دوستانی که توی بازی کرش میشن...لطفا تنظیم shadow رو low نزارید...مشکلش همینه فقط
دوستانی که توی بازی کرش میشن...لطفا تنظیم shadow رو low نزارید...مشکلش همینه فقط
جدی میگی؟ یعنی مال شما هم وقتی از medium پایینتر میزاری میپره بیرون؟!!
اگه اینجوری باشه خیلی بده چون من گرافیکم خیلی قوی نیست و مجبورم با گیر بازیش کنم
سلام
من این بازی رو گرفتم ولی نمیدونم چرا افت فریم داره هم رو تنظیمات متوسط و هم بالا یکی هست
اینم سیستمم
CPU=intel core 2 duo e4500
VGA=512- 8600 GT
RAM=4gig ocz
اینم کرک....
( اگه آنتی ویروستون فایل rld.dll رو به عنوان تروجان شناخت..به گردن من نندازین..کرکش اینطوریه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان...من به نکات عجیبی پی بردم...اول اینکه وقتی گرافیک رو حداقل میذارم بازی خیلی گیر می کنه...یعنی هی گیر داره و منظم تصویر ظاهر نمی شه و وقتی گرافیکو بالا می برم همه چی صاف و بهتر نشون می ده..راستی گرافیکم 8400 ..دوما وقتی مسابقات معمولی یعنی همون quick race رو می ری باز هم پول و امتیاز میده که در نوع خودش جالبه.....
تازشم سیستم رانندگی با فرمونش خیلی سخت شده که اولش آذار دهنده بود ولی حالا با bmw m3 هیچ کس حریفم نیست و راحت با سر خوردن تمام پیچ ها رو رد می کنم...
یه سوال داشتم یه جور مسابقه ها هستن که یکی جلو و دیگری عقب بازی رو شروع می کنیم و مسابقه می دیم و تو راند دوم جامون عوض می شه و من عقب می رم و حریفم جلو بازی رو شروع می کنه...هدف چیه؟؟..هر دفعه می بازم..
در اینکه grid یه شاهکار بود که حرفی نیست . ولی من shift رو خیلی حرفه ای تر از grid دیدم. ولی نظرا فرق میکنه دیگه .
اگه damage رو روی full بزاری خراب شدن هم واقعی میشه .
مطلبی که چند صفحه پیش در مورد عوض کردن دنده به صورت دستی گفتم رو کسی امتحان کرد ؟ خیلی شتاب و سرعت رو بالا میبره
Last edited by night lord; 25-09-2009 at 23:17.
وقتي وارد بازي ميشم آسمون سياه ميشه، مشكل چيه؟
![]()
hesam جان ممنون.سریال دارم.نمیدونم کجا وارد کنم؟کسی بلد هست؟
تو این مرحله فرقی نداره که موقع شروع جلوتر باشی یا عقب تر.
مهم اینه که یا از رقیبت پنج ثانیه جلوتر بیفتی، یا اینکه زودتر از اون به خط پایان برسی.
اگر سعی کنی یه جوری به ماشین طرف ضربه بزنی و منحرفش کنی، اون وقت می تونی راحت ازش جلو بیفتی.
گاهی اوقات من تو ده ثانیه ی اول ، بازی رو می بردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)