اين 5 تا LED ميزان شارژ باتري شما رو نشون ميده ، هر كدوم حدودا 20 % رو نشون ميدنکسی چیزی از چراغ های پشت باطری میدونه؟
اين 5 تا LED ميزان شارژ باتري شما رو نشون ميده ، هر كدوم حدودا 20 % رو نشون ميدنکسی چیزی از چراغ های پشت باطری میدونه؟
من Dell مودل Vostro 1500 دارم . 2ساله دارم باحاش کار میکنم , واقعا حرف نداره .
فقط یک مشکل داره که با سون خوب مچ نمیشه !
درضمن : ویدوزه ویستا ارجینال خودش هم عالیه
سلام. من با توجه به توصیه اطرافیان تصمیم گرفتم دل بخرم اما رو مدلش خیلی شک دارم تا حالا جاهای مختلف فروم هم پرسیدم اما جواب نگرفتم. خواستم ببینم به نظر شما بهترین کانفیگ رو کدوم لپ تاپ دل داره (درضمن طراحی قشنگ هم داشته باشه!!!)
ممنون میشم اگه جواب بدین.
با سلام البته اول از متخصصین یه عذر خواهی بکنم بابت جسارتم که دارم نظر می دم ولی دوست من شما باید اول مقدار پولی که می خوایی خرج کنی رو بسنجی بعدشم احتیاجات خودت رو برررسی کنی من خودم مدل Studio 1555 دارم تازه خریدم و فعلاً که خوبه و کاملاً ازش راضیم فقط کیفم یه ذره سنگینه ازیتم میکنه همین
بابا دوستان کم لطف نباشن به سوالات من که تو صفجه قبل هستش جواب بدن ممنون میشم
Last edited by saam_metal5; 09-01-2010 at 00:50.
من خودم اولش studio xps رو انتخاب کرده بودم حالا یا 13 یا 16 هنوز تصمیم نگرفته بودم، ولی شنیدم مثل این که قدیمی شده و از اینجور چیزا. در صورتی که تو سایت خود دل هم جزو بهتریناست. فقط میگن خیلی داغ میکنه. درسته؟
دوستان 1555 رو پیشنهاد میکنین بیشتر یا studio xps ؟؟
منم الان 2ماهه دارم در مورد مدل های studio دل تحقیق میکنم و بعد از تحقیقات فراوون مدل 1557 رو انتخاب کردم.
فرقش با 1555 یکی cpu core i7 و رم های DDR3 شه که تو 1555 DDR2 هست.فقط شنیدم بیشتر از 1555 داغ میکنه که میتونم باهاش کنار بیام
سلام : بعد از نصب ویندوز xp رو دل 1555 دکمه eject دی وی دی رایتر از کار افتاده
فقط میشه از توی my com اجکت زد
یکی گفت که باید از توی سایت دل اپلیکیشنش رو بگیرید
این موضوع ربطی داره به نصب ویندوز یا نه ؟
یکی از بچه ها یه جا گفته : از سه تا usb یکیش ساتاست !!!! منظورش چیه ؟؟؟
Last edited by MoJtaBa.R; 13-01-2010 at 16:44.
سلام
من studio 1557 9cell battery دارم و برای افزایش عمر باطری میخوام کاری کنم که تا وقتی شارژ به 80% نرسیده شارژ نکنه از یکی شنیده بودم با تنظیمات خود دل میشه این کاررو کرد ولی تو لپ تاپ من اینو نداره.
به نظر شما چه کار کنم؟
دوستان هر کسی این dell vostro 1015 روداره یک عکس چراغ های دور صفحه کلیدش بزاره.دستتون درد نکنه.![]()
برنامه QuickSet رو دانلود و نصب کنید.
اون USB ساتا منظورش اینه که هارد اکسترنال ساتا بهش وصل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)