
گوشیکه معرفی میکنن بلافاصله بعدش تو بازاره اینطوریم میشه.حیف این امکانات و گوشی که سری اولش ایراد دار در اومد.از اون بدتر اینکه مگه این گارانتی به اصطلاح خوشنام یاس مگه گوشیارو تست نمیکنن میدن دست مردم.نکنه همه کارمنداش ایرانسل دارن![]()
زمانی که گوشی رو معرفی میکنن,در واقع چند ماه است که ساخته شده(نمونه های prototype)بعد کم کم شایعه میندازن و یه سری عکس رو عمداً به عنوان اینکه leak شده میفرستن توی نت تا عکس العمل بازار رو ببینن.و همینطور فیدبک مشتریان رو .بعد اگه عکس العمل ها مثبت بود میفرستنش تو بازار,اگر هم با انتقاد همراه بود یه سری تغییرات توش میدن.پس مطمئن باشید مشکل سخت افزاری نیست.
این که مشخصه چند وقته ساخته شده و همون روز نمیسازن بدن بیرون .ولی بخش نرم افزارم کاملا تست میشه .در خود شرکتم چندین بار تست میشه ولی عجیبه چطوری نفهمیدن.امیدوارم زود زود ایراد رفع شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)