ببنم شمام اين شايعه رو شنيدين كه فردا (شنبه)نتايج مياد؟ميگن واسه ارشدم همينجوري شده گفتن 10 خرداد 1 خرداد اومده!كسي اطلاعات تكميل تري نداره؟
ببنم شمام اين شايعه رو شنيدين كه فردا (شنبه)نتايج مياد؟ميگن واسه ارشدم همينجوري شده گفتن 10 خرداد 1 خرداد اومده!كسي اطلاعات تكميل تري نداره؟
سلام..درسته...من یه دوست داشتم پارسال رفت همین رضوانشهر با رتبه ی 14000 منطقه 2....
البته سهمیه جابازی 35 % داشت باباش...البته خیلی تاثیر نداره ولی خوب دیگه رفت...
دقیقا من هم شنیدم... میخواستم اعلام هم کنم اما گفتم شاید شایعه باشه....
در هر حال امشب رو بچه ها نباید از دست بدید... از ین سازمان سنجش همه چیز بر میاد...
برای کلیه دوستان:
آخری خط این صفحه را لطفا بخونید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
"تبصره3: قيد كلمه شبانه در مدارك فراغت از تحصيل دانش آموختگان دوره هاي شبانه الزامي است"
Last edited by payman1991; 24-07-2009 at 10:00.
قبلا ذکر میشده ولی حالا همچین چیزی منسوخ شده
ببخشید شاید مسخره به نظر بیاد ولی وقتی اعلام نتایج سراسری رو میکنن روز قبلش نفرات برترو اعلام میکنن یعنی یه روز زودتر پس به نظرم باید ببینیم کی برترا اعلام میشن
بعد پشتیبان میگفت قلمچی میتونه زودتر نتایجو بگیره به شما کسی نتیجتونو گفته الان؟
راجع به شبانه هم که میگید قید میشه حتی اگه قید هم بشه اختلاف رتبه شبانه با روزانه تا جاییکه شنیدم خیلی نیست پس اگه بخواد قید هم بشه فکر نکنم اونقدر افتضاح باشه !!هست؟؟
سلام به همه عزيزان
آقا ما هم دوباره اومديم و مزاحم شما ميخوايم بشيم!!!
فقط نميدونم چه جوري اين 100 صفحه رو بخونم
سعيد جان كم كم بايد آماده شي براي شيريني ها!! بقيه بچه ها نميتونن شيريني بخورن ما كه اصفهانيم ....!!
================================================== ==
اينم براي اينكه اسپم نشه!
راستي نتايج كي مياد؟!!!!!
راستي! سيدي سامان رشته بسيار مزخرفه
پارسال يادمه كانون يه سيدي داد براي انتخاب رشته خيلي چيز قشنگي بود اونو گير بيارين حله!
Last edited by soheiltaker; 24-07-2009 at 11:19.
همون یادگار ماندگاره؟ آزاد هم میفروشن؟
راستی سهیل توهم سال دومی بودی؟(اگه بودی نظرت رو راجع به موندن بگو)
اقا من این درصدای 88 امه ریاضی .... معماری تهران میخوام ... چه روزانه چه شبانه :
ادبیات : 58
عربی : 60
معارف : 65
زبان : 68
زیاضی : 28
فیزیک : 47
شیمی : 60
برای ما که هنوز دانشگاه نرفتیم انقدر مهمه که آزاد باشه یا سراسری یا روزانه یا شبانه ولی بعدا که کسی بخواد دنبال کار بره متوجه میشه این چیزا زیاد اهمیتی نداره بیشتر به شرایط اون موقع آدم بستگی داره. البته منظورم این نیست که مثلا فارغ التحصیل دانشگاه های تهران شرایطش با کسی که از آزاد یه شهر کوچیک مدرک گرفته یکی باشه(هر چند من یه نفرو میشناسم برق شریف می خوند بعد از اینکه فوق گرفت تو یه شرکت معتبر کار میکرد.بعدا که واسه دکترا از ایران رفت برادرش با لیسانس برق از یه دانشگاه آزاد خیلی داغون رفت جای اون!!)
ولی بین شبانه و روزانه ی یک دانشگاه خاص فرق زیادی نیست.واسه ارشد که مطمئنم تو مدرک ذکر نمیشه سر یک کلاس هم هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)