گذاشتمش برا فروش 1.8 . نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نیومد :( میخوام برم لباس بخرم بقیش رو هم متریال واسه TT .
بعدن پولدار شدم شاید یکی خریدم ولی الان واقعا لباسام ضایس مخصوصا اسلحه . اولین چیزی که لازم دارم همینه .
گذاشتمش برا فروش 1.8 . نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نیومد :( میخوام برم لباس بخرم بقیش رو هم متریال واسه TT .
بعدن پولدار شدم شاید یکی خریدم ولی الان واقعا لباسام ضایس مخصوصا اسلحه . اولین چیزی که لازم دارم همینه .
نیم ساعت طول نکشید فروخته شد ! هادی بیا بزنیم تو کار مونت خیلی حال میده یه روزه 700.000 کاسب شدم
![]()
اه عجب شانسی داری تو.خوشبحالت.
میگن پول دست آدم نمیمونه همینه دیگه![]()
رفتم یه perfect iron hammer خریدم 1.75 میخواستم باز 2 میلیون بفروشم ! گفتم تا کی میخوای از اینکارا بکنی این بود که ازش استفاده کردم
supply stash لول 50 یدونه شمشیر مجیک خفن تو مایه های legendary داد . اینم واسه تو بود ازش عکس گرفتم .
لول 55 یدونه charm داد تا 60.000 hp ریکاوری میکنه .
لول 60 هم 5 تا Do-All Cards داد که هر کدوم 100.000 قیمتشه فقط نمیدونم به چه کاری میاد .
این بود داستان پول در آوردن و خرج کردن ما![]()
چقدر پست پشت هم میدم
هادی اگه خواستی سرعت مونت رو به 10 بریونی برو پیش PW boutique agent بعد 3 تا token بده فکر کنم دونه 15.000 هستش این آیتمش رو بساز .
ببر پبش همون pet manager ارتقا بده .
امروز جقدر اطلاعات مفید تو بازی کسب کردم![]()
هادی جریان این TT چیه ؟ یکی بود هی میگفت از امروز باید بری TT آیتم جمع کنی و ...
اگه تونستی ببین ماجرای این چیه![]()
TT یه چیز تو مایه های BH هست.یه dungeon اه.از لول 60 به بعد میشه رفت.توش هم چیزایی که میکشی از اون متریالهای آیتمهای TT یعنی همون forge هایی که توش میتونی سلاح بسازی میده.همون سلاح سبزا.
ایول این باحال بود.باید این کار رو بکنم.
راستی اون تیرکمون رو بده من دیگه.ترید که نمیتونی بکنی.
دیگه همیشه میتونی stash رو باز کنی؟
تا لول 80 میتونم استفاده کنم . دوباره باید یه hammer بخرم برای لول 80 .
اون bow رو که نگرفتم آیتم کلاس خودم رو گرفتم .
امروز خیلی حال داد.بالاخره mold فروش رفت.800k گذاشته بودم. کاش بیشتر میذاشتم.
با اونیکی مولد هم که دیروز پیدا کردم یه زره توپ درست کردم الان دارم استفاده میکنم.قیمت اینی که ساختم تو AH یک میلیونه.الان دیگه تیریپ legendary زدم.خیلی حال میده آیتمای legend و TT میپوشی.
فقط مونده یه سلاح TT بخرم که تکمیل بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)