رامبد.vsمدیری
من طنز دوست دارم...هرکی باشه...البته کارهای مدیری واقعا زیباست....و نباید فراموش کنیم تجربه ی زیادی داره...
و اینکه رامبد تجربه ش نسبت به مدیری خیلی کمتره...
درکل به نظرم مقایسه شون کار درستی نیست....![]()
رامبد.vsمدیری
من طنز دوست دارم...هرکی باشه...البته کارهای مدیری واقعا زیباست....و نباید فراموش کنیم تجربه ی زیادی داره...
و اینکه رامبد تجربه ش نسبت به مدیری خیلی کمتره...
درکل به نظرم مقایسه شون کار درستی نیست....![]()
من هم خودم دارم این سریال مسافران رو میبینم .سریال قشنگس هم هست پ. ولی سریال های مدیری چیز دیگریست.از نظر تجربه هم که بخوای واقعا این دو با هم قابل مقایسه نیستن.توی این سریال هم بیننده هیچ پیامی دریافت نمیکنه به جز یه مشت پیامهایی که هیچ نیازی به گفتن ندارن.مثلا خود شما تا قبل از این که تو یکی از قسمتاش گفتن مردم بیشتر به قدرت احترام میذارن تا خود فرد اینم موضوع رو نمیدونستی؟ در ضمن اگر بخواد پیامی به بیننده القا کنه اینه که باید دروغ گو لوده بی فرهنگ و در کل عوضی باشن(مثل فرخ)تا موفق باشن و همچنین بین اطرافیان محبوبیت داشته باشن.حتی خود فرید هم که فرد مثبت این مجموعه هست باز هم میبینیم که تو بعضی از قسمتها میخواد خودشو عوض کنه به به یک ادم منفی تبدیل بشه.البته این پست من جنبه مقایسه نداشت فقط خواستم بگم که سریالهای طنز مخصوصا ایرانی هیچ چیزی نداره.فقط محض خندوندن مردم ساخته میشه.ولی با تمام این تفاصیل سریال خوبیه.
Last edited by mohsen_gh1991; 15-10-2009 at 16:51.
امشب نشون نمیده؟؟؟
فکر کنم اون قسمت رو تا آخر ندیدی....اگر بخواد پیامی به بیننده القا کنه اینه که باید دروغ گو لوده بی فرهنگ و در کل عوضی باشن(مثل فرخ)تا موفق باشن و همچنین بین اطرافیان محبوبیت داشته باشن.حتی خود فرید هم که فرد مثبت این مجموعه هست باز هم میبینیم که تو بعضی از قسمتها میخواد خودشو عوض کنه به به یک ادم منفی تبدیل بشه![]()
با این قسمت از حرفات یه نمونه مخالفم.
به قول میر طاهر (انوشیروان ارجمند) در فیلم محیا: بین دانستن و باور کردن کلی راهه...
الان همه ما میدونیم کلید همه بدی ها، دروغه، ولی باورش نداریم... چون هر موقع شراط مساعد بود دروغ میگیم... اگر مسائل مختلفی (حالا درست یا غلط) که میدونیمشون ولی باورشون نداریم را به شیوه های مختلف (مثلا پیام یه سریالی باشه) بهمون یادآوری بشه، کمک میکنه که باورش کنیم...
نشون نمیده؟یکی از رفقا گفته بود که 5شنبه ها هم نشون میده....نیدونم....ها؟ها؟ها؟![]()
به امید روزی که این کارگردانها کار تیمی انجام بدن !دوستان توروخدا عصبانی نشید میدونم سوال اشتباهی ولی خواهش میکنم جواب بدید تو این گروه چند نفر طنزهای رامبد جوان بهتر از طنزهای مهران مدیری میدونن ؟
یعنی میشه ما هم یه روزی ! از این سریال تیمی ها داشته باشیم !
البته فکر نکنم تا روزی که رسم محترم زیراب زنی تو ایران رواج داره! این کار شدنی نیست.
پ.ن: اینا دارن کار روتین هر شبی می کنن بعد اون وقت وجود تعداد عوامل ثابت و محدود باعث تضعیف شدید کار می شه!
نکته هایی که تو شب های برره بودن دو نوع داشتن!
_همش گیر میدادن که اینا می رن سر زمین هیچ کاری انجام نمی دن بعدش برمی گردن خونه به زنشون می گن از خستگی داریممی میریم:|
_ به شیوه ی خیلی ضایه داشتن غنی سازی نخود! رو نشون می دادن که دادن ده بالا براشون انجام بده!
_ نخود گرون شده بود اومده بودن همه پولاشونو الکی خرج کردن. تابلو بود که منظور نفته
این سه مورد یه طرف...
اما اون چیزایی که تو نقد مقدا نوشتن خوندی؟
تو همین اینترنت سرچ بزنی پیدا می کنی. مثلا یه عده روزنامه نگار برگشته بودن به اینکه شیر فرهاد به کیانو ش می گه تو هیچی نمی فهمی شکایت کرده بودن
حالا به نظرت این دو نوع پیام که تو شب های برره بود بهشو می خوره از یه جنس باشن؟
یه افتضاح خیلی بزرگ هم باغ مضفر بود که اصلا" یادش می افتم حالم بد می شهاصلا یه چیزی بود کاملا" بی معنی
و پس از بی برنامگی فراوان بالاخره امشب 19:45 میده! زیرنویسشو الان دیدم...
و ضمنا معلوم میشه این آرمیتا کیه...
نظری...نصیحتی...چیزی ندارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)