آخ که یه دو سیم کارت هم داشت که دیگه معرکه میشد.
روی بعضی گوشیهایی که مخصوص ژاپمه میزارهولی بعدش زوم اپتیکال گزاشت که هنوز se نمیدونه چیه
تفریبا 3 سال پیش روی w960 گذاشت. قبلش هم فکر کنم داشتمموری داخلی میزاره که بازم se نمیدونه چیه
این چیزی نیست که یه شرکت بدونه یا ندونه. مثل زمانی که همه 16m color داشتن و SE با 262k تصویر شفاف تری داشت اینم همینه. هروقت واقعا نیاز بشه میزارهصفحه oled میزاره که se نمیدونه چیه
-----------------
این آواتارتم عوض کن حالم بهم خورد شب جمعه ای![]()
خوبه تاچ فوکوسم اولین بار روی جی900 سونی سوار شد
تاچ فوکوسو که گفتم سامسونگ نمیدونست چیه ولی حالا ترکینگ تاچ فوکوس میزاره که اس ای نمیدونه چیه
فرقش اینه که وقتی رو یه چیزی زدی که فوکوس کنه اگه حرکت کرد دنبالش میکنه و بازم روش فوکوس میکنه
بله درسته ! بايد اين كارو بكنه ولي اين كارو نمي كنه!فقط دهن پر كنهفرقش اینه که وقتی رو یه چیزی زدی که فوکوس کنه اگه حرکت کرد دنبالش میکنه و بازم روش فوکوس میکنه
قبول داري؟![]()
نــــــــــــــــــــــهقبول داري؟![]()
![]()
قیمت : 770 جمهوری .
حسن این آواتارت خیلی خوشگله فقط اگه میشه سریع عوضش کن![]()
حسن آواتارت عشقه!از بستگان هستن؟
قبول نداري؟ منم قبول ندارمنــــــــــــــــــــــه![]()
![]()
نه قبول ندارم ...... الان امکانات دوربین 8510 مثلاً یا هر گوشی دیگش الکیه ؟ نه ..... مثلاً اسمایل شاتش که خیلی خوب عمل میکنه و بقیه چیزاش ؟ کدومش الکیه ؟ ..... چرا سامسونگ هر چی امکانات میزاره هی میگین الکیه ؟
انقدم به آواتار من گیر ندین![]()
![]()
زورشون میگیرهچرا سامسونگ هر چی امکانات میزاره هی میگین الکیه ؟فقط دوست دارن بگن X ما
![]()
حسن حالا این کی هست![]()
خانمم ... زنم ... عشقمحسن حالا این کی هست![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)