تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 177 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

دوستانی که توی بازی کرش میشن...لطفا تنظیم shadow رو low نزارید...مشکلش همینه فقط

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اگر وارد بازی میشد و زمانی که بازی شروع میشه میاد بیرون مربوط به گرافیک هست ، البته نه این که گرافیکتون نکشه در کل گرافیک بازی رو خیلی بیاری پایین بازی این طور میشه تنظیمات رو از Mediom کمتر کنی موقع شروع بازی میاد بیرون .
    جدی میگی؟ یعنی مال شما هم وقتی از medium پایینتر میزاری میپره بیرون؟!!
    اگه اینجوری باشه خیلی بده چون من گرافیکم خیلی قوی نیست و مجبورم با گیر بازیش کنم

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو گرفتم ولی نمیدونم چرا افت فریم داره هم رو تنظیمات متوسط و هم بالا یکی هست
    اینم سیستمم
    CPU=intel core 2 duo e4500
    VGA=512- 8600 GT
    RAM=4gig ocz

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

اینم کرک....
    ( اگه آنتی ویروستون فایل rld.dll رو به عنوان تروجان شناخت..به گردن من نندازین..کرکش اینطوریه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه s4lish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my computer

پيش فرض

سلام دوستان...من به نکات عجیبی پی بردم...اول اینکه وقتی گرافیک رو حداقل میذارم بازی خیلی گیر می کنه...یعنی هی گیر داره و منظم تصویر ظاهر نمی شه و وقتی گرافیکو بالا می برم همه چی صاف و بهتر نشون می ده..راستی گرافیکم 8400 ..دوما وقتی مسابقات معمولی یعنی همون quick race رو می ری باز هم پول و امتیاز میده که در نوع خودش جالبه.....
    تازشم سیستم رانندگی با فرمونش خیلی سخت شده که اولش آذار دهنده بود ولی حالا با bmw m3 هیچ کس حریفم نیست و راحت با سر خوردن تمام پیچ ها رو رد می کنم...

یه سوال داشتم یه جور مسابقه ها هستن که یکی جلو و دیگری عقب بازی رو شروع می کنیم و مسابقه می دیم و تو راند دوم جامون عوض می شه و من عقب می رم و حریفم جلو بازی رو شروع می کنه...هدف چیه؟؟..هر دفعه می بازم..

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من با آخرین تنظیمات بازی هر دو رو بازی کردم.اگه تو پیست نگاه کنید گرید واقعا بهتره.یه چیز دیگه اینکه وقتی تو گرید تصادف میکردید ماشین دچار عیب میشد ولی تو این با اینکه 1-2 سالی از گرید میگذره تو این بازی هر چقدر هم ماشین داغون شه هیچ چی نمیشه که واقعا غیر واقعی هست.حرکت ماشین هم از توکابین قشنگه ولی وقتی با یه دوربین دیگه نگاه میکنیم اصلا واقعی به نظر نمیاد و هی بالا پایین میپره.ولی در کل بازیه وقت پر کنیه و عمرا به گرید که 2 سال پیش اومده نمیرسه.
    در اینکه grid یه شاهکار بود که حرفی نیست . ولی من shift رو خیلی حرفه ای تر از grid دیدم. ولی نظرا فرق میکنه دیگه .
    اگه damage رو روی full بزاری خراب شدن هم واقعی میشه .

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مطلبی که چند صفحه پیش در مورد عوض کردن دنده به صورت دستی گفتم رو کسی امتحان کرد ؟ خیلی شتاب و سرعت رو بالا میبره
    Last edited by night lord; 25-09-2009 at 23:17.

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتي وارد بازي ميشم آسمون سياه ميشه، مشكل چيه؟

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

hesam جان ممنون.سریال دارم.نمیدونم کجا وارد کنم؟کسی بلد هست؟

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام دوستان...من به نکات عجیبی پی بردم...اول اینکه وقتی گرافیک رو حداقل میذارم بازی خیلی گیر می کنه...یعنی هی گیر داره و منظم تصویر ظاهر نمی شه و وقتی گرافیکو بالا می برم همه چی صاف و بهتر نشون می ده..راستی گرافیکم 8400 ..دوما وقتی مسابقات معمولی یعنی همون quick race رو می ری باز هم پول و امتیاز میده که در نوع خودش جالبه.....
    تازشم سیستم رانندگی با فرمونش خیلی سخت شده که اولش آذار دهنده بود ولی حالا با bmw m3 هیچ کس حریفم نیست و راحت با سر خوردن تمام پیچ ها رو رد می کنم...

یه سوال داشتم یه جور مسابقه ها هستن که یکی جلو و دیگری عقب بازی رو شروع می کنیم و مسابقه می دیم و تو راند دوم جامون عوض می شه و من عقب می رم و حریفم جلو بازی رو شروع می کنه...هدف چیه؟؟..هر دفعه می بازم..
    تو این مرحله فرقی نداره که موقع شروع جلوتر باشی یا عقب تر.
    مهم اینه که یا از رقیبت پنج ثانیه جلوتر بیفتی، یا اینکه زودتر از اون به خط پایان برسی.
    اگر سعی کنی یه جوری به ماشین طرف ضربه بزنی و منحرفش کنی، اون وقت می تونی راحت ازش جلو بیفتی.
    گاهی اوقات من تو ده ثانیه ی اول ، بازی رو می بردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •