میگم داداش خارج از این مطالب یه برنامه بزار تا قبل عید بریم شمال![]()
میگم داداش خارج از این مطالب یه برنامه بزار تا قبل عید بریم شمال![]()
با سلام خدمته تمام دوستان.
یه سوال از خدمتتون داشتم ممنون میشم همتون نظرتونو بگین.
من تا حالا 10 تا گوشی عوض کردم در واقع هرچند ماه یه گوشی عوض میکنم الان یه ان 79 دستمه دیگه خودم خسته شدم انقدر گوشی عوض کردم.متاسفانه گوشیها واسم تکراری میشه و از جذابیت هم میفته.حالا میخوام یه گوشی بخرم که حداقل 3سال داشته باشم بین 2 تا گوشی 3جی اس و اچ دی2 موندم کدومو انتخاب کنم.در ضمن من این 100 صفحه را خوندم و کمی اطلاعات بدست اوردم.
چیزایی که من از یه گوشی میخوام به ترتیب الویت براتون مینیویسم که شماهم دور از تعصب منو راهنمایی کنین.
1.برنامه خوری گوشی
2.جذابیت فوق العاده گوشی که اصلا خسته نشم و روز به روز منو بیشتر به گوشیم وابسته کنه بطوری که اگه با یه گوشیه دیگه نتونم کار کنم
3.رابط کاربریش وراحتی کار باگوشی توپ باشه
4.اینترنتش عالی باشه چون زیاد استفاده میکنم(وایرلس دارم)
5.تاچ عالی باشه
6. کیفیت و بلندی صدا
7.دوربین
اینها رو طبق خواسته های خودم ازگوشی ترتیب بندی کردم مثلا دوربین واسم کم مهمه ولی برنامه خوری و جذابییت گوشی واسم فوق العاده مهمه.
ممنون میشم همتون نظرتونو بدین
موفق باشین
با سلام به شما دوست عزیز ،
100% آیفون!
به گفته ی مایکرو سافت :
Windows Mobile 7 بروی HTC HD 2 نصب نخواهدشد! پس HD2 همین الان بازی رو واگذار کرده!
حالا میفهمید اپل یعنی چی!
اپل بعد از سه سال هنوز هم آیفون 2G رو ساپورت نرم افزاری و فریموری میکنه!
در حالیکه مایکرو سافت به همین راحتی HD2 رو بعد 3ه ماه حذف کرد!!!!
به نظر من سرمایه گذاری روی یک برند تایوانی هیچ نتیجه ای جز پشیمونی ، نخواهد داشت!
دیدید که ، تازه این مایکروسافت بود ، همون مایکرو سافتی که یه جورایی به HTC مدیونه! اگر گوشی های HTC نبود ، کی می فت سراغ ویندوز موبایل!
من که ، همون Ctrl+Alt+Delete ویندوز XP برای هفت پشتم بسه!
حالا ببینید گوگل چه کار میکنه! گوگلی که با وجود گوشی های HTC ، زیر بار نرفت و گوشی خودشو به هر قیمتی بیرون داد!
حالا می فهمید ، که Think Different یعنی چی!
سعی کنید ، متفاوت بیندیشید!
اینو در مورد آیفون نمیگم! در مورد کلیه ی محصولات اپل میگم!
هر سئوالی درباره ی محصولات اپل داشتی (از آیپاد نانو تا مک پرو!) ، من در خدمتم!!!
Last edited by Microsoft24; 07-03-2010 at 16:44.
من پایم دکتر جان
برنامه بزار بریم
راستی دوستان یه سوال دیگه
به نظرتون میارزه الان گوشیمو جیلبرک کنم(با این دردسرای خاموش نکردن و ....)
یا صبر کنم جیل فول بیاد بعدا؟؟؟
د.ست عزیز ممنون از راهنماییت ممنون میشم بقیه هم نظزشونو بگن.
Think Different منظورتون یعنی چی میشه واضح تر بگین.؟
یه سوال دیگه هم دارم از شما.من از این گوشی به نظرتون خسته نمیشم؟بعضی از موارد رو تو این تالار و بقیه تالارها متوجه شدم نسبت به 3جی اس و برنامه هاش و ... مثل انلاک و جیلبریک وبعضی چیزهارو هم متوجه نشدم مثل shsh که نمیدونم اصلا چی هست.میخواستم ببنیم اگر این گوشی رو بگیرم میتونم چیزایی که یاد نگرفتم را یاد بگیرم که چی هست میتونم از شماها کمک بگیرم و همچنین بقیه دوستان؟میتونم اگه به مشکلی بخورم خودم با کمک دوستان حل کنم از پس این گوشی میتونم بر بیام؟ببخشید این سوالو میپرسم چون الان میگین هنوز نخریده اینو میپرسه.من بعضی هارو میبینم این سوالو میپرسن اونایی که گوشیشونو اپدیت میکنم و دیگه انتن ندارن یعنی گوشیشون انلاک فاکتوری نبوده ایا درست متوجه شدم؟فقط موقع خرید باید از چه راهی بجز اپدیت کردن متوجه بشم که انلاک فاکتوری هست نه انلاک نرم افزاری؟ممنون میشم بگین. ممنون میشم باز نظرتونو لطف کنین.
Last edited by dading; 07-03-2010 at 18:51.
ببین کلا اپل همه چیزش متفاوته. مثلا تاچ سکرینش اینقدر راحت و نرمه که اصلا دیوانش میشی من تو هیچ گوشیه دیگه ای ندیدم خیلی حال میده.
اصلا خسته نمیشی چون تا ازش خسته می خوای بشی یه بازی جدید میاد باسش معتادت می کنه دوباره من یه هفته روزی 3 ساعت gta iv هر روز بازی می کردم حالا دارم nba بازی میکنم و اصلا خسته کنده نیست
به نظر من چیزی جز gs نخر چون سرعتش 2 برابره و دوربینش با اون که 3 هست ولی تو روز دسته کمی از 5 نداره فیلم برداریشم خوبه. وقط تو شب مشکل داره
اصلا هم نگران جیل و این چیزا نباش فقط یادت باشه به فریمور 3.1.3 نبری.
دوست عزیز ،
من الان از فریمور 3.13 استفاده میکنم!
و مشکلی هم ندارم!
منتها گوشی من از سری اول 3G S ه و مشکل ، سری جدید رو نداره! کی هی بره تو Recovery Mode !
فقط اگه میشه جواب این سواله منم بدین ممنون میشم.
اونایی که گوشیشونو اپدیت میکنن و دیگه انتن ندارن یعنی گوشیشون انلاک فاکتوری نبوده ایا درست متوجه شدم؟فقط موقع خرید باید از چه راهی بجز اپدیت کردن متوجه بشم که انلاک فاکتوری هست نه انلاک نرم افزاری؟از سریال باید متوجه شد؟از کجا باید بفهمم که انلاک فاکتوریه نه نرم افزاری؟
با سلام به شما دوست عزیز ،
بله!
ببینید ، راههای زیادی هست ولی بهترینش ، چک کردن پارت نامبر گوشی با پارت نامبر های آنلاک اپل ه!فقط موقع خرید باید از چه راهی بجز اپدیت کردن متوجه بشم که انلاک فاکتوری هست نه انلاک نرم افزاری؟از سریال باید متوجه شد؟از کجا باید بفهمم که انلاک فاکتوریه نه نرم افزاری؟
اما ، سعی کنید از شخص قابل اطمینان تهیه کنید !
بعضی فروشنده ها ، گوشی رو آکبند باز می کنند و جلوی خودتتون به iTunes وصل می کنند و آنتن میگیرند! مثل قروشگاه کریستال در پایتخت!
به نظر من ، این بهترین راهه ، چون جای هیچ شک و شبهه ای رو باقی نمی زاره!
میخوام بگید چه نرم افزار های کرک شده (به زبون خودمون) یا چه نرم افزار هایی که بابتش پولی ندادید روی گوشیتون هست با ذکر کار برد
و ایا از ایتونر میشه نرم افزاری رو گرفت بعدش کرکش کرد؟اگر نه شما نرم افزاراتون رو از کجا دانلود میکنید
ممنون میشم دقیق جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)