از بین فریمور های موجود و جدید فریمور آسیایی S800MDXJC1 و فریمور فارسی S8003JPIL1 قابلیت شناسایی contants در سیمکارت ایرانسل را دارند
از بین فریمور های موجود و جدید فریمور آسیایی S800MDXJC1 و فریمور فارسی S8003JPIL1 قابلیت شناسایی contants در سیمکارت ایرانسل را دارند
ممنون میشم...partgah..خان بم اسم اون نرم افزاره چی هست..همونی که من نوشتم هست....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .
آخرین فریمور موجود برای سامسونگ جت در ایران که مشکلات خیلی کمتری نسبت به فریمورهای قبلی دارد
S8003JPIL1 میباشد
ما که دسترسی نداریم ولی دوستانی که به نمایندگی های مایکروتل دسترسی دارند زحمتشو بکشن یه طوری بگیرن بزارن بقیه هم استفاده کنن
جایی نقشه تبریز رو دیدی؟من که نتونستم پیدا کنم.یکی هم بود مال خیلی وقت پیش بود.
من گوشيمو تازه گرفتم به سختي تونستم با واي فاي اون به Adsl خونمون وصل شدم (كلي تنظيمات بايد ميكردم)
اما وقتي ميخوام برم اينترنت نميتونه وصل بشم بهش !!! كسي ميدونه چشه؟
مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟من گوشيمو تازه گرفتم به سختي تونستم با واي فاي اون به Adsl خونمون وصل شدم (كلي تنظيمات بايد ميكردم)
اما وقتي ميخوام برم اينترنت نميتونه وصل بشم بهش !!! كسي ميدونه چشه؟
===
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من همرو گام به گام انجام دادم....حتی نقشه آفلاین هم اومد....اما استارت رو هم که میزنم اتفاقی نمیوفته .....باید چقدر صبر کنم..؟؟توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .
توی فضای آزاد امتحان کن ، معمولا توی خونه و فضای بسته خیلی سخت کار میکنه gps
فضای باز بود....چراغ هاش هم همه سبز شد...اما استارت رو که زدم..فرقی نکرد..اتفاقی نیوفتاد..؟؟توی فضای آزاد امتحان کن ، معمولا توی خونه و فضای بسته خیلی سخت کار میکنه gps
[QUOTE=alone_boy;4874455]مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟
===
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره پسورد داره ولي من پسوردش و زدم علامت واي فاي هم سبزه يعني كه وصل ولي وقتي ميرم تو اينترنت ميگه servis is unavailble ya dns fail
راستي يه مشكل ديگه من يه برنامه جاوا رو با بلوتوث ريختم رو گوشيم و اينستالش كردم بعد كه اجرا نميكنه ميگه
Java Error"
No Memory Avilable"
بعني اينطوري نميشه برنامه نصب كرد؟!
دوستان میشه یکم در مورد فریمور های این گوشی توضیح بدین؟
چه جوری باید فریمور هاشو عوض کرد؟ و الان کدوم فریمور از همه بهتره؟
کلا فریمور چیه ؟!!!!!
ببخشید اگه ابتدایی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)