سلام
شما لپ تاپ رو از جای معتبر بخرید و خیالتون راحت باشه که ریفر نیست
اگر خواستید ایسر بخرید حتما باگارانتی سازگار بگیرید![]()
سلام
شما لپ تاپ رو از جای معتبر بخرید و خیالتون راحت باشه که ریفر نیست
اگر خواستید ایسر بخرید حتما باگارانتی سازگار بگیرید![]()
سلام
دوستان من قصد خرید لپ تاپ 5750 acer رو دارم که به صورت پیش فرز لینوکس روش نصبه
و با این قسمت مشکل دارم
میشه یکم راهنمایی کنید که بنده بدونم بخرم یا نه
چجوری میتونم ویندوز 7 روش نصب کنم؟(فرمت پارتیشن ها باید عوض شه و....)
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
والا این چند باری که من از سازگار گرفتم، تو سایت و لیست قیمتش می نویسه لینوکس، ولی در واقع لینوکسی در کار نیست و وقتی لپتاپو می خرید هیچ سیستم عاملی روش نصب نیست. ویندوز 7 رو هم خیی عادی مثل پی سی روش نصب می کنید و اگه نیاز به پارتیشن بندی هم دارید از تو خود ویندوز می تونید راحت انجام بدید. (احتمالا باید بکنید چون احتمالا بخش اعظم هارد unallocated space باشه.)
------------------------------------------------------------------
ممنونم دوست گرامی
حالا اگه بخوام ویندوز اورجینال داشته باشم چی
صرف نظر خرید جداگانه دی وی دی ویندوز
به نظرم ویندوز های که خود برندها برای محصولاتشون کاستوم میکنن جالب تره
متوجه نشدم، یعنی خود لپ تاپ ویندوز اورجینال روش باشه؟ خب در مورد این مدل امکانش نیست. برند ها هم کار خاصی انجام نمی دن، یه سری برنامه نصب می کنن که از سایتشون قابل دریافته.
بچه ها از این مدل ها کدومش ایران وارد شده؟کسی تو بازار دیده؟
AS7551G-6477
AS7552G-6061
AS7552G-6436
AS7741G-6426
AS7741G-6480
AS7741G-7017
AS7745-7949
AS7750G-6444
دوست عزیز لینوکس 2 مدل داره یکی خطیه (مثل داس) و یکی گرافیکی
و لینوکسی که روی این مدل هست از نوع خطیه بخاطر همین شما فکر کردی که اصلا لینوکس نداره (چون تو ذهن بیشتر مردم فکر میکنن لینوکس حتما باید گرافیکی باشه)
Last edited by Mr.Mazmamfi; 29-06-2011 at 23:37.
دوست عزیز شما فرد مذهبی هستی
من هم خودم مثل شما هستم ولی وقتی این طرز فکر شما خوبه که بشه عملیش کرد و ایران هم مثل بقیه ابر قدرتها بشه و خودش بتونه این قطعاتو درست کنه .
حتی من از استادمون شنیدم که گوشی GLX که ایران میگه ایرانیه ، دروغه چون ایران اصلا نمیتونه چیپست تولید کنه.
و ما باید از تولیدات این شرکتها استفاده کنیم چون تو دنیا چیزی به نام "جبر" داریم.پس باید از این قطعات استفاده کنیم.
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
طرز صحبتتون اصلا جالب نبود .
سلام به همه ، من یه سوالی دارم و اون اینه که بطور مثال من یک مدل از لپ تاپ رو با خصوصیاتش انتخاب کردم و در هنگام تحویل فروشنده یک لپ تاپ رو بهم تحویل میده ، حالا من از کجا باید بفهمم که این همون مشخصات رو داره ؟؟؟ مشخصاتی مثل سی پی یو ، کارت گرافیک و ... منظورم اینه که با روشن کردن دستگاه و ورود به ویندوز میشه فهمید ؟؟ آیا این اطلاعات قابل دستکاری هست یا نه مثلا فروشنده در مشخصات دستگاه تو ویندوز دستکاری کنه! ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
شما از روی برچسب هایی که روی لپ تاپ زده میتونی بفهمی کانفیگش چیه(این ساده ترین راه بود)
با ورود به ویندوز هم میتونی مشخصاتشو ببینی.(به خود فروشنده بگو بهت نشون میده و یا خودت تو run بنویس Dxdiag اونجا مشخصات سیستمتو میتونی ببینی)
شما اگه از یه گارانتی معتبر خریداری کنی ، مطمئن باش چنین موردی برات پیش نمیاد(تغییر مشخصات)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)