دوستان پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینید:
رئیس رسانه ملی؛
وضع پوششی تماشگران کوبایی از ایتالیایی ها بدتر است!! مسابقات را با 7 ثانیه تاخیر پخش میکنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینید:
رئیس رسانه ملی؛
وضع پوششی تماشگران کوبایی از ایتالیایی ها بدتر است!! مسابقات را با 7 ثانیه تاخیر پخش میکنیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی ساعت 5 صبح روز شنبه....پخش مستقیم از شبکه 3 سیما
Last edited by and-roid2; 05-07-2013 at 13:05.
امیدوارم تا روز بازی شبکه ای پیدا کنیم برای دیدن بازی .
با جو ایجاد شده فعلی هیچ بعید نیست جناب کاویانی به صورت تمام رخ در صفحه ظاهر بشه و از ادامه پخش پوزش بخواد![]()
همین جوری که دوستان اشاره کردند فیلمبرداری کوبایی ها جالب نبود و از دوربین در پایین ترین ارتفاع نصب شده بود . تقریبا موازی تور !
کوبایی ها خیلی لاغر اندام هستند و در سرویس و توپ های قدرتی موفق اند ولی تا دلتون بخداد بازیکنی مانند حمزه در تیمشون دارند![]()
به نظر هم خیلی جوون می رسند . ( حاصل دیدن دو بازی کوبا مقابل روسیه و المان به صورت نصف و نیمه )
عکسی از تمرین تیم ملی در کوبا :
اونا هم بله ؟!
و اینکه در تیم کوبا هم اون بازیکن معروفشون که خیلی بدجورم سرویس میزد هم هست یا نه ؟(همونی که توپ رو روی انگشتش می چرخوند و میگم)
سرعتی زن بود ؟ کاپیتان هم بود ؟ اسمش رو فراموش کردم ولی اگر اون باشه ظاهرا توی تیم امسالشون نیست . احتمالا بازنشته شده : دی
Last edited by hojjatinho; 05-07-2013 at 01:17.
دوستان من میخوام با برنامه prog tv از طریق کانال های کشور کوبا این بازی رو ببینم
کسی میدونه تو کدوم شبکه این بازی پخش میشه؟
دوستان اشتباه نکنید اولین بازی امشب هست بامداد شنبه نه یکشبه.بازی 15 هست که امروز 14 هست و از ساعت 12 به بعد میشه 15 و بازی امشب ساعت 5 هست اشتباه نکنید پس![]()
دوستان هر شبکه ای پخش میکنه اطلاع بدین حتی اگه شبکه کارتی هم باشه مهم نیست
مطمینی؟
خود مجری شبکه 3 گفت شنبه ساعت 5 صبح (بعدش اشاره کرد همون یکشنبه میشه)!
ادیت:
دوستمون راست میگه امشبه بازی
Last edited by and-roid2; 05-07-2013 at 13:05.
اره مطمئنم بازی امشبه
خوبه گفتم و الان چند نفری بازی رو از دست میدادن![]()
بقیه رو بیخیال(شوخی میکنم)
اگر خودم بازی رو از دست میدادم اینو تقدیم مجری دروغ گو میکردم
خواسته صحنه های غیر اخلاقی رو نبینیم![]()
آقا برای بازی امشب کانال های دیگه به جز شبکه 3 وجود نداره؟ یکی لیست کنه ببنیم چی هست...
من جدول برنامه های JSC Sport + هارو چک کردم همه بازی های لیگ جهانی بود به جز بازی امشب ...ولی احتمالش هست پخش بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)