این تاپیک چرا مرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی به این سوالها جواب بده..............................![]()
این تاپیک چرا مرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی به این سوالها جواب بده..............................![]()
سلام
1-خیر
2-نبود سیستم عامل قدرتمند (البته بگم از نظر بنده این گوشی نیمه هوشمنده
از قبیل اینکه در بعضی قسمتها هوشمند عمل میکنه برای مثال در شناسایی فایل های موزیک ویدئو مثلا در گرفتن بلوتوث خودش دسته بندی میکنه ... و میبره فایل هارو در جای خودش یعنی موزیک در بخش موزیک عکس در بخش گالری و .. ولی سیمبین اینکارو نمیکرد و گالری علاوه بر اینکه قاطی داشت در شناخت فایل ها در هنگام دریافت هم با مشکل روبرو بود که همه فایل ها منتقل میشد در بخش اس ام اس که باید خودش خص منتقل میکرد .. در کل یه سری گفتم که فقط بدونی اسمش هوشمند نبودن هست در حالیکه همین الان از خیلی از هوشمندها هوشمندتر عمل میکنه با اینکه عده ای میگن بدون سیستم عامل هست یا خنگ هست گوشی ..) یا مثلا اینکه منشی تلفنی داره و کلی برنامه مجزا از قبیل ماشین حساب کرنومتر و ... بصورت پیش فرض نصب هستش ! ... البته گفتم اگر سیستم عامل قدرتمندی میداشت بهتر بود ولی خوب برای کسی که بخواد استفاده روزمره و کاربردی داشته باشه به نظرم کافیه و ضعف محسوب نمیشه ..
3-فکر نکنم صحت داشته باشه چون نمایندگی مشهد داره
4-پیشنهاد میکنم با گارانتی اصلی پارس مایکروتل تهیه کنید .. مگر اینکه بخواید دسته دو تهیه کنید
5-میشه بازی کرد فقط موس پد نداره ..با 4 سمت چپ .. با 6 سمت راست .. با 2 بالا و ... به همین منوال
6-بله میشه انجام داد .. کاملا تاچ از کلید های سخت افزاری مستقل عمل میکنه و بدون هر یک میشه با دیگری کار کرد
7-اتوماتیک در محیط بسته مخصوصلا با نور کم به مشکل بر میخورید اگر به تنظیمات اشنا نباشید اما در محیط باز عالی میگیره
8-پیکسون 12 بهتره .. مگر اینکه بخواید صفحه کلید داشته باشه .. فیلمبرداری پیکسون 12 خوبه در حد همون ویوتی کمی بهتر
9-جت بهتر از این گوشی هست مگر اینکه بخوای صفحه کلید داشته باشی عزیز
10-صفحه کلید مهمه که ! .. نظر من رو جت یا پیکسون هست به نظرم بهتر از 8300 هستن اما 8300 خاصیت های خودش رو داره تنها گوشی صفحه کلید و تاچ مجزای پر رونق در بازاره که قیمت مناسب با عملکرد مناسب داره
ببخشید دیر شد
بخاطر صفحه کلیدش هست .. هم بازیهای تاچ میخوره بهش هم بازیهای با صفحه کلید از این نظر برنامه و بازی بیشتره براشیه سوال عجیب برام پیش اومده...تو سایتgsmaria برای 8300 150 تا برنامه و بازی گذاشته ولی برای جت و پیکسون فقط 8 تا برنامه و بازی گذاشته!!!میخواستم بدونم:1-مگه هر سه گوشی بدون سیستم عامل نیستن پس چطور میشه که 8300 150 تا برنامه و بازی داره ولی پیکسون 12 و جت فقط 8 تا دارن؟؟؟2-واقعآ 8300 150 تا برنامه و بازی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟3-چند تا بازی غیر از بازیهای خود گوشی برای این گوشی وجود داره؟؟؟تو رو خدا یکی کمک کنه...![]()
برای باتری :
بستگی به نوع استفاده داره .. در بعض یا زقسمتها ضعیف در بعضی قسمتها قدرتمند و در بعضی متوسط عمل میکنه
برای دیدن فیلم .. موزیک گوشی دادن ..گردش در گوشی ... تلفن صحبت کردن و ... باتری خوبه
برای مرور نت ... بازی کردن بصورت متوالی ... باتری ضعیف عمل میکنه و کم میاره ...
باید ببینید استفاده شما چیست .. اگر میخواید یکسره بازی کنید یا تو نت مرور کنید پیشنهاد میکنم برید یک گوشی با سیستم عامل مثل ویو بگیرید ....
اگر براتون تلفن صحبت ککردن .. گه گداری برای سرگرمی بازی کردن .. گه گداری برای پرداخت قبوض مرور در نت و .. از این دست کارها هست این گوشی مناسبه اما اگر مثلا توقع بازی یا برنامه دارید شک نکنید ویو بردارید
Last edited by pulp_152; 23-08-2010 at 01:47.
دستت درد نکنه ولی نگفتی چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره...تو اون سایتی که گفتم نوشته بود 145 تا!!!!واقعآ این تعداد برنامه و بازی داره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by LiverBarca; 23-08-2010 at 02:25.
سلام من حدود 1 ماه هست این گوشی رو گرفتم
و تقریبا همه نقطه ضعفهاشو پیدا کردم
1- اول صفحه گوشی می تونست به راحتی 3.1 اینچ بشه که نشده
بعد پیش از حد این گوشی متکی به صفحه لمسیش هست..در حالی که قرار گرفتن یک جوی استیک خیلی کار رو راحت می کرد
مثلا چندتا گزینه کوچک هست که شما برای انتخابشون حتما دچار مشکل میشید
یا مثلا وقتی دارید اس ام اس تایپ می کنید مثلا اگه بخواین برگردید وسطش تا کلمه ای کم یا زیاد کنید
پوستتون رو می کنه
چون اولن باید حداقل نیمی از سر انگشت شما با صفحه تماس پیدا کنه تا صفحه عمل کنه برای همین نصف انگشت شما 2-3 حرف میشه و خلاصه خیلی اعصاب خورد کن هست
بعد پردازنده ضعیف گوشی
من 1100 تا اهنگ دارم که اگه بخوام توی music اجراشون کنم نمی تونم
چون تعداد زیاد هست اول نزدیک به یک ربع طول می کشه تا لیست بالا بیاد...تازه نصفه بالا میاد
اگه بخوای playlist درست کنی برای انتخاب آهنگهای مورد نظر قسمت فولدر به فولدر my files یا همون file explorer نمیاد بلکه
باید صبر کنید تا کل آهنگها رو لیست کنه بعد انتخاب کنید که اگه مثل من آهنگ هاتون زیاد باشه پدرتون در میاد
همین برای نمایش عکس
من حدود 1500 تا عکس دارم که وقتی photo browser رو اجرا می کنم تا 2 عکس رو جابه جا می کنم
گیر می کنه و ببعد 2 دقیقه 2 دقیه عکسهارو جا به جا می کنه
پس اون رو هم باید بی خیال بشید و از روی my file , فولدرها فابل ها رو اجرا کنید
عیب بزرگ دیگه نداشتن قسمت مجزا برای اجرای فابل های تصویری که واقعا نمی دونم چی بگم
فایلهای pdf بیشتر 20 صفحه رو هم نمی تونه اجرا کنه البته با صفحه کیفیت بالا
بعد از اون می رسیم به صدای گوشی...اول از همه هدفون طوری هست که اگه بخواین درست توی گوش قرارش بدین خیلی داخل می ره و شما کاملا صداهای توی سرتون مثل نفس کشیدن رو میشنوید
کیفیت صدا متوسط رو به پایین هست (در مقایسه با گوشیهای ارزانتر نوکیا و سونی اریکسون)
البته من سر هدفون رو در اوردن و به جاش سر هدفون سونی اریکسون رو گذاشتم که صدا به طور جالبی تغییر کرد و خوب شدو میشه گفت از متوسط رو به پایین شد متوسط رو به بالا و لیهنوز کاملا صدای خوبی نداره
اینها عیبهای عمده گوشی بود![]()
Last edited by ehsan_; 24-08-2010 at 13:10.
دستتون درد نکنه. آقا پاک رای مارو زدین .من یه گوشی بی دردسر میخام دوربین و مالتی مدیا برام مهمه این گوشی هم چون 8 مگا پیکسلی بود خیلی خوشم اومد چون یه جورایی یاد اینویت خدابیامرز مینداخت منو.
فکر میکنم با صحبتهایی که شد و دقیقا حرفاییی که احسان گفت و زد تو هدف باید بیخیال خرید این گوشی بشم
حالا میفهمم چرا اینقدر قیمتش افت کرده
به هر حال فعلا نظرم پیکسون 12 شده ولی قیمتش یه کم برام زیاده اما دوربینش وسوسه انگیزه.
راستی کیفیت عکس جت تو 5 مگاپیکسلی ها چطوره؟
منم که کشته مرده ی قیافه و دوربین این گوشی بودم مخم یکم تکون خورد!!!!!!!!!در مورد برنامه خوریش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه و بازی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟
سلام
1- عزیز جان این گوشی صفحه کلید داره ! همینطوریش وقتی با صفحه کلید با اینکه صفحه کلید کوچکی هست باز میشه از یک گوشی با صفحه نمایش 3.5 تا 4 اینچ هم بلند تر میشه ! ...غیر این مسئله دراز شدن به فکر خوش دستی هم باید بود نباید فکر کنید که وقتی صفحه کلید رو باز میکنی و میخوای گوشی رو در دست بگیری باید بتونی به راحتی با صفحه کلید کار کنی ؟ الان تعادل خوبه .. ولی یکم بلندتر بشه لٌم دار میشه و وقتی دست میگیری گوشی به سمت عقب بر میگرده که باعث میشه محکمتر تو دست بگیری و در نتیجه خستگی دست و ...در هر صورت نظر شخصی شما قابل احترام و امیدوارم در اینده با 3.1 هم داشته باشیم با همین خوش دستی و با همین وزن البته
در مورد جوی استیک ... خوب اگر میبود راحت تر بود .. ولی نبودش هم ضعف محسوب نمیشه چون از تاچ میتونید استفاده کنید .. البته قسمت اس ام اس رو درست میگید البته من مشکلم کمتره و راحت تر وسط کلمات میرم ..
2- پردازنده این گوشی 500 مگا هرتز هست که فکر کنم برای یک گوشی جاوا کافی باشه البته از نوع qualcom .. فکر کنم کندی بیش از حدی که شما میگید مربوط به نوع فریمور شما باشه ...
والا من 1100 اهنگ (4 تا 5 گیگ ) موزیک نریختم رو گوشیم ولی تا 2 گیگ ریختم مشکلی نداشتم ..خیلی راحت هم اجرا کردم .. فکر کنم اول همین تاپیک فیلمهاش باشه که سرعت گوشی و تاچ و بازیهایی که کردم رو دوستمون samsung جمع اوری کردند و گذاشتن
برای نمایش عکس : والا اون photo browser کلا مشکل دار هست از ابتدا هم گفته شده .. چه 10 تا عکس باشه چه 100 تا .. چه 1000 تا .. کند عمل میکنه و ربطی به پردازنده نداره و مشکل نرم افزاری هست ...
البته اون my file کم از یک گالری خوب نداره ... چون به چندین روش میتونید به مرور عکسها از همونجا اقدام کنید ... تایمر بزارید .. یا اینکه با انگشت یا با کج و راست کردن گوشی و ...
اون هم از طریق my file که البته باید به قسمت ویدئو برید .. اگر منظورتون نرم افزارش هست که داره نرم افزار خوبی هم هست ! ولی نمیدونم چرا ایکونش وجود نداره !
برای بنده اجرا میشه .. منظورتون از کیفیت بالا رو نمیفهمم
این دیگه اصلا ! ..هدفون گوشی خیلی خوبه ! ... هدفونش هم استاندارد هست .. الان همه برندها هدفونهاشون به همین صورت هست .. یعنی لوله ای ... دیگه خیلی کم پیش میاد هدفون قدیمی استفاده بشه البته غیر از نوکیا که هنوز استفاده میکنه .. باید برای هدفونش لاستیکش رو بگیرید که با توجه به گوشتون تنظیم کنید .. اگر سوراخهای گوشتون بزرگ هست .. لاستیک بزرگ استفاده کنید ...
در ضمن من از هدفون createve 630 و یک مدل philips 22 هزار تومانی استفاده کردم ... هدفون خودش بیشتر راضیم کرد ...
در کل این گوشی یک گوشی کامل نیست و خیلی از گفته های شما هم درسته ...
خیلی خوب .. شما اگر میتونی و برای هزینه مشکلی نداری همون جت یا پیکسون رو بردار ... فقط صفحه کلید سخت افزاری نداریراستی کیفیت عکس جت تو 5 مگاپیکسلی ها چطوره؟
منم که کشته مرده ی قیافه و دوربین این گوشی بودم مخم یکم تکون خورد!!!!!!!!!در مورد برنامه خوریش نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟برنامه و بازی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟چندتا برنامه و بازی برای این گوشی وجود داره؟؟؟
برنامه و بازی زیاده براش ... اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 یا 240*400 میخوره .. مگر اینکه مخصوص یک برند خاص باشه .. اونایی که عمومی باشه بهش میخوره چه تاچ باشه چه نباشه ..
خوب مشکل پیکسون و جت هم اینجاست که برنامه زیاد ندارن و فقط لمسی هستن...پس 8300 توی 3 چیز از این دو گوشی برتره: 1-اینکه برنامه و بازیهای خیلی بیشتری داره...2-هم کیبرد و هم صفحه ی لمسی داره...3-کیفیت فیلمبرداری بالاتری داره...با این حساب من بازم بین انتخاب این گوشی و پیکسون 12 دودلم!!!!!!!!واقعآ 8300 منوش کنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعآ اعصاب خورد کن هست؟؟؟والا من تو گوشی چینی خودم 3 گیگ اهنگ و عکس دارم ولی اصلآ کند نیست و با سرعت برق مموری رو باز میکنه!!!یعنی سرعت 8300 از گوشی چینی هم پایینتره؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
ولی چیزی که میتونم بگم اینه که این گوشی شیکترین گوشی سامسونگه...بدون شک!!!
محمد رضا جون یه سوال دیگه هم دارم:این برنامه ها و بازیهایی رو که نصب میکنی میره تو حافظه ی خود گوشی یا میتونی بریزی توی رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوکرتم به خدا...خیلی زحمت میکشی واسه این تاپیک...ممنون
من تمام صفحه های این تاپیک رو خوندم و تقریبآ همه چی رو درباره ی این این گوشی فهمیدم...از بچه های فعال این به خصوص استاد محمدرضا،رایان،پامیدا و مهدی خان متشکرم...فکر کنم تمامی حسن و عیب های این گوشی رو فهمیدم و به هر کی که این گوشی رو دوست داره اطمینان میدم که از خریدنش ناراضی نمیشه به خصوص که الان دیگه میشه گفت مفت شده...
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
فقط دو تا سوال برام پیش اومده:1-به نظر شما چرا گارانتی اصلی و خدمات پارسه این گوشی این قدر تفاوت داره؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟به نظر شما من با گارانتی اصلی نخرم مشکلی برام پیش میاد...مثلآ m8910 39 تومن اختلاف قیمت داره ولی این گوشی حدود 70 تومن...منظورم گارانتی اصیلش با خدمات پارسش بود...
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
2-برای گشتن تو اینترنت چه قدر باید پول داد؟؟؟مثلآ برای یه ساعت؟؟؟
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
3-صفحه ی اینترنتی به خوبی در این گوشی خوانایی داره؟؟؟به خاطر صفحه ی نسبتآ کوچک گوشی!!!
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
از بچه ها هم که خبری نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)