کسی کانورتوری میشناسه که mkv را ساپورت کنه من کلیپ هام که همه mkv است را میخوام فرمتش را عوض کنم بریزم تو گوشی
کسی کانورتوری میشناسه که mkv را ساپورت کنه من کلیپ هام که همه mkv است را میخوام فرمتش را عوض کنم بریزم تو گوشی
خوب تو قسمت ویجت ها (صفحه ی دسکتاپ) شورت کات ظبط صدا هست دیگه (شورت کات که نه ویجت اون که به عنوان شورت کات میشه ازش استفاده کرد!).این گوشی سر بعضی چیزا کمی سخته کار باهاش...حداقل من بلد نبودم تا الآن...توی گوشی قبلیم(W800)راحت می تونستم یه اپلیکیشن رو شرت کاتش کنم و بهش دسترسی داشته باشم...مثلاً ضبط صدا که بهتره دم دست باشه
واقعا هیچ کس این سوال منو نمیبینه ؟؟؟؟
سه بار تا حالا پرسیدم ولی هیچ کس جواب نداد :
این گوشی فرمت divx را ساپورت میکنه ؟
چرا پس من پیداش نمیکنم؟؟؟چه شکلی هست؟؟؟
نه عزیزم DIVX رو نمیتونه پخش کنه من خودم کانورت میکردم به 3gp یا mp4 بعد میریخنم تو گوشی
13 آبان رو خوب اومدی
چرا هست، ایکونش یه میکروفون رو میزی سبزه
احتمالا" تو لیست ویجت هایی که باید تو desktop باشن نیست
باید بری تو setting بعد تو قسمت ویجت ها ضبط صدا رو تیک بزنی تا اونجا بیاد
دقیقا نمی دونم mkv رو ساپورت می کنه یا نه. اما من با این برنامه ویدئو هامو تبدیل می کنم و میریزم تو گوشی.حجمش کمه دانلود کن ببین ساپورت می کنه یا نه.100% پشیمون نمیشی.
یکی از بهترین و قوی ترین برنامه ها واسه تبدیل فرمت های مختلف به 3gp هستش.
Allok 3GP to Converter v5.1.626.0:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر نه Div و نه DivX sh ساپورت می کنه
داداشم هر چقدر پول می دی آش می خوری. برو I900 بخر همه کاری برات می کنه
برای عوض کردن رینگتون SMS از قسمت Settings > Phone Profiles ، بعد از کلیک کردن روی فلش سمت راست پروفایل مورد نظرت، روی گزینه ی سمت راست بالا (اون جا که نوشته ... Incoming) کلیک کن و از لیست باز شده، گزینه New Messages رو انتخاب کن، حالا میتونی زنگ SMS رو عوض کنی.
برای شورت کات یه سری به قسمت Widget ها بزن. شاید برنامه مورد نظرت جزو ویجت ها باشه:
تم رو هم از آدرس زیر میتونی عوض کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس پس زمینه منوی اصلی رو هم از قسمت زیر میتونی عوض کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ریختن عکس ها روی کامپیوتر هم نرم افزار PC Studio که تو سی-دی هست رو نصب کن. از طریق این برنامه میتونی به مموری خود گوشی دسترسی پیدا کنی. بهتره که محل پیش فرض ذخیره کردن عکس ها رو از مموری خود گوشی به مموری کارتی که خودت رو گوشی گذاشتی تغییر بدی (از آدرس زیر):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تاریخ هم Date system رو بذار رو Shamsi. همچنین Time zone updating رو هم از حالت اتوماتیک بردار. فکر کنم درست بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
Last edited by mahdi_mbi; 18-10-2009 at 21:13.
دوست عزیز با کوون (جت آدیو) میتونی کانورت کنی
همچنین با برنامه ی total video convertor
دومیه معمولا کیفیت بهتری تحویل میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)