ما هم از امروز به جمع ویندوز سون ها پیوستیم ( مهم نبود نه؟.... ، جهت اطلاعات عمومی دوستان عرض کردم )
نصبش چقدر باحال بود ، حال کردم
یه سوال
چجوری باید توی ویندوز سون به اینترنت وصل شد ؟
یعنی اون connection رو چجوری باید ساخت؟
ما هم از امروز به جمع ویندوز سون ها پیوستیم ( مهم نبود نه؟.... ، جهت اطلاعات عمومی دوستان عرض کردم )
نصبش چقدر باحال بود ، حال کردم
یه سوال
چجوری باید توی ویندوز سون به اینترنت وصل شد ؟
یعنی اون connection رو چجوری باید ساخت؟
سلام...
به جمع ما خوش آمدید!
شما تشریف میبرید Control Panel>>>Network and Internet>>>Network and Sharing Center>>>Set up New Connection or Network
ادامشم که خودت بلدی...
بدرود.![]()
خیلی کمکم کردین !!!! :((کسی تونسته نخسه 7100 رو اکتیو کنه ؟ یه کمک کنین میخوام 3 روز دیگه باید اکتیو کنم ! کمک ! تورو خدا از این پست به اون پست
راهیم نکنین !
تو رو خدا کمکم کنید دیگه الان پیغام میده !
سلام
من یک مشکلی برام پیش اومده مربوط به فونت ها , چون تمام فونت ها رو پاک کردمالان فارسی رو بد نشون میده ! از کجا می تونم فونت های اصلی ویندوز 7 رو بگیرم؟
برو ویندوز رو repair کن. یا تو داس بنویس sfc/scannow ببین چیزی درست میشه. : دییه سرچی تو گوگل بزن. : دی
سلام من دیروز روی لپ تاپم ویتدوز 7 نصبیدم و با نرم افزار اربیت کرک کردم . البته توی یه درایو دیگه (D)نصب کردم .اما حالا که وارد ویندوز ویستا ارجینالم که همراه لپ تاپ بود میشم میبینم که ویستا 30 روزه شده. حالا اگه بخوام 7 رو پاک کنم و ویندوز ویستام ارجینال شه چیکار کنم ؟؟؟ اگه دوباره ویستا نصب کنم geniun میشه؟؟؟؟
.................................................. .............................
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معتبر ساختن ویندوز 7 برای اولین بار (اصل اصل )
لطفا اگر عمل کرد تشکر یادتون نره برای من که عمل کرد شکل زیر
روش کار بعد از اینکه با یک کرک که در همین تاپیک هست ویندوز 7 خود را Active کردید کرک زیر را دانلود و نصب کنید سپس از شما می خواهد ویندوز را ریست کنید بعد از آن روی لینک کنار عکس پنجره windows activation نوشته learn more online... درست زیر آیکن genuine کلیک کرده ( متصل به اینترنت باشید ) و در پنجره باز شده روی گزینه validate windows کلیک کنید می بینید بعد از چند لحظه پیغام validate compleate داده میشه حالا شما یک ویندوز اصل دارید
باز هم میگم تشکر یاد تون نره داشتن یک ویندوز اصل ارزش تشکر را داره
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. .....
شما این رو امتحان کن ببین چی میشه .امیدواریم که مشکلتون حل بشه..........
میگم من نمیدونم این ویندوزی که من نصب کردم ، نسخه چنده
چجوری باید بفهمم؟
از توی lord 2010 نصب کردم
موقع نصب هم شماره سریال میخواست ، ولی من چیزی نزدم و next رو زدم
حالا تا کی کار میکنه ؟
چجوری باید کرک کرد ؟
وقتی کرک کنیم دیگه از کار نمیافته ؟
آقا چند تا بدبختیه جدید.
هر عکسیو میخوام باز کنم کامپیوتر ری استارت میشه و صفحه آبی میاد.
کپچر کارتم رنگی نمیگریه.
وقتی میبندیش صداش قطع نمیشه.
سلام به همگی
خب من زیاد توی تنظیمات ویندوز وارد نیستم. به کل فرضو این بذاریم که خیلی وارد نیستم !!!
الان من یه ویندوز سون نصب کردم که اصلا نمیدونم بتا هستش کامل هستش نسخه ی چی چیه !!!
هی هم ازم کلید میخواد. هر کلیدی هم که بهش میدم باید کانکت شه و بعد هم تایید بشه که خب میره و نمیشه
راستی 64 بیت هستش سیستم.
مشکل بعدی من اینه که من اون آئرویی که دوستان بهش اشاره کردنو توی ویستا دیدم . فوق العاده بود . اصلا یه مدت فقط به خاطر همون آئرو ویستا توی کامیپیوترم بود .
سیستم من در حال حاضر رم 1 داره مادربورد آنبورد 512 داره . (همین رو همین پریروز خریدم توپه !!!! )
الان این فناوری آئرو رو دقیقا کجای ویندوز میشه استارت زد ؟ و شروع کرد ؟
راستی من هی به این در اون در زدم پس یه سری خلاصه سوالامو بگم.
1: ویندوز 7 ultimate رو از کجا میشه فهمید که نسخه ی چیه ؟
2: از کجا میشه کرکش کرد یا به عبارتی این سریال نامبر درست بهش داد بره تایید شه خلاص شیم ؟
3: از کجا میشه با توجه به اینکه کارت گرافیک ندارم اما مین آنبورد 512 دارم فناوری آئرو رو را بندازم
4: چرا سر عت سیستم اینقده پایینه راستی ؟ مشکل از چیه دقیقا ؟
تشکر از بچه هایی که مزاحمشون شدم برای حل این مشکل
مخلص همگی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)