بازی تو اروپا وآمریکا در March 13, 2009 منتشر میشه!March 13, 2009
تو ایران هم چند روز دیر و زود داره دیگه! نمیشه دقیق گفت! ولی احتمالا یه دو الی سه روز زود تر بیاد!
بازی تو اروپا وآمریکا در March 13, 2009 منتشر میشه!March 13, 2009
تو ایران هم چند روز دیر و زود داره دیگه! نمیشه دقیق گفت! ولی احتمالا یه دو الی سه روز زود تر بیاد!
اقا یکی میگه 2 Dec شما میگی 21 Nov ؟
کدومش راسته!؟؟؟
همون 2 December 2008 درست هستش! البته این تاریخ برای آمریکای شمالی هستش و برای اروپا هم 3 December منتشر میشه!اقا یکی میگه 2 Dec شما میگی 21 Nov ؟
کدومش راسته!؟؟؟
__
پس این دوست عزیزمون از کجا این حرفارو می زنه؟
Last edited by qo0oick; 15-11-2008 at 03:32.
سلام
بازی saint row 2 منتشر شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باسلام خدمت masoud kingهمون 2 December 2008 درست هستش! البته این تاریخ برای آمریکای شمالی هستش و برای اروپا هم 3 December منتشر میشه!
من این حرفارو از خودم درنیاوردم منبعم مجله های (بازی رایانه و دنیای بازیه ) بازی رایانه شماره 25 وصفحه 9
باتشکر
دوست عزیز برای PS3 & X360 تقریبا 1 ماه پیش عرضه شده .
ولی برای کامپیوتر به این تاریخ میاد » Jan 5, 2009
دوست عزیز اگه میخوای مطمئن بشی اینجا رو ببین »پس این دوست عزیزمون از کجا این هرفارو می زنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Oracle_Eldorado; 10-11-2008 at 10:44.
سلام بر شما!باسلام خدمت masoud king
من این حرفارو از خودم درنیاوردم منبعم مجله های (بازی رایانه و دنیای بازیه ) بازی رایانه شماره 25 وصفحه 9
باتشکر
دوست عزیز این تاریخی شما گفتی عوض شده و من هم قبول دارم که اول بازی قرار بود تو نوامبر بیاد ولی تاریخ انتشارش عوض شده و تو دسامبر میاد!
همچنین بهتون پیشنهاد میکنم که منیعتون رو سایت های ایرانی قرار ندید و از سایت هایی چون gamespot,IGN,Videogamer و همچنین با سرچ تو سایت wikipedia.org به روز ترین اطلاعات رو کسب کنید!
دوستان مگه قرار نبود بازی Mirror's Edge امروز منتشر بشه برای کامپیوتر
ایا حقیقت داره که به سال 2009 افتاده تاریخ انتشارش
بله تاریخ انتشار بازی برای PC عقب افتاده!دوستان مگه قرار نبود بازی Mirror's Edge امروز منتشر بشه برای کامپیوتر
ایا حقیقت داره که به سال 2009 افتاده تاریخ انتشارش
بازی در آمریکا 6 ژانويه 2009 و در اروپا 1 مارس 2009 منتشر میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)