آره اپرا مینی به سرور خود اپرا وصل میشه و مثل شیلترشکن عمل میکنه.
من جدیدا استفاده نکردم ولی قدیما که اینترنت استفاده میکردم شیلتر نداشت.
آره اپرا مینی به سرور خود اپرا وصل میشه و مثل شیلترشکن عمل میکنه.
من جدیدا استفاده نکردم ولی قدیما که اینترنت استفاده میکردم شیلتر نداشت.
برنامه اي به نام :
Telexy.Networks.SymVPN
كه براي نصب بايد گوشي در حال هك باشه.. متاسفانه لينك ندارم :( اما بگرديد سرچ كنيد هست واسه دانلود
سلام
من دوتا خط دارم تازگی گوشی 5530 خریدم و مشکل اینجاست!
خط اولم که 0912 را انتقال صوتی (دایورت) میکردم روی ایرانسل ولی حالا وقتی زنگ میرنم به خط اول میگه همچنین شماره
وجود نداره! ولی بدون دایورت کار می کنه مشکل از گوشی است !!!!
من مشکل ویروسم هل شد مستر ریست کردم اما کاری کردم که مسیج هام و کانتکتم پاک نشه.
حالا می خوام آپدیت کنم،برای اینکه فارسی هم اضافه بشه چکار کنم؟
اصولا کار خاصی باید بکنم تا دچار مشکل نشه گوشی؟
بعد از آپدیت با مستر ریست گوشی به حالت قبل از آپدیت بر میگرده؟
فکر نکنم مشکل از گوشی باشه.خط اولم که 0912 را انتقال صوتی (دایورت) میکردم روی ایرانسل ولی حالا وقتی زنگ میرنم به خط اول میگه همچنین شماره
وجود نداره! ولی بدون دایورت کار می کنه مشکل از گوشی است !!!!
از خط هاست احتمالا.
با یه گوشی دیگه تست کن ببین چی میشه.(حال کردی راهنمایی رو؟)
خدا رو شکر!من مشکل ویروسم هل شد مستر ریست کردم اما کاری کردم که مسیج هام و کانتکتم پاک نشه.
حالا می خوام آپدیت کنم،برای اینکه فارسی هم اضافه بشه چکار کنم؟توی تاپیک بالا کامل توضیح دادن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر گوشی دیگه برا همیشه فاری میمونه مگر اینکه بازم به یه زبون دیگه اپدیت کنید!بعد از آپدیت با مستر ریست گوشی به حالت قبل از آپدیت بر میگرده؟
Last edited by SAH-IE; 19-05-2010 at 18:46.
سلام دوستان
من اینترنت ندارم هر 3 , 4 روز می تونم بیام
چه خبر ؟ آپدیت جدید نیومده ؟
یه سوال هم داشتم . برنامه ای هست که بتونه مشخصات v ....p .*n رو بگیره و با موبایل بهش وصل شه ؟
من همین الان می خوام گوشیم رو آپدیت کنم.
از اون تاپیک چیزی نفهمیدم،فقط یکی برای من توضیح بده چجوری فارسی اضافه کنم به گوشیم؟؟
ممنون
ببین اول ازهمه باید پروداکت کد گوشیتو به یه پروداکت کد فارسی عوض کنی.نوکیا برای هر زبانی یه پروداکت کد داره.مثلا برا مجموعه زبان فارسی و رنگ مشکی قرمز 0577076 است.از اون تاپیک چیزی نفهمیدم،فقط یکی برای من توضیح بده چجوری فارسی اضافه کنم به گوشیم؟؟
--------------------------------------------------
پروداکت کد فارسی 5530
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
-------------------------------------------------
شما نرم افزار NSS 1.0.38.15 رو از همون تاپیک دانلود کن و پروداکت کد رو عوض کن. برا عوض کردن پروداکت کد مثل زیر عمل کن:
گوشیو به پی سی وصل کن.
نرمافزار NSS رو اجرا کن.
توی صفحه اول نرم افزار سمت راست بالا روی علامت ذره بین کلیک کن تا گوشی شناسایی بشه.
بعد روی Phone Info کلیک کن .(تقریبا سمت چپ بالا)
بعد تیک روبروی Product Code رو بزن.
بعد Scan رو بزن.
بعد Read رو بزن.(در این حالت پروداکت کد گوشیو نشون میده)
پروداکت کد فارسی رو روبروی Product Code وارد کن و گزینه Write رو بزن.
اگه ارور نداد پس پروداکت کدت عوض شده.یه بار برنامه رو ببند و از اول باز کن ببین پروداکت کد رو چند میزنه.
حالا که پروداکت کد عوض شد با Nokia Software Updater گوشیو آپدیت کن.
***توی تاپیک مربوطه خیلی بهتر توضیح داده.
***نرم افزارا همه همونجا هست.
***اگه از NSS ورژنی جز ورژن 1.0.38.15 استفاده کنی برای 5530 کار نمیکنه!(حداقل برا من اینجور بوده!چون من از 1.0.35.14 استفاده کردم ارور میداد)
موفق باشی
ممنون.اگه آفلاین آپدیت کنم نمیشه؟حالا که پروداکت کد عوض شد با Nokia Software Updater گوشیو آپدیت کن.
سلام دوستان. من تازه 5530 گرفتم.(نقره ای) یه مشکل دارم اونم اینه که رادیو نداره. خیلی تو منو ها گشتم نبود.کمک کنید.
![]()
sotware version : v 20.0.080
software version date : 16-11-2009![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)