تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 275 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مشکل آنتن هم همونجور که گفته بودم به زودی حل میشه.
    و تا سال دیگه شاید کلاً از طریق آنتن ها حل بشه چون برج میلاد هنوز سیگنالش راه نیافتاده و اگر راه بیافته درست میشه.
    دلیل علمی دارید یا حدس میزنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیل علمی دارید یا حدس میزنید؟
    حدس زدن که نه! ولی احتمالش زیاده به چند علت:
    1- آنتن برج میلاد برای نسل آخر قراره تنظیم بشه ، و اصولاً صرف این هزینه های گذاف برای آنتن نسل دوم یک گاگولیت محض هست!!! (ببخشید!!)
    2- همیشه BTS ها عمر مفید دارن و کلاً باید همیشه سرویس بشن و از نظر تکنیکی و الکترونیکی میتونن با تغییرات کوچیک و 100 البته نه کم هزینه! مشکل رو برطرف کنن (حداقل در حدی که آنتن بده )
    3- برای اپراتور سوم باید بستر سازی بشه و آمدن اپراتور سوم 100% هست و بسترسازیش هم به عهده همراه اول هست و قراره اپراتور سوم اپراتوری باشه که از تمامی امکانات نسل سوم بشه استفاده کرد.

به هر حال تا ابد به این شکل نمیماند!!!!!
    و در مورد دوربین هم که قضیه مشخصه! مشکل نرم افزاریه! و روی HD امتحان شده رام HD2 و همون مشکل برای اون هم به وجود اومده!!! پس با Hotfix حل میشه.

3. 2 کاربر از Ali.Mirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

حدس زدن که نه! ولی احتمالش زیاده به چند علت:
    1- آنتن برج میلاد برای نسل آخر قراره تنظیم بشه ، و اصولاً صرف این هزینه های گذاف برای آنتن نسل دوم یک گاگولیت محض هست!!! (ببخشید!!)
    2- همیشه BTS ها عمر مفید دارن و کلاً باید همیشه سرویس بشن و از نظر تکنیکی و الکترونیکی میتونن با تغییرات کوچیک و 100 البته نه کم هزینه! مشکل رو برطرف کنن (حداقل در حدی که آنتن بده )
    3- برای اپراتور سوم باید بستر سازی بشه و آمدن اپراتور سوم 100% هست و بسترسازیش هم به عهده همراه اول هست و قراره اپراتور سوم اپراتوری باشه که از تمامی امکانات نسل سوم بشه استفاده کرد.

به هر حال تا ابد به این شکل نمیماند!!!!!
    و در مورد دوربین هم که قضیه مشخصه! مشکل نرم افزاریه! و روی HD امتحان شده رام HD2 و همون مشکل برای اون هم به وجود اومده!!! پس با Hotfix حل میشه.
    بحث دوربین که جداس .. منم احتمال میدم نرم افزاری باشه .. اما همین نرم افزاری بودن هم یه ایراد بزرگ واسه htc هست .. ایشالا زودتر رام جدید میاد که به احتمال زیاد اون رام این مشکلات رو نداره... ولی واسه آنتن من زیاد خوش بین نیستم .. دوست عزیز اینجا ایرانه و اون دلایلی که شما میگید واسه جاییه که مدیریت داشته باشه و آینده نگری ...اما تا اونجا که من سر در میارم اینجا پروژها یا پیمانی هست یا ضابطه ای و اصلا بعید نیست که تو آنتن های جدید مشکل باقی بمونه .. حرفتون غلط نیست اما دلیلی هم نیست که پیش بینیتون درست باشه .. 50-50 هست ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث دوربین که جداس .. منم احتمال میدم نرم افزاری باشه .. اما همین نرم افزاری بودن هم یه ایراد بزرگ واسه htc هست .. ایشالا زودتر رام جدید میاد که به احتمال زیاد اون رام این مشکلات رو نداره... ولی واسه آنتن من زیاد خوش بین نیستم .. دوست عزیز اینجا ایرانه و اون دلایلی که شما میگید واسه جاییه که مدیریت داشته باشه و آینده نگری ...اما تا اونجا که من سر در میارم اینجا پروژها یا پیمانی هست یا ضابطه ای و اصلا بعید نیست که تو آنتن های جدید مشکل باقی بمونه .. حرفتون غلط نیست اما دلیلی هم نیست که پیش بینیتون درست باشه .. 50-50 هست ..
    من هم امید دارم درست بشه!!! چون واقعاً بعد از مدتها یک پاکت پی سی اومد که به دلم مینشست و میخواستم بخرمش ، من هیچ پاکت پی سی رو 10 روز هم نتونستم تحمل کنم ، ولی HD2 فوق العاده هست و از اونجایی که کلاً با اپل حال نمیکنم میخواستم بخرم که پوز اپل دارهای فامیل رو بزنم شدید
    که پوزم خورد!! البته هنوز نخریدم ولی امید دارم مشکل برطرف بشه و بخرم

داره خودمونی میشه spcivileng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از دوستانی که hd2 دارن کسی هم هست که دوربینش ایراد نداشته باشه ؟!
    ...
    اگه اینجوری بخواد پیش بره به گمونم اونور سال میلادی باید این گوشی رو بخریم ! تا کاملا" این یکم مشکلات بزرگش حل بشه !!!!. ولی خداییش خیلی گوشی خفنیه . قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست ......
    من که صبر میکنم تا اوضاعش ردیف بشه بعد تدتیبش رو میدم

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل ِ همه مونه ، گفتم بچه های اینور هم بدونن

دوستانی هم که منتظر ِ اومدن HSPL بودن ، اعم از خریداران ِ بیگناه و همینطور فروشندگان ریاکار ، خیال ِ همه تون رو راحت کنم ؛
    Cmonex اعلام کرده ، حدود ِ 1 ماه دیگه منتظر ِ HSPL باشید !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیح : دو نفر هستند که باهم SPL ها رو هک میکنن ، Olipro و Cmonex که وقتی میخوان در قالب ِ کار گروهیی که کردن پست بدن در XDA ، از نام کاربری ِ Olinex اسفتاده میکنن

8. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

از دوستانی که hd2 دارن کسی هم هست که دوربینش ایراد نداشته باشه ؟!
    ...
    اگه اینجوری بخواد پیش بره به گمونم اونور سال میلادی باید این گوشی رو بخریم ! تا کاملا" این یکم مشکلات بزرگش حل بشه !!!!. ولی خداییش خیلی گوشی خفنیه . قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست ......
    من که صبر میکنم تا اوضاعش ردیف بشه بعد تدتیبش رو میدم
    یکی از دوستام گرفته
    دوربینش موردی نداره
    ولی آنتن نداره
    اهواز

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گوشیکه معرفی میکنن بلافاصله بعدش تو بازاره اینطوریم میشه.حیف این امکانات و گوشی که سری اولش ایراد دار در اومد.از اون بدتر اینکه مگه این گارانتی به اصطلاح خوشنام یاس مگه گوشیارو تست نمیکنن میدن دست مردم.نکنه همه کارمنداش ایرانسل دارن

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

گوشیکه معرفی میکنن بلافاصله بعدش تو بازاره اینطوریم میشه.حیف این امکانات و گوشی که سری اولش ایراد دار در اومد.از اون بدتر اینکه مگه این گارانتی به اصطلاح خوشنام یاس مگه گوشیارو تست نمیکنن میدن دست مردم.نکنه همه کارمنداش ایرانسل دارن
    زمانی که گوشی رو معرفی میکنن,در واقع چند ماه است که ساخته شده(نمونه های prototype)بعد کم کم شایعه میندازن و یه سری عکس رو عمداً به عنوان اینکه leak شده میفرستن توی نت تا عکس العمل بازار رو ببینن.و همینطور فیدبک مشتریان رو .بعد اگه عکس العمل ها مثبت بود میفرستنش تو بازار,اگر هم با انتقاد همراه بود یه سری تغییرات توش میدن.پس مطمئن باشید مشکل سخت افزاری نیست.

12. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این که مشخصه چند وقته ساخته شده و همون روز نمیسازن بدن بیرون .ولی بخش نرم افزارم کاملا تست میشه .در خود شرکتم چندین بار تست میشه ولی عجیبه چطوری نفهمیدن.امیدوارم زود زود ایراد رفع شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •