نسخه ی 7 خوبه ولی یک قابلیت رو نمیدونم چرا نداره و اون اینه که دکمه ی back نداره تا برگردی سراغ کلمه های قبلی که بهش دادی ترجمه کنه
من نسخه ی 10 ریختم ولی دو تا ایراد داره:
دکمه های ctrl+right click فعاله ولی کار نمیکنه
صدای تلفظ کلماتش کار نمیکنه
نسخه ی 7 خوبه ولی یک قابلیت رو نمیدونم چرا نداره و اون اینه که دکمه ی back نداره تا برگردی سراغ کلمه های قبلی که بهش دادی ترجمه کنه
من نسخه ی 10 ریختم ولی دو تا ایراد داره:
دکمه های ctrl+right click فعاله ولی کار نمیکنه
صدای تلفظ کلماتش کار نمیکنه
کسی میتونه یه لینک از یه ورژن بزاره که کرکش از کار نیفته؟؟؟؟؟ 100 تا ورژن دانلود کردم همش از کار میفته دو روزه.
دوستان موقع ترجمه متن این ارور میاد. باید چیکار کنم؟!!
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193)
کسی babylon human voice - american english رو داره لینک دانلودشو بذاره؟
ببین این دو تا صدا بدردت میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by NorthBridge; 08-07-2013 at 18:12.
بابیلون 9 دارم. با مرورگر comodo dragon کار نمیکنه کسی راه حلی داره؟
دوستان ، پیرامون بحثی که قبلن درباره ی نحوه ی قطع دسترسی بابیلون گفته شد در لینک پایین:
نیاز دانستم یک نکته ای را هم اضافه کنم.. با اینکه شما در فایل hosts از دسترسی بابیلون به سرور خودش جلوگیری میکنید ، ولی اگر درحال استفاده از p-roxy باشید دیگه فایل hosts ایگنور میشود و در نظر گرفته نمیشود و بابیلون به راحتی میتواند با سرورش ارتباط برقرار کند. کلن در ویندوز وقتی که پروکــسی استفاده میکنید ، فایل hosts نادیده گرفته میشود و حتا با مرورگر میتوانید به سایتهایی که محدود کرده اید ، بروید. درصورتی که راهی برای این پیدا کردم اینجا خواهم گذاشت.
بابیلون 7 ، دکمه ی برگشت و همچنین دکمه ی جلو را دارد ، این یکی از قابلیتهایی هست که من را مجذوب خودش کرده. اگر اشتباه نکنم ورژن 8 این قابلیت را ندارد.
بابیلون 7 رو روی ویندوز 8 نصب کردم وبه خوبی داره کار میکنه.فقط مشکل اینجاست که کلمات رو در گوگل کروم 28 تشخیص نمیده.کسی راه حلی داره؟
چطوری این دوتا رو فعال کنیم؟
من نصبشون میکنم و لی هیچی نمیشه، تو قسمت sound هم چیزی اضافه نشد. چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)